❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Gravació del nou videoclip de Le Croupier

Amb Le Croupier traiem disc nou aquest gener 2013, i ho volem fer acompanyat d'un videoclip que estigui a l'altura. És per això que per primer cop ens endinsem al món del micromecenatge, perquè volem comptar amb la nostra gent, i que poguem participar junts de l'experiència!

Le Croupier

A project of

Category

Created in

0
seconds
55
Patron
1.637€
From 1.300€
Contribute to the project

Amb la nostra campanya de crowdfunding voldríem finançar la producció del nostre nou videoclip promocional. Enguany acabem de gravar el nostre 3r disc, havent assumit nosaltres totes les despeses. És per això que voldríem fer un videoclip que estigués a l'altura i que ens servís com a eina promocional del disc. A través del nostre segell discogràfic (Música Global) el videoclip seria distribuït a desenes de televisions no només de Catalunya, sinó també de la resta de l'estat.
Sense deixar de banda la imprescindible presència a tots els canals d'internet.
Le Croupier som:
Carles Cors, veu i guitarres
Toni Huertas, piano, teclats i cors
David Benítez, baix
Faló García, guitarres i cors
Xevi Puig, bateria i cors
Josep Picot, trompeta
Raúl Sánchez, trombó i fiscorn

ELS DINERS SERIEN DESTINATS A LES SEGÜENTS PARTIDES:
- Realització per Albert Blanch
- Direcció escència (ambientació, vestuari, etc...)
- Il·luminació i aspectes tècnics varis
- Post-producció (muntatge)
- Desplaçaments i dietes.
Si tot sortís bé, el videoclip el voldríem tenir a principis de febrer com a molt. Per tant el rodatge tindria lloc durant el proper mes de gener 2013.

VÍDEOS ANTERIORS
En el nostre canal de youtube podreu veure els 4 videoclips ja realitzats pels 2 discos anteriors:
Hem comptat amb col·laboracions tan especials com les actrius Mònica López o Elena Tarrats, també de Shuarma. I sempre amb una bona factura com a resultat, ja que la majoria d'ells han estat emesos a canals d'àmbit estatal.

És la nostra primera experiència en micromecenatge, els videoclips i discos anteriors ens els vam anar finançant mitjançant concerts, però ara ens agraradia apropar-nos al públic, fer-los-hi sentir seu el projecte, i pensem que aquesta és la millor manera.

ELS NOSTRES CANALS A LA XARXA SÓN:
Facebook
@lecroupiermusic
lecroupier.cat
També comptaríem amb el suport de les xarxes socials de Música Global discogràfica.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#01 / El joc del telèfon

"El joc del telèfon" és el títol del primer single del nou disc, cançó de la qual en farem el videoclip.

Es tracta d'una història entranyable, on hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració de la cantant Anna Roig!

Ben aviat us anirem informant de les novetats...

5€
8 backers

T'ho agrairem eternament i gaudiràs del visionat online del videoclip abans de la seva publicació + Aparèixer en els crèdits de la web com a col·laborador/a.

10€
20 left (of 40)

Assistència a un concert íntim en acústic fet expressament pels mecenes, on hi visualitzarem el videoclip en exclusiva.

18€
8 backers

T'enviarem a casa el nostre nou disc dedicat per tota la banda (despeses d'enviament a càrrec nostre) + Visionat online del videoclip abans de la seva publicació + Aparèixer als crèdits de la web com a col·laborador/a.

25€
8 backers

Rebràs a casa els nostres 3 cd's editats fins ara i dedicats per tota la banda! (despeses d'enviament a càrrec nostre) + Visionat online del videoclip abans de la seva publicació + Aparèixer als crèdits de la web com a col·laborador/a.

32€
4 backers

Rebràs a casa els nostres 3 cd's editats fins ara, dedicats per tota la banda, més un lot de merchandising que inclou: xapes, imans per la nevera i singles d'edició limitada, veuràs en exclusiva el videoclip online abans de la seva publicació, apareixeràs als crèdits del videoclip així com de la nostra web com a col·laborador/a.

45€
1 backer

El nostres 3 CD's dedicats + Assistir al rodatge del videoclip (i participar-hi com a extra si ho desitges) + Aparèixer als crèdits del videoclip com a productor/a + Visionat online del videoclip abans de la seva publicació

60€
3 backers

Els nostres tres CD's dedicats + Assistir al rodatge del clip (i participar-hi si ho desitges) + Dues entrades pel concert de presentació que desitgis (ben aviat anunciarem les dates) + Aparèixer als crèdits de la web i del videoclip com a col·laborador/a + Visionat online del videoclip abans de la seva publicació.

100€
1 backer

Els nostres 3 CD's dedicats + Assistir al rodatge del clip (i participar-hi si ho desitges) + Dues entrades per qualsevol dels nostres concerts + Un sopar amb tota la banda després del concert + Visionat online del videoclip abans de la seva publicació + Aparèixer als crèdits del videoclip i de la web com a col·laborador/a.

150€
0 backers

Els nostres 3 cd's dedicats + Assistir al rodatge del videoclip (i participar-hi si ho desitges) + Dues entrades gratuïtes per TOTS els concerts que vulguis venir + Un lot de merchandising (xapes, singles, samarretes, imans...) + Visionat online del videoclip abans de la seva publicació + Aparèixer als crèdits del clip i la web com a col·laborador/a.

300€
1 left (of 3)

Concert íntim a casa teva + Els nostres 3 cd's dedicats + Assistir al rodatge del videoclip (i participar-hi si ho desitges) + Visionat del videoclip online abans de la seva publicació + Aparèixer als crèdits del videoclip i de la web com a col·laborador/a.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.