❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fins al Plumero

Sitcom amb estil de fals documental, que segueix el dia a dia de cinc personatges que intenten modernitzar una empresa de neteja.

Productora MAM

Un proyecto de

Categoría

Creado en

16%
27
días
12
Aportaciones
165€
De 1.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Fins al plumero és una sitcom que duem a terme pel nostre Treball de Fi de Grau. Es tracta d'una realització i una producció audiovisual del capítol pilot complet, el qual comporta tot el procés creatiu passant per les tres fases de la producció audiovisual: la preproducció, el rodatge i la postproducció.

La intenció és poder acabar el treball amb un projecte produït sencer des del guió fins a l'explotació de l'obra. 

SINOSPI

Amb un enfocament humorístic i estil de fals documental, la sèrie segueix a un grup de cinc persones molt diferents, que inicien una empresa de neteja la qual volen modernitzar.

Mentre es debaten entre millorar la seva pròpia execució i canviar la percepció social del seu treball s'enfrontaran també a les seves pròpies pors i inseguretats.

Al llarg de la història, es veuran envolts en situacions còmiques a causa del seu ímpetu en modernitzar la feina i d'on intentaran aprendre tant en l'àmbit personal com d'empresaris.
 

RECOMPENSES

Amb les vostres aportacions, podreu gaudir de diverses recompenses. Els diferents packs són personalitzats amb relació a la sitcom i els seus personatges.

Podem trobar des de l'avançament del capítol pilot, a pegatines, gots i pòsters dels personatges. Tot i així, totes les aportacions seran bonificades amb mencions als crèdits finals del capítol. 
 

APORTACIONS

QUI SOM

Marina Cerdà, estudiant de Comunicació Audiovisual i Educació Primària a la Universitat de Barcelona. Actualment fa tasques de producció a Salmon Visuals. A Fins al Plumero duu a terme tasques de direcció i de direcció de fotografia.
@mariina_alonso

Mar Àlvarez, estudiant de Comunicació Audiovisual la Universitat de Barcelona. Ha estat becària a Ràdio ciutat de Badalona. A Fins al Plumero s'encarrega de la producció i de la direcció d'art.
@_malvarezz

Aina Cucurull, estudiant de Comunicació Audiovisual la Universitat de Barcelona. És becària a Iyuno. Li encanta la postproducció, i és per això, que a Fins al Plumero s'encarrega del guió i de la postproducció.
@ainacm 
 

CALENDARI PREVIST

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Gràcies per formar part d'aquest projecte com a mecenes.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies