❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Rampaire: Míssils que apunten al teu cor

Nou disc! 10 cançons que apunten directament al teu cor: fe, nostàlgia, resiliència, introspecció i un fi sentit de l'humor que et seduiran!

alfredporrespla

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
51
Aportaciones
1.690€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Míssils que apunten al teu cor (Hidden DIY, 2024) és el tercer llarga durada de Rampaire, després dels EPs Sol (autoeditat, 2015) i Pedretes (Segell Microscopi, 2018), els LPs L'era de les revolucions i Aigua del cel (Segell Microscopi, 2019 i 2021) i el doble senzill Demà/Somnis (Segell Microscopi, 2022).

El disc està enregistrat i en procés de fabricació i sortirà publicat el 19 d’abril.

Com en discos anteriors, engego una campanya a Verkami per a compartir esta recta final del procés amb les persones que habitualment m’acompanyeu (i les que us pugueu afegir a partir d’ara). El micromecenatge és una forma de suport horitzontal a la creació i també una manera viable i senzilla d’arribar a cadascú de vatros, en una època en que la distribució física de música és tan complicada. Per això et convido a acompanyar-me i formar part d'este projecte!

Tenim quaranta dies per a arribar tan lluny com puguem! M'ajudes?

Aconsegueix recompenses exclusives

Les recompenses
Les recompenses

Les recompenses que he preparat giren totes al voltant de la publicació del disc, però embolcallades d'una sèrie d'avantatges exclusius per als mecenes de la campanya.

TOTES les recompenses (excepte les complementàries) inclouen:

  • Una tarjeta postal dissenyada exclusivament per a la campanya, amb un codi per a la descàrrega digital del disc, que us signaré i dedicaré personalment.

  • L'agraïment personal a través de les meues xarxes socials i el web de Rampaire.

  • La possibilitat d'assistir a un concert privat a La Pepa d’Amposta, exclusiu per a mecenes, on podràs escoltar en primícia les cançons del nou disc i recollir la teua recompensa.

  • L'enviament a qualsevol punt de la península. En cas de no poder assistir al concert o quedar presencialment.

A banda dels paquets bàsics amb el disc en CD o LP (i els extres mencionats), hi ha paquets ampliats amb la samarreta i/o la tote bag exclusives de la campanya a Verkami.

I si acabes de descobrir Rampaire o si t'has perdut algun dels discos anteriors i el vols tindre, pots acompanyar la recompensa elegida amb alguna de les recompenses complementàries de la discografia de Rampaire (com les combinacions dels paquets serien infinites, he vist més operatiu que, qui estigui interessat, es faci el seu paquet particular amb la tria de dos recompenses: la del nou disc que més li agrade i la complementària amb els discos anteriors que li facin falta).

Mira't bé les descripcions de cada recompensa. Segur que en trobes alguna que t'agrada i s'escau a les teues ganes i possibilitats de col·laborar.

Si tens cap dubte, m'escrius i el resolem.

Qui som

Jo soc Alfred Porres i Rampaire també són Albert Freixas, Rubén Alcázar i Eduard González. El disc l’hem gravat a 8 BITS Estudi de Sabadell i ha estat produït per Albert i Eduard i masteritzat per Joel Condal.

Del disseny, la fotografia de portada i la maquetació del disc me n’he encarregat jo. Les fotos promocionals de Rampaire són obra de Quim Giró.

A què destinarem les vostres aportacions

La publicació d'un disc té un cost elevat, amb despeses directes (estudi de gravació, mescla i masterització, fabricació i publicació) i indirectes (enregistrament de videoclip i campanyes promocionals). La primera part del camí ja està feta. Ara necessito el teu suport per a fer front a la segona part: les despeses derivades de la promoció del disc.

1500 € és la quantitat mínima que m'he proposat assolir per a invertir en promoció. Lo teu ajut serà clau per a aconseguir que el disc tingue la visibilitat necessària per arribar tan lluny com sigui possible.

Calendari previst

Si assolim l’objectiu, les recompenses estaran preparades per a ser repartides a principis d’abril, abans de la data de publicació del disc.

+ Info

Pots seguir el dia a dia del projecte a Facebook, Instagram i Twitter.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • MONTSERRAT ROSALES CASTELLA

    MONTSERRAT ROSALES CASTELLA

    2 meses

    Sort!

  • MONTSERRAT ROSALES CASTELLA

    MONTSERRAT ROSALES CASTELLA

    2 meses

    Sort!

  • alfredporrespla

    alfredporrespla
    Autor/a

    3 meses

    Moltes gràcies, Joaquín! 💙💙

  • Joaquín Ascón

    Joaquín Ascón

    3 meses

    Moltes ganes d'escoltar. Molts èxits!

  • alfredporrespla

    alfredporrespla
    Autor/a

    3 meses

    Moltes gràcies, Núria!!! 💪🏼💪🏼💙

  • alfredporrespla

    alfredporrespla
    Autor/a

    3 meses

    Moltes gràcies, Emi. Espero que us agrade!!! 💙

  • nuritanaca

    nuritanaca

    3 meses

    GO-GO-GO, RAMPAIRE!

  • Emi

    Emi

    3 meses

    Endavant, Alfred, tenim moltes ganes d,escoltar les noves propostes!

  • alfredporrespla

    alfredporrespla
    Autor/a

    3 meses

    Miki, moltes gràcies per la col·laboració! Dona-ho per fet. Jo també vull fer-te una proposta per a Ràdio Alfacs, per quan se publique lo disc. Així que haurem de quedar i parlar-ne. 😉

  • mikelloc

    mikelloc

    3 meses

    La targeta la pots regalar a algun altre contribuïdor, jo te la canvio per una sessió acústica/tiny desk gravada als estudis de Ràdio Alfacs ;)

#01 / Verkami aconseguit!

Avui ha finalitzat la campanya a Verkami amb l'objectiu assolit.

Moltes gràcies a tots i totes les que ho heu fet possible!!!

En breu us enviaré un formulari per a definir, en funció de cada recompensa, la forma de lliurament i altres dades com la talla de la samarreta, etc.

Una abraçada!

Alfred

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies