In order to interact successfully and get the best performance from our website, we recommend upgrading your browser to a more recent version or using another browser such as Chrome or Firefox.

Discover the 10 most exciting projects of 2018!

Fem possible "No hi ha deMA". Disc i sèrie!

“No hi ha deMA” és una història auto-filmada, que narra el viatge per Madeira, Portugal de Bernat i Miriam,els protagonistes,a partir de les filmacions que ells van fer amb la seva vídeo-càmera...les cintes de la qual son trobades mes tard,per dos desconeguts. "No hi ha deMA" es CD + DVD

sergicervera

A project of

Category

Created in

0
seconds
102
Patron
6.730€
From 6.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

“No hi ha deMA” és una història auto-filmada, que narra el viatge per Madeira, Portugal de Bernat i Miriam,els protagonistes, a partir de les filmacions que ells van fer amb la seva vídeo-càmera... les cintes de la qual son trobades mes tard, per dos desconeguts.

'NO HI HA DEMA' ES UN CD I UNA SÈRIE EN DVD
Des de l'aventura, com no pot ser d'altre manera en aquest format, en aquest viatge ens acostem al gènere romàntic amb elements musicals i poètics.

Utilitzem les poesies de les artistes Gemma Gorga i Mireia Calafell, musicades per Yamini T. Prahbu i la mateixa Elena Tarrats, que les cantarà al llarg de la sèrie.

El que fa que, al mateix temps, tinguem una web-sèrie (7 episodis de 10 minuts) i un CD amb les poesies, musicades per la Elena i la Yamini.

El projecte compta amb diversos patrocinadors. Hi colaboren:

  • Col·lectiu MediaTrip. Gestió, recerca i coordinació de tots els patrocinadors.
  • Tap-airlines. Ens proporciona 8 bitllets d'avió.
  • JC Tours. Companyia de turisme de Madeira. Ens proporciona transport, gestió i contacte amb les diverses associacions de l'Illa.
  • Four Views-Vahia Hotel. Ens proporciona servei a mitja pensió per dues persones, en habitacions del conegut hotel a Madeira.

El projecte estarà finalitzat i llest per començar a emetre's, a mitjans de primavera.

Calculem tenir el disc+dvd per a principis d'estiu, màxim.

A LES XARXES
www.sergicervera.com
www.facebook.com/sergicervera
@sergi_cervera

www.facebook.com/elena.tarratsgomez
@tarratselena

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
18 backers

Entrada gratuïta per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom als crèdits de la WebSerie i del disc.

25€
33 backers

Copia del CD +D VD signada pel seu equip + Entrada gratuïta per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom als crèdits de la WebSerie i del disc.

35€
9 backers

Copia del CD + DVD signada pel seu equip +
2 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc.

50€
16 backers

Copia del CD + DVD signada pel seu equip + 3 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc + Cartell / record, del projecte, amb el nom del mecenes.

80€
2 backers

Capacitat per a decidir el final d'UN dels 7 episodis de la sèrie mitjançant votació, amb els altres mecenes d'aquesta categoria + 4 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Copia del CD + DVD signada pel seu equip + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc + Cartell / record, del projecte, amb el nom del mecenes.

150€
23 backers

Sopar + Xerrada + Debat amb el director Sergi Cervera, la protagonista Elena Tarrats i la compositora Yamini T. Prhabu + Capacitat per a decidir el final d'UN dels 7 episodis de la sèrie mitjançant votació, amb els altres mecenes d'aquesta categoria + 5 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Copia del CD + DVD signada pel seu equip + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc + Cartell / record, del projecte, amb el nom del mecenes.

1.000€
5 left (of 6)

Ball/streptease exclusiu de Sergi Cervera, al més pur estil Austin Powers (coreografia i tanga amb la bandera britànica, inclòs!) amb Elena i Yamini, fent els cors. Inclou la possibilitat de fer fotografies amb el mòbil a tan il·lustre moment.

Garantirem que la performance estarà assajada i ben preparada.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.