❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Enregistrament del CD "Àngels del zel"d'Àngels Ortiz

Es tracta de l'enregistrament per promocionar el meu nou treball "Àngels del zel". Consta de 10 cançons en català en format de banda de rock. La gravació és farà als Estudis Soundclub (Gironès) i el CD és publicarà el mes d'Abril. Farem un concert de presentació de la banda i una gira de presentació

Àngels Ortiz

A project of

Category

Pop / Rock

Created in

0
seconds
40
Patron
3.200€
From 3.200€
Contribute to the project

Vull finançar l'enregistrament d'un CD que porta per títol "Àngels del zel". El projecte és farà, un cop recollits els diners, durant l'any 2013, als estudis Soundclub (Gironès) i és publicarà a l'Abril. Durant aquest temps farem actuacions de presentació de la banda i després la gira de presentació del disc.

Tinc dos treballs editats: "Hores Velles" (any 1997) i "La pell del violí" (any 2005), compost conjuntament amb Carles Garcia.. El finançament va estar a càrrec meu i de diferents aportacions i subvencions (Ajuntament de Roses, Diputació de Girona, Consell Comarcal de l'Alt Empordà).

COM SERÀ EL NOU TREBALL "ÀNGELS DEL ZEL"?
La posada en escena de les meves cançons enregistrades en el CD "Àngels del zel", inclou també dansa contemporània, altres temes meus que seran per a un altre CD i també algunes versions. Compto amb músics professionals i veterans. El grup som: Àngels Ortiz (veu, guitarra i dansa contemporània), Carles Garcia (guitarra i productor), Miguel Alcón (bateria) i Àngel Blàzquez (baix), tots tres ex-Locura de Amor.

LES RECOMPENSES
És farà un repartiment dels CDs i les entrades en una convocatòria a l'Alt Empordà (probablement en un concert nostre) i pels que no puguin venir se us enviaran els CDs i les entrades a casa vostra.

+ INFO
Facebook / Myspace

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
25 backers

Un CD del nou projecte "Àngels del zel"

20€
10 backers

Un CD del nou projecte "Àngels del zel" + Un de l'anterior "La pell del violí"

25€
1 backer

Un CD del nou projecte "Àngels del zel" **+ Un de **"La pell del violí" + Una entrada pel concertde presentació de la banda

35€
0 backers

Un CD del nou projecte "Àngels del zel" + Un de "La pell del violí" + Una entrada pel concertde presentació de la banda + Una entrada per a la presentació del disc

80€
2 backers

Un CD del nou projecte**"Àngels del zel"** + Un de l'anterior** "La pell del violí"** + Un concert en format acústic

220€
1 backer

Un CD del nou projecte "Àngels del zel" + un de l'anterior "La pell del violí" + Un concert de tota la banda (despeses a part si és fòra de les comarques gironines)

2.345€
1 backer

Un CD+2 concerts privats amb les despeses incloses

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.