❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

¡Visita la caseta virtual!
Descúbrelos todos

Revista Marabunta (2a època, 1r número)

Financem la impressió d'una nova edició de la revista 'Marabunta'.

Colectivo La Máquina

Un proyecto de

Categoría

Creado en

37%
17
días
31
Aportaciones
670€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Busquem mecenes per a finançar la impressió del primer número de la segona època de la revista Marabunta.

Marabunta és un dispositiu de Gràcia Territori Sonor en forma de revista que reflexiona sobre les arts del temps, és a dir, manifestacions artístiques que generen narratives i conceptes i que són cabdals per a impulsar la irrupció de nous espais de sentit.

La publicació va iniciar el seu camí amb una edició física entre els anys 2009 i el 2011 i, després, va continuar amb una etapa digital. Ara, en col·laboració amb el Colectivo La Máquina, ens proposem revifar-la en el seu format original en paper i amb una periodicitat bianual.

El primer número d’aquesta nova època serà el quart, seguint els tres inicials. Projectem una tirada mínima de 300 exemplars, distribuïts directament i també en algunes llibreries.

Continguts

Cada número serà un monogràfic explorant els aspectes i interaccions amb les arts del temps d’un tema o concepte concret. Mantenint el format original, els continguts s’encapsularan en les seccions següents:

  • Pertorbació de l'aire – Música i art sonor

  • Conjunt de fets – Arts d'acció

  • Coneixença exacta – Ciència i paraciència

  • Sistema de caràcters – Escriptura i pensament

  • Inventari fonètic – Poesia i narrativa

  • Aparença visible – Arts gràfiques

L’element central del proper número seran els rituals i l’esoterisme. Partim del sentiment volàtil de lligam vinculat al ritual i a les pràctiques esotèriques que han perviscut a les arts del temps, transmeses de manera hermètica, erràtica, silenciosa i mutable però contínua. En aquesta nova Marabunta, volem seguir-ne el rastre i fer-les presents en un món i un moment deslligats de l’espiritualitat, on la veritat és innòcua, el virtualisme crònic, la desinformació omnipresent i la informació centrifugada. Amb l’alienació de l’origen arribada al pla metafísic, el ritual i l’esoterisme permeten perdurar les formes ancestrals del saber i del fer, basades en el secret i el simbolisme de l’acció seqüenciada.

En aquest primer número hi han participat:

Lucas Quejido, Pilar Talavera, Aleix Salvans, Teoría de la incertidumbre, Chini, Tina Valent, Joan Teixidor, Frau Diamanda, Víctor Bonet, David Picó, Marti Sales, Javier Calvo i Roger Pelàez

Recompenses

A part de oferir las preventa d'aquest primer número de la segona època, hem creat un conjunt de recompenses que inclouen els números anteriors i altres llibres i CD's editats per GTS. També oferim la possibilitat de rebre la revista a casa.

Qui som


Gràcia Territori Sonor és una associació no lucrativa, arrelada al barri de Gràcia de Barcelona, que des de 1996 impulsa nombroses activitats vinculades a projectes de música experimental, com ara el festival internacional LEM, l'edició de la revista Marabunta o el cicle de concerts Encontres en l'espai temps.


La Máquina és un col·lectiu artístic interdisciplinari que conjuga la seva activitat en tres eixos principals: un segell discogràfic de música experimental (Nuevo Sonido Nacional), un espai per a tallers d'art i exposicions i un projecte editorial.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners obtingut serviran per finançar la impressió de la revista així com per remunerar als seus autors i autores.

Calendari previst

Un cop finalitzada la campanya, calculem que tindrem a disposició la revista entre la primera y la segona setmana de juny.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Eli Gras

    Eli Gras

    12 días

    Sou necessaris!

  • Nuriet

    Nuriet

    18 días

    Per amor a la cultura i a la gent que ho fa possible!! !!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies