❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Fem possible "No hi ha deMA". Disc i sèrie!

“No hi ha deMA” és una història auto-filmada, que narra el viatge per Madeira, Portugal de Bernat i Miriam,els protagonistes,a partir de les filmacions que ells van fer amb la seva vídeo-càmera...les cintes de la qual son trobades mes tard,per dos desconeguts. "No hi ha deMA" es CD + DVD

sergicervera

A project of

Category

Created in

0
seconds
102
Patron
6.730€
From 6.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

“No hi ha deMA” és una història auto-filmada, que narra el viatge per Madeira, Portugal de Bernat i Miriam,els protagonistes, a partir de les filmacions que ells van fer amb la seva vídeo-càmera... les cintes de la qual son trobades mes tard, per dos desconeguts.

'NO HI HA DEMA' ES UN CD I UNA SÈRIE EN DVD
Des de l'aventura, com no pot ser d'altre manera en aquest format, en aquest viatge ens acostem al gènere romàntic amb elements musicals i poètics.

Utilitzem les poesies de les artistes Gemma Gorga i Mireia Calafell, musicades per Yamini T. Prahbu i la mateixa Elena Tarrats, que les cantarà al llarg de la sèrie.

El que fa que, al mateix temps, tinguem una web-sèrie (7 episodis de 10 minuts) i un CD amb les poesies, musicades per la Elena i la Yamini.

El projecte compta amb diversos patrocinadors. Hi colaboren:

  • Col·lectiu MediaTrip. Gestió, recerca i coordinació de tots els patrocinadors.
  • Tap-airlines. Ens proporciona 8 bitllets d'avió.
  • JC Tours. Companyia de turisme de Madeira. Ens proporciona transport, gestió i contacte amb les diverses associacions de l'Illa.
  • Four Views-Vahia Hotel. Ens proporciona servei a mitja pensió per dues persones, en habitacions del conegut hotel a Madeira.

El projecte estarà finalitzat i llest per començar a emetre's, a mitjans de primavera.

Calculem tenir el disc+dvd per a principis d'estiu, màxim.

A LES XARXES
www.sergicervera.com
www.facebook.com/sergicervera
@sergi_cervera

www.facebook.com/elena.tarratsgomez
@tarratselena

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
18 backers

Entrada gratuïta per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom als crèdits de la WebSerie i del disc.

25€
33 backers

Copia del CD +D VD signada pel seu equip + Entrada gratuïta per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom als crèdits de la WebSerie i del disc.

35€
9 backers

Copia del CD + DVD signada pel seu equip +
2 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc.

50€
16 backers

Copia del CD + DVD signada pel seu equip + 3 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc + Cartell / record, del projecte, amb el nom del mecenes.

80€
2 backers

Capacitat per a decidir el final d'UN dels 7 episodis de la sèrie mitjançant votació, amb els altres mecenes d'aquesta categoria + 4 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Copia del CD + DVD signada pel seu equip + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc + Cartell / record, del projecte, amb el nom del mecenes.

150€
23 backers

Sopar + Xerrada + Debat amb el director Sergi Cervera, la protagonista Elena Tarrats i la compositora Yamini T. Prhabu + Capacitat per a decidir el final d'UN dels 7 episodis de la sèrie mitjançant votació, amb els altres mecenes d'aquesta categoria + 5 entrades gratuïtes per a un concert especial, amb els temes de la sèrie / disc. L'acte comptarà amb projeccions d'imatges inèdites de la sèrie, abans de la seva estrena. (amb la presència dels seus actors i músics) + Copia del CD + DVD signada pel seu equip + Nom (i fotografia, si es vol), als crèdits de la WebSerie i del disc + Cartell / record, del projecte, amb el nom del mecenes.

1.000€
5 left (of 6)

Ball/streptease exclusiu de Sergi Cervera, al més pur estil Austin Powers (coreografia i tanga amb la bandera britànica, inclòs!) amb Elena i Yamini, fent els cors. Inclou la possibilitat de fer fotografies amb el mòbil a tan il·lustre moment.

Garantirem que la performance estarà assajada i ben preparada.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings