❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Recerca sobre família de renom

És la recerca final sobre una poderosa família actual de renom mundial i domiciliada als Estats Units d'Amèrica amb lligams pregons amb les terres catalano-occitanes des de temps reculats fins als temps de Colom malgrat que hagin volgut esborrar-ne les traces.

Jordi Álvarez

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
48
Aportaciones
1.850€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

EL PROJECTE
És la recerca final sobre una poderosa família actual de renom mundial i domiciliada als Estats Units d'Amèrica amb lligams pregons amb les terres catalano-occitanes des de temps reculats fins als temps de Colom malgrat que hagin volgut esborrar-ne les traces.

Les implicacions que se'n deriven d'aquest fet són el cos principal tant de la recerca com de l'explicació novel·lada, que abraça diferents camps des dels purament espirituals fins als marcadament materialistes. L'obra fa un especial incís en oferir respostes al món en que ara mateix vivim com a conseqüència d'accions pretèrites en terres catalano-occitanes i les versemblants similituds entre ambdues èpoques.

LA TRAMA

Per fer-vos cinc cèntims, l'assaig primigeni és el que dóna pes a la part novel·lada en la línia d'un referent com és Robert M. Pirsig. Dit això afegiré que tot i que la part històrica és molt important, amb una lectura d'esdeveniments del nostre passat força diferent a les convencions a que estem acostumats, la trama s'esdevindrà en el temps actual.

L'EDICIÓ

Un cop feta la investigació que m'ha ocupat els darrers cinc anys, l'editorial La Liebre de Marzo publicarà aquesta recerca en format novel·lat a mitjans del 2013, de ben segur coincidint amb la Diada de Sant Jordi, i s'ocuparà de tot allò referent a la publicació, distribució i publicitat, que no són objecte d'aquest projecte

INTENCIÓ DEL PROJECTE

La intenció d'aquest projecte és finançar la recerca final que duré a terme reclòs fora del meu entorn habitual, en un monestir que ja he triat i a on anirà destinat el gruix de la campanya com a contribució responsable per les despeses que originarà la meva estada més els pertinents desplaçaments.

PERQUÈ A VERKAMI?

Les retallades que des d'amunt van fent forat en la resta de la societat han arribat també fins a l'empresa privada i d'aquí que aquesta alternativa sigui a hores d'ara la més consistent per donar viabilitat a la part final de la recerca.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • rguich

    rguich

    más de 9 años

    I el sopar?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies