❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Enregistrament del CD "Àngels del zel"d'Àngels Ortiz

Es tracta de l'enregistrament per promocionar el meu nou treball "Àngels del zel". Consta de 10 cançons en català en format de banda de rock. La gravació és farà als Estudis Soundclub (Gironès) i el CD és publicarà el mes d'Abril. Farem un concert de presentació de la banda i una gira de presentació

Àngels Ortiz

Un proyecto de

Categoría

Pop / Rock

Creado en

0
segundos
40
Aportaciones
3.200€
De 3.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Vull finançar l'enregistrament d'un CD que porta per títol "Àngels del zel". El projecte és farà, un cop recollits els diners, durant l'any 2013, als estudis Soundclub (Gironès) i és publicarà a l'Abril. Durant aquest temps farem actuacions de presentació de la banda i després la gira de presentació del disc.

Tinc dos treballs editats: "Hores Velles" (any 1997) i "La pell del violí" (any 2005), compost conjuntament amb Carles Garcia.. El finançament va estar a càrrec meu i de diferents aportacions i subvencions (Ajuntament de Roses, Diputació de Girona, Consell Comarcal de l'Alt Empordà).

COM SERÀ EL NOU TREBALL "ÀNGELS DEL ZEL"?

La posada en escena de les meves cançons enregistrades en el CD "Àngels del zel", inclou també dansa contemporània, altres temes meus que seran per a un altre CD i també algunes versions. Compto amb músics professionals i veterans. El grup som: Àngels Ortiz (veu, guitarra i dansa contemporània), Carles Garcia (guitarra i productor), Miguel Alcón (bateria) i Àngel Blàzquez (baix), tots tres ex-Locura de Amor.

LES RECOMPENSES
És farà un repartiment dels CDs i les entrades en una convocatòria a l'Alt Empordà (probablement en un concert nostre) i pels que no puguin venir se us enviaran els CDs i les entrades a casa vostra.

+ INFO
Facebook / Myspace

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies