❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Nou disc de Dídac Rocher: EL MINOTAURE I TESEU de Salvador ESPRIU

Nou disc de Dídac Rocher dedicat al poeta Salvador Espriu en motiu del centenari del seu naixement, el 2013, basat en la seva obra EL MINOTAURE I TESEU. És un conjunt de cançons i de poemes recitats amb acompanyament musical. Un disc que ens porta d'Espriu a nosaltres.

didacrocher

A project of

Category

Created in

0
seconds
70
Patron
3.275€
From 3.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

RAONS DEL PROJECTE

El 2013 serà l’**Any Espriu** en motiu del centenari del naixement del poeta, i s'espera que sigui el gran any de la poesia i la literatura a Catalunya. La seva figura i obra es recuperaran i se’ls donarà la importància que tenen per la cultura i la llengua catalanes, el nom i l’obra de Salvador Espriu recobrarà un valor simbòlic.
És en aquest context que s‘emmarca el disc EL MINOTAURE I TESEU, i vol formar part dels actes commemoratius que es duran a terme aquell any.

EL MINOTAURE I TESEU que proposo és l’aposta per un tipus d’obra que defuig de convencionalismes, arriscada, que valora la paraula i que juntament amb la música i les cançons recrea un món particular i profund, auster, de caràcter ritual; una interpretació del món interior de Salvador Espriu.

I és en aquest sentit que el disc que desitgem fer vol recuperar i reivindicar la figura de Salvador Espriu i la seva obra: des d’una interpretació personal, intima i particular, transmetre el sentit profund de l’existència que tenia el poeta des de la tolerància i la transcendència, i un sentit ritual de la vida.

EL DISC

El disc EL MINOTAURE I TESEU inclou tots els poemes del llibre, un total de 20 poemes. De 6 d’aquest poemes n’he fet cançó i la resta són recitats, uns amb acompanyament musical i uns pocs sense.

La producció musical es treballarà amb el mateix equip que vam fer el disc PORPRA.

La intenció és tenir-lo editat pel dissabte 23 de febrer del 2013 en què farem la presentació al Teatre Principal d'Arenys de Mar.

portada
portada

projecte de portada de Francesc Fernández

PER QUÈ 3000€?

Aquesta quantitat és per cobrir una part del cost d’aquest projecte (que inclou per una banda la gravació a estudis, la feina d’edició, mescles i màstering que s’ha de poder fer en bones condicions i també hi ha la despesa de l’edició del disc). És per a tot això que es demana aquesta quantitat.

En el cas de superar aquesta quantitat, doncs ens permetria poder-ho acabar més tranquil·lament i millor, ja que podríem disposar (=pagar) de millors condicions tècniques per acabar-ho i cobrir el màxim possible el cost de la fabricació.

PER QUÈ PARTICIPAR EN EL MECENATGE D’AQUEST DISC?

Salvador Espriu és un dels poetes més rellevants i populars de la nostra literatura contemporània. La seva poesia i el seu missatge han transcendit les nostres fronteres convertint-se en un clam per la llibertat dels pobles i s’ha destacat també per una visió profunda de l’existència humana.

Participar amb aquest disc a través del vostre suport és participar en la difusió de l’obra i de la figura de Salvador Espriu, compartir una visió del món i de la vida, de la pròpia existència humana.

Ajudar-me a tirar endavant aquest nou projecte és donar-me una confiança molt important per mi (i que alguns ja vau dipositar en mi quan vaig fer el disc PORPRA, per la qual cosa tinc un agraïment infinit).

Dir-vos que torno a apostar per fer un Verkami, perquè crec que és una manera d’assolir una fita que sol seria molt complicat. Si no és així, a través del risc personal i del suport de particulars, en aquests moments d’incertesa la cultura no té masses possibilitats de sortir-se’n.

Verkami és l’alternativa que ens permet no només poder seguir creant obres sense endeutar-se o no endeutant-se massa, sinó de compartir-les de veritat, sentint el suport i la implicació de tots els que hi creuen i ho recolzen. Aquesta ha sigut la meva experiència amb el disc anterior, PORPRA, una experiència molt positiva que m’ha permès oferir el millor de mi (i de l’equip amb qui he treballat).

Així que si aquest nou projecte us resulta interessant i us venen ganes de participar-hi, només cal que mireu quines aportacions podeu fer. Tot ajut és inestimable! I el meu agraïment infinit!!

ENLLAÇOS

Per poder escoltar els meus dos treballs i veure videoclips i vídeos de concerts podeu entrar a:
www.didacrocher.com
Facebook

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#05 / Final del laberint

Estimats tots i totes,

ja hem arribat a desfer tot el cabdell que ens ha permès entrar al laberint sabent que tenim el camí de tornada marcat.

Gràcies infinites pel vostre suport, la vostra paciència i la vostra il·lusió. Aviat podrem oferir-vos això pel que heu cregut; compartir amb tots vosaltres el somni, la vocació, el desig, l'esperança.

Una abraçada ben forta i fins aviat!!!!

Dídac

IMPORTANT:

els qui encara no m'hagueu enviat les vostres dades (NOM + COGNOM que vulgueu que apareguin al llibret + adreça postal) feu-ho al correu didacrocher@gmail.com


Queridos todos y todas,

ya hemos deshecho el hilo que nos ha permitido entrar al laberinto sabiendo que tenemos el camino de vuelta marcado.

Gracias infinitas por vuestro apoyo, vuestra paciencia y vuestra ilusión. Pronto podremos ofreceros esto por lo que habéis creído; compartir con todos vosotros el sueño, la vocación, el deseo, la esperanza.

Un abrazo muy fuerte y hasta pronto!!!!

Dídac

IMPORTANTE:

read more

#04 / ACONSEGUIT!!!!!

Estimats tots i totes, avui hem arribat a l'objectiu!!! Ara ja podem anar recollint el fil amb més tranquil·litat.

No puc demostrar-vos ara més que amb paraules el meu agraïment infinit per aquest recolzament tan important que m'heu donat, però puc dir-vos que aviat podré demostrar-vos-ho amb un disc que estem treballant amb passió. Ahir vam estar gravant pianos i teclats i tot va agafant un cos preciós. Tinc moltes ganes de compartir amb vosaltres aquest treball, aquesta il·lusió, aquest somni que va fent-se realitat.

Una abraçada immensa!!!

Dídac


Queridos todos y todas, hoy hemos alcanzado al objetivo!!! Ahora ya podemos ir recogiendo el hilo con más tranquilidad.

No puedo demostraros ahora más que con palabras mi agradecimiento infinito por este apoyo tan importante que me habéis dado, pero puedo deciros que pronto… read more

#03 / Estirant el fil... // Estirando el hilo...

Estimats amics i amigues, avui hem estat gravant guitarres i demà seguim amb més. De mica en mica va agafant forma i color i els que hi estem treballant estem molt contents i satisfets de la feina feta i de com va perfilant-se tot plegat.

Sobretot fer-vos saber que penso en vosaltres, que us tinc present i que gràcies a vosaltres tot és encara més possible!!

Una abraçada ben forta!!!!

Dídac


Queridos amigos y amigas, hoy hemos estado grabando guitarras y mañana seguimos con más. Poco a poco va cogiendo forma y color y los que estamos trabajando nos sentimos muy contentos y satisfechos de cómo va perfilándose todo.

Sobre todo haceros saber que pienso en vosotros, que os tengo presente y que gracias a vosotros todo es todavía más posible!!

Un abrazo muy fuerte!!!!

Dídac

#02 / Les portes

Avui ens trobem davant de les portes del laberint, amb coratge, ànims i forces. Sabem que un cop a dins serà difícil i que el monstre ens espera, però no ens fa por! Sabem que serà una aventura emocionant!!

Avui comencem a gravar, les bases, amb els grans Marc Prat i el Xavi Molero, amb la direcció del Dani Ferrer que aporta la seva saviesa, i el talent del gran Jordi Solans als comandaments. Estem al Nautilus i des d'aquí veiem el món a través del vidre.

Pensem en vosaltres. Trobarem la sortida del laberint, seguirem el fil que ens guiarà.

Una abraçada plena d'emoció.

Dídac

#01 / Inici

Avui és el segon dia que està activat aquest Verkami. Aquestes maneres de fer tecnològiques i virtuals de vegades poden semblar fredes i impersonals, però jo puc assegurar-vos que rebo la vostra força i que gràcies a això tiro endavant.

Em sento feliç de veure que de nou estem en marxa, apuntant a l'horitzó, amb ganes i il·lusió i que de mica en mica segur que ens anirem sumant al viatge, a l'aventura.

Gràcies!!!!

5€
0 backers

Aparèixer als agraïments del llibret

10€
8 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + Aparèixer als agraïments al llibret

20€
27 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + CD signat + Aparèixer als agraïments al llibret

30€
16 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + CD signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada

50€
8 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 2 CD signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada

75€
3 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 2 CD signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada + 1 disc PORPRA

100€
4 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 2 cd signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada + Concert privat (dia a confirmar) a La-A de Barcelona, amb una copa d cava x celebrar-ho

120€
0 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 2 cd signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada + 1 disc PORPRA + Concert privat (dia a confirmar) a La-A de Barcelona, amb una copa d cava x celebrar-ho

150€
1 backer

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 2 cd signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada + 1 disc PORPRA + Concert privat (dia a confirmar) a La-A de Barcelona, amb una copa d cava x celebrar-ho + 1 entrada per la presentació al Teatre Principal d’Arenys de Mar el 23 de febrer de 2013

200€
1 backer

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 2 cd signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada + 1 disc PORPRA+ 1 disc EL NUS + Concert privat (dia a confirmar) a La-A de Barcelona, amb una copa d cava x celebrar-ho + Madeixa de llana vermella + 2 entrades per la presentació al Teatre Principal d’Arenys de Mar el 23 de febrer de 2013

250€
0 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 4 cd signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada + 1 disc PORPRA + 1 disc EL NUS + Concert privat (dia a confirmar) a La-A de Barcelona, amb una copa d cava x celebrar-ho + Madeixa de llana vermella + 2 entrades per la presentació al Teatre Principal d’Arenys de Mar el 23 de febrer de 2013

300€
0 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 6 cd signat + Aparèixer als agraïments al llibret + Reproducció de la portada signada + 2 disc PORPRA + 2 cd EL NUS + Concert privat (dia a confirmar) a La-A de Barcelona, amb una copa d cava x celebrar-ho + Madeixa de llana vermella dins capseta de fusta + 3 entrades per la presentació al Teatre Principal d’Arenys de Mar el 23 de febrer de 2013

400€
2 backers

Descàrrega de disc en format digital (mp3) + 8 cd signat + Aparèixer als agraïments al llibret + reproducció de la portada signada + 2 disc PORPRA + 2 cd EL NUS + Concert privat (dia a confirmar) a La-A de Barcelona, amb una copa d cava x celebrar-ho + Madeixa de llana vermella dins capseta de fusta + 4 entrades per la presentació al Teatre Principal d’Arenys de Mar el 23 de febrer de 2013

(Tot el lot d'objectes dins una capsa de fusta feta a mida)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings