❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Música Al Gironés

Nou cicle de concerts als pobles de la comarca del Gironès, on la protagonista es la música de petit format, apta per a tots els públics.

Plectrum Associació

Un proyecto de

Categoría

Creado en

21%
16
días
16
Aportaciones
260€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EL PROJECTE

Presentem un nou cicle de música a la comarca del Gironès, on la protagonista es la música de cambra i de petit format apta per a escoltar per a tots els públics, ja sigui clàssica, jazz o altres estils.

Aquest cicle neix amb la intenció d’omplir un buit, ja que no existeix en aquest moment cap altre cicle o festival de música al Gironès que tingui un abast comarcal i que arribi a diferents pobles que s'han volgut adherir al projecte.

El cicle constarà de 10 concerts a 8 municipis de la comarca que es celebraran entre el 26 d'abril i el 7 de juny i està enfocat tan a gent dels mateixos pobles com a visitants que vulguin gaudir de la música en el marc d’un cicle de concerts d’allò més plural i ubicat en punts representatius i d’interès cultural.

Tots els concerts son gratuïts o de taquilla inversa.

La programació detallada es pot consultar a: www.musicagirones.com

Cartell oficial
Cartell oficial

RECOMPENSES

Les recompenses es divideixen en dos apartats:

Recompenses materials.

  • Diferents CD del festival de guitarra que organitzem i de la discografia de l'organitzador, que es pot veure aquí.

Recompenses immaterials.

  • Aparició del nom o del logotip (en el cas d'empreses) a la web https://www.musicagirones.com/ i al material gràfic.

  • Reserva de seients en primera fila al concert escollit pel mecenes. No es poden oferir entrades perquè tots els concerts son gratuïts o de taquilla inversa.

Els primers deu mecenes que facin la seva aportació entraran en el sorteig d'un cartell de "Música al Gironès" signat per tots els artistes participants.

Tots els mecenes entren en el sorteig d'un menú per a dues persones al Restaurant Girum de Girona.

Portada de CD
Portada de CD

QUI ORGANITZA

Josep Manzano, professor i concertista de guitarra. Ha actuat, convidat per diversos festivals i ambaixades, a més de Catalunya i resta de l'Estat Espanyol, per Europa, Amèrica i Asia, en països com Suïssa, Sèrbia, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, França, Bulgària, USA, Mèxic, Perú, Argentina, Xile i Kuwait.

La seva discografia oficial consta de 8 discos, 5 com a solista i 3 a duo amb altres 2 guitarristes i 1 violoncel·lista.

Mes info a la web: www.jmanzano.com

Tot a través de l’associació Plectrum, que arriba amb l’experiència que suposa haver celebrat vint edicions del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, un esdeveniment ben consolidat a la graella de festivals del país.

Mes info a la web: www.festivalguitarragirona.es

APORTACIONS

Les aportacions aconseguides amb aquesta campanya es destinaran a cobrir aquelles despeses que no estan cobertes les aportacions dels diferents ajuntaments i amb les subvencions que esperem aconseguir, com son:

  • Disseny, impressió i distribució del material gràfic promocional.

  • Elaboració i manteniment pàgina web.

  • Direcció i producció del cicle.

  • Part dels caixets dels músics.

CALENDARI PREVIST

Les recompenses es poden començar a entregar durant els concerts del cicle, sempre i quan s'hagi aconseguit cobrir la quantitat demanada en la campanya. En cas de no assistència als concerts, es pot aconseguir durant els concerts del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, que es celebren entre el 4 de juliol i el 13 de setembre o be s'enviaran un cop finalitzat el aquest festival.

+ Info

Podeu seguir les novetats del cicle a les nostres xarxes socials:

Instagram

Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies