❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El teatre i els 7 pecats capitals

Edició en impressió digital del recull de les set xerrades del cicle *El teatre i els 7 pecats capitals* celebrat en el decurs de l'any 2012 en el Teatre-Museu El Rei de la Màgia de Barcelona, i organitzat per l'associació Debat Arts Escena (Debatarts).

Enric Cervera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
12
Aportaciones
570€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Es tracta d'una publicació en paper en impressió digital del recull de les set xerrades del cicle El teatre i els 7 pecats capitals que DEBATARTS va organitzar durant la temporada de l'any 2012. Amb aquesta publicació Debatarts vol iniciar també el seu espai editorial de difusió de la seva activitat i d'altres temes afins. Aquesta publicació també serà accessible próximament a través del web de Debatarts per a qui vulgui descarregar-se-la amb el format digital.

Els autors de les xerrades transcrites són, Jordi Coca, Pere Planella, Santiago Fondevila, Guillem Jordi Graells, Joan Ollé, José Sanchis Sinisterra i Ignasi Roda. Amb un pròleg de Debatarts.

Relació i dades de les conferències i dels conferenciants

LA IRA 16 DE GENER 19.00 h. Espai Mallorca. JORDI COCA. Novel·lista, poeta, assagista i dramaturg. Ha obtingut diversos premis literaris. Professor d'art dramàtic a l'Institut del Teatre i membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

LA LUXÚRIA 14 DE FEBRER 19.00 h. Teatre Museu El Rei de la Màgia. SANTIAGO FONDEVILA Llicenciat en dret i periodisme, Ha estat crític teatral a la Vanguardia i ara columnista i crític al diari ARA i a la revista Time Out. Ha estat un dels promotors i redactors de la revista «Hamlet».

L'ENVEJA. 13 DE MARÇ 19.00 h. Teatre Museu El Rei de la Màgia. JOAN OLLÉ. Director de teatre. Exerceix de professor de l'Institut del Teatre i col·labora a Catalunya Ràdio. Es un director prolífic que eixampla la seva actuació a diferents àmbits: música, televisió, actes institucionals, etc. És un dels

directors més prolífics del nostre panorama teatral.

LA GOLA 17 D'ABRIL 19.00 h. Teatre Museu El Rei de la Màgia. PERE PLANELLA LIicenciat en Art Dramàtic per l'Institut. Director de teatre. És membre fundador del Teatre Lliure. Professor de l'Institut del Teatre. Representant a la comissió de la Unió Europea del programa informàtic CATS. Col·laborador de la Universitat de Belles Arts de Bilbao.

L'AVARÍCIA 15 DE MAIG 19.00 h. Teatre Museu El Rei de la Màgia. GUILLEM J. GRAELLS. Llicenciat en filologia catalana i en arts dramàtiques. Director de teatre i traductor (Gorki, Labiche, MUSSOl, Dario Fo, Schnitzler, etc.). Fou director de la Societat Cooperativa Teatre Lliure. Sots director de l'Institut del Teatre. Actualment és president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

LA PERESA 12 DE JUNY 19.00 h. Teatre Museu El Rei de la Màgia. IGNASI RODA Director i professor de teatre, especialitzat en pedagogia teatral adreçada a infants i joves. Fundador de l’Escola d’Estiu de Tallers de Teatre (EETT), gerent del Teatre Municipal de Sabadell (1980-1984). Director de l’Escola Superior de Tècnics en d'Animació Socio Cultural i Turística. Dramàturg, compositor i cantautor.

LA SUPÈRBIA 10 DE JULIOL 19.00 h. Teatre Museu El Rei de la Màgia. JOSÉ SANCHIS. Llicenciat en Filosofia i lletres. Dramaturg, articulista, director i professor de teatre. Professor de Teoria i Història de la Representació Teatral a la Universitat Autònoma de Barcelona. Fundador de la Sala Beckett. Ha estat director escènic del Festival Iberoamericà de Cadis.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / El teatre i els 7 pecats capitals

En el transcurs de l'any 2012 l'associació Debat Arts Escena va realitzar el cicle de xerrades que ara volem editar en paper. En el vídeo podeu veure'n la presentació que l'Ignasi Roda va fer del cicle.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies