❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

FOLLS I NOCTURNS som. Vols ser còmplice nostre?

Som FOLLS I NOCTURNS. Som un grup que beu tant de les fonts del jazz com de les del rock. Recitem música i cantem poesia. Melodies senzilles, naturals i espontànies que s'entrellacen, com la roba estesa als fils, a la base principal. Vols ser còmplice nostre?

Folls i Nocturns

A project of

Category

Created in

0
seconds
148
Patron
4.023€
From 3.800€
Contribute to the project

DECLARACIÓ DE PRINCIPIS
Som FOLLS I NOCTURNS. Som del Ponent de Catalunya. Som de les Borges Blanques i de Lleida. Som d’aquí i parlem i cantem com la gent d’aquí, però la nostra aspiració és arribar arreu. Pensem que a la província de Lleida hi ha una bona colla de músics (cantautors i formacions més completes) que no tenen el prestigi que haurien de tenir només pel fet de tenir per capital “la ciutat llunyana”. De quina llunyania parlem, real o mental? Els nostres propers passos tenen per objectiu esborrar llunyanies i fronteres de la mena que siguin, perquè, per dir-ho a la manera Walter Benjamin, “les úniques fronteres són les mentals”. No ho veus així també tu?

QUÈ FEM
Som FOLLS I NOCTURNS. Som un grup que beu tant de les fonts del jazz com de les del rock. Melodies senzilles, naturals i espontànies que s'entrellacen, com la roba estesa als fils, a la base principal. Recitem música i cantem poesia. Vols treure l’entrellat d’aquesta fórmula?

QUÈ VOLEM FER
Som FOLLS I NOCTURNS. Més per folls que per nocturns ens proposem d’entrar en una sala de gravació per enregistrar el nostre primer treball discogràfic. No és fàcil en un moment en què precisament en l’àmbit de la creativitat i la cultura no hi ha res fàcil. Per això hem volgut iniciar aquest Verkami, que és una manera popular i plural d’aconseguir que la gent cregui en un projecte i que avanci els diners per a un disc que aviat tindrà a les mans. És a dir, cadascú, a títol individual, es fa còmplice d’un projecte col•lectiu i contribueix a fer-lo realitat. Vols ser còmplice nostre?

RECITEM MÚSICA I CANTEM POESIA
Els primers temes de FOLLS I NOCTURNS vénen de textos que integren el poemari Intemperància roig encès. Les darreres són textos nous... I tot és nou, i no. Perquè, com J.V. Foix, ens exalça el nou i ens enamora el vell! Et vols deixar enamorar?


QUI SOM
Meritxell Cucurella-Jorba a l’escriptura dels textos i a la veu recitada, Pep Masip a la veu cantant i al saxo, Iban Riu i Toni Cambrodí a les guitarres, Roger Cornudella als teclats, Joan Guarro al baix i Josep Pagès a la bateria. Sis músics i una poeta dalt l’escenari. Ens vols conèixer una mica?

UN PRODUCTE FET AQUÍ
El nostre disc serà una creació de proximitat. Nosaltres som d’aquí i hem buscat una colla de professionals també d’aquí, del Ponent de Catalunya. El nostre productor és Víctor Ayuso, de Lleida (Renaldo & Clara) i gravarem el disc a El Zulo i amb la mà mestra de Txabi Àbrego, instal•lat a Almacelles (El fill del mestre, Gasion, La salseta del poble sec, etc.). Els nostres dissenyadors gràfics vénen de la factoria Can Antaviana, de les Borges Blanques: el grafista Jordi Calvís i el tipògraf i grafista Josep Patau. Gosaràs ignorar-ho, tot plegat?

MÉS INFORMACIÓ
www.follsinocturns.cat / Facebook / Twitter / myspace / YouTube / info en pdf

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#01 / MIL GRÀCIES!

Mil gràcies per haver apostat pel nostre projecte, per ser part dels nostres micromecenes i per fer créixer els nostres adeptes...

Nosaltres t'agraïm amb tot el cor el teu SÍ, HI CREC... però si creus que algú també hi pot creure, fes córrer la notícia entre els teus amics, coneguts i saludats. I que la música, la poesia, la follia i la nocturnitat s’escampin com la pólvora!

Gràcies per tot i més...

Ben cordialment,

FOLLS I NOCTURNS

6€
8 backers

FOLLIA 1.1
Agraïment profund a l’interior dels nostres cossos i els nostres cors + Descàrrega anticipada del Disc.

12€
60 backers

FOLLIA 1.2
Agraïment al llibret interior del Disc (crèdits) + Disc.

20€
40 backers

FOLLIA 2.1
Agraïment Disc (crèdits) + Disc signat per tots els membres de la banda + 2 entrades per a qualsevol dels nostres concerts.

35€
18 backers

FOLLIA 2.2
Agraïment Disc (crèdits) + Disc signat + 2 entrades concert + Samarreta exclusiva de FOLLS I NOCTURNS.

50€
13 backers

FOLLIA 2.3
Agraïment Disc (crèdits) + Agraïment al nostre web + Disc signat + 2 entrades concert + Samarreta + Llibre “Intemperància roig encès” (El gall editor) signat pel dígraf del desitx (on s’hi troben les lletres de moltes de les cançons que integraran el primer Disc).

75€
24 left (of 25)

FOLLIA 2.4
Agraïment Disc (crèdits) + Agraïment web + Disc signat + 2 entrades concert + Samarreta + Llibre “Intemperància roig encès” (El gall editor) + Llibre “Desamar” (Arola) + Llibre “Els amants de Sarajevo (Arola) signats pel dígraf del desitx.

100€
6 backers

FOLLIA 3.1
Agraïment especial al llibret interior del Disc (crèdits) + Agraïment web + Disc signat + 2 entrades concert + Samarreta + Llibre “Intemperància roig encès” signat + Possibilitat d’assistir a un assaig de FOLLS I NOCTURNS (nevera inclosa).

200€
1 backer

FOLLIA 3.2
Agraïment especial Disc (crèdits) + Agraïment web + 2 Discos signats + 4 entrades concert + 2 Samarretes + Llibre “Intemperància roig encès” signat + Possibilitat d’assistir a un assaig de FOLLS I NOCTURNS (nevera inclosa) + Possibilitat d’assistir a una de les jornades de gravació del Disc.

300€
1 backer

FOLLIA 3.3
Agraïment especial Disc (crèdits) + Agraïment en caixes altes al nostre web + 2 Discos signats + 4 entrades concert + 2 Samarretes + Llibre “Intemperància roig encès” signat + Sopar per a 2 persones compartint taula amb la banda (prèvi al concert) + Dedicatòria d’una cançó per a tu o per a qui ens diguis.

500€
0 backers

FOLLIA TOTAL
Agraïment especial Disc (crèdits) + Agraïment en caixes altes al nostre web + 4 Discos signats + 4 Samarretes + Llibre “Intemperància roig encès” signat + Concert a casa teva (aquí sí que ens haurem d’organitzar!) + Dedicatòria a tu i als teus de tot el concert.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings