❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Planeta Miret, el nou disc de Pol Cruells

Un cop de volant estilístic per cançons que estan en una altra òrbita

Pol Cruells

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
82
Aportaciones
2.600€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Serà el meu cinquè disc d'estudi, voldria comptar amb tu i sé que puc comptar-hi. Les despeses són importants, ja t'ho pots imaginar... però sobretot m'agradaria trobar-te a una festa, la que farem per veure'ns, cantar junts les cançons, donar-te el teu disc, i que em diguis què t'ha semblat aquest gir estilístic.

A canvi de la teva ajuda et proposo diverses recompenses, i fixa-t'hi bé: cada recompensa inclou l'anterior!

Vols només només el disc, o vols també l'entrada al concert? Te'n falta algun i voldries tenir la meva discografia sencera? Segur? Però no ens enganyem: sé que d'entrada m'escoltaràs amb el mòbil, oi? Doncs per això pots fer-te amb un petit altaveu acústic pel telèfon, fet de fusta, que t'encantarà; i saps què? funciona: se sent el baix! Visca!

Qui som

Pels qui no em conegueu, sóc baixista, autor de cançons i bibliotecari musical. Ja fa temps que volto pels escenaris amb les meves cançons a cavall de la fusió mediterrània i el pop... però a cada disc m'agrada reinventar-me una mica. Podeu veure el que he anat fent a la meva web.

En aquest disc hi estem implicats, a més de mi mateix, 8 Bits Estudi, el Segell Microscopi, i també La Torneria.

  • 8 Bits Estudi el comanden a Sabadell l'Eduard G. Soto i l'Albert Freixas, músics excel·lents amb una sòlida experiència... sense ells no l'hauria tirat endavant, ni sonaria com sona.

  • El Segell Microscopi publicarà i distribuirà el disc. Amb el David Mullor al davant, Microscopi ha editat els meus darrers treballs i el seu equip humà i professionalitat són the best; és casa meva.

  • La Torneria és a Torelló, i fa temps que es dediquen a difondre l'ofici i a fer objectes preciosos de fusta, artesanalment. Tenen un altaveu acústic que és una meravella, i com que aquest és el disc d'un baixista, i m'agradaria que l'escoltéssiu de la millor manera possible.

A què destinarem les vostres aportacions

No es tracta de cobrir el que suposa tot això, però amb cadascun dels discs que he publicat he après que només si sabem el nombre aproximat de còpies que hem de fer i quanta gent serem al concert de presentació, la sortida del disc serà un èxit.

Et resumeixo les despeses part de les quals es cobriran amb la teva aportació, per si tens curiositat: l'enregistrament, edició, mescla i màstering de les cançons... el registre i declaració de les cançons, la distribució digital i física... el disseny, maquetació, fabricació, distribució i enviaments del disc... la comunicació, promoció, fotos i videoclips... l'espai, l'equip i els músics necessaris per al concert de presentació... i les previsibles despeses imprevistes!

Calendari previst

En aquests moments la tasca a l'estudi ja ha acabat, i la publicació del disc està prevista pel 7 de març de 2024. Com a avançament, el 13 de febrer es farà públic el primer single, i la distribució digital del disc en primícia als mecenes! Calculo que, amb la teva aportació, podré entregar-te el disc físic al concert de presentació que farem a començaments d'abril. No pateixis, si finalment no pots venir te l'enviarem a casa.

+ Info

Per si no em segueixes encara, la difusió de tot plegat la faré a través de les meves xarxes socials, pren nota:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

18 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pol Cruells

    Pol Cruells
    Autor/a

    aproximadamente 2 meses

    OBJECTIU ASSOLIT! Heu arribat al 100% de les aportacions a 44 hores del final! Què faig ara? Sou lo millor… en breu us dic on farem el concert de presentació i muntem una bona festa!

  • bus carles

    bus carles

    aproximadamente 2 meses

    Ganes! A veure si puc venir a gravar

  • Pol Cruells

    Pol Cruells
    Autor/a

    aproximadamente 2 meses

    Gràcies Cris!!! Missatge rebut, fins ben aviat!

  • Cristina Marti

    Cristina Marti

    aproximadamente 2 meses

    Felicitacions i molt d'éxit!!!

  • Pol Cruells

    Pol Cruells
    Autor/a

    2 meses

    Moltes gràcies!!!!

  • Anaïs Vila

    Anaïs Vila

    2 meses

    Vaaaa!!! Ja gairebé ho tens això!!! Ganes d'escoltar-ho!

  • Pol Cruells

    Pol Cruells
    Autor/a

    3 meses

    😘😘😘

  • Rosa

    Rosa

    3 meses

    😘😘😉

  • Pol Cruells

    Pol Cruells
    Autor/a

    3 meses

    Moltes gràcies a tothom!

  • Lena

    Lena

    3 meses

    😘

#08 / Ens veiem divendres!

Una setmana! Finalment ha arribat el dia del concert de presentació del Planeta Miret: Divendres 26, vindreu eh?

Obrirem les portes a les 20 h i començarem a les 20:30 h. Recordeu que ja teniu l'entrada inclosa i al vostre nom, que allà se us donaran les vostres recompenses i que podeu venir amb 1 acompanyant convidat, d'acord? (i si s'hi apuntés encara més gent, millor! hem posat l'entrada a 10€).

El Cinema Maldà és en un primer pis a l'interior de les Galeries Maldà, carrer del Pi, número 5, de Barcelona, al barri gòtic, tot molt cèntric.

Ens fa molta il·lusió tocar per vosaltres i hem preparat les cançons amb molt carinyo amb l'Eduard G. Soto (ritmes, programacions i samples) i l'Albert Freixas (piano i sintetitzadors). A veure què us sembla el canvi d'estil sonor...!

Aprofito per agraïr-vos un cop més la vostra participació en aquesta aventura, espero que el resultat almenys us entretingui una bona estona ;D

leer más

#07 / A quatre setmanes del Cinema Maldà

Mecenes!

Estem a quatre setmanes del concert de presentació al Cinema Maldà, el divendres 26 d'abril, que finalment serà a les 20:30 h (obertura de portes a les 20:00 h).

Us recordo que tots els i les mecenes que vau fer la recompensa de 20, 30 i 50 € teniu l'entrada inclosa, més 1 invitació pel vostre acompanyant. Tot i així, alguns m'heu dit que vindreu amb més gent que volen comprar l'entrada: aquí teniu l'enllaç a Entradium!

Moltes gràcies! ens veurem aviat!

Pol Cruells

Sabadell, Planeta Miret, 27 de març de 2024

Divendres 26 d
Divendres 26 d'abril a les 20:30 h

#06 / Ja tenim el CD físic del "Planeta Miret"!

Hola a tothom!

Ja m'han arribat les vostres còpies del CD físic del "Planeta Miret" i ha quedat xulíssim! El disseny del logo és del Quim Crespo, un homenatge a "The planet of the apes", ja ho haureu copsat, oi?

Em fa tanta il·lusió que ja m'he posat a fer les bosses de recompenses per donar-vos-el el dia del concert de presentació, recordeu, tothom convidat el divendres 26 d'abril al Cinema Maldà, a Barcelona.

Si no podeu venir aquell dia, us l'enviaré a casa, no patiu que ja us perseguiré per demanar-vos l'adreça (o fins i tot podem quedar en algun moment i comentar la jugada)... i, si no podeu esperar, escriviu-me a [email protected] i ens posem d'acord, us sembla bé?

Ben aviat més notícies sobre el concert de presentació! Abraçada enorme per tothom!

...i per si se us han escapat, aquí teniu el videoclip de Xiuxiueig eixordador i Les veus de l'endemà

ja el tenim!
ja el tenim!

#05 / 26 d’abril al Maldà

Volíem fer una presentació de cine, i la tindreu. L’històric Cinema Maldà ens obrirà les portes només a nosaltres per escoltar les cançons del Planeta Miret com no us podeu imaginar… veniu amb la ment oberta i amb tots els sentits!

Digueu-me que us va bé la data: tots els mecenes hi esteu convidats, amb acompanyant! Us farem entrega també de les vostres recompenses… (els que vingueu). …estem molt emocionats!

Gràcies per tot i per tant!

Sabadell, Planeta Miret, març de 2024

#04 / Sou lo millor! Verkami assolit!

Moltíssimes gràcies, sou lo millor!

Tot i que encara es poden fer aportacions durant tot el dia d'avui, ja heu assolit el 100% de l'objectiu del Verkami. Moltes gràcies de debò!

Amb aquest import mirarem de fer el millor concert de presentació possible, fabricar les còpies del Planeta Miret que calguin, i encara alguna cosa més! Ja us aniré informant, tindreu notícies nostres!

Una forta abraçada a tothom!

Pol Cruells

Sabadell, Planeta Miret, març de 2024

#03 / Primera recompensa!

Bon dia a tothom! digueu-me que us ha arribat bé l'enllaç i que heu pogut descarregar bé el disc en format digital...

No el compartiu, l'enllaç, és només per vosaltres ;D

Estic molt conent perquè ja som al 75% de l'objectiu i encara queden un parell de setmanes. Si voleu compartir el vídeo de "Xiuxiueig Eixordador" potser aconseguirem que s'hi animi més gent.

Anem treballant en la tria del millor espai per fer la presentació del disc! Us tindré informats.

Una abraçada molt gran!

Pol Cruells

Sabadell, Planeta Miret, 15 de febrer de 2024

#02 / 13 de febrer: Xiuxiueig eixordador

Hola! Primer: moltes gràcies a tots per contribuir al verkami! sou lo millor! Segon: dimarts 13 de febrer es publicarà a totes les plataformes musicals el primer single d'avançament del disc, la cançó Xiuxiueig eixordador, i a Viasona en exclusiva tindreu el videolyric que ha fet el Nando Caballero, de Sabadell.

De moment s'està enllestint el màster del disc a 8 Bits Estudi i ben aviat podrem fer l'enviament del disc en primícia a tots els mecenes.

Estic molt emocionat i només espero que us agradi el resultat tant com a mi!

Ben aviat més notícies! Fins dimarts!

#01 / Moltes gràcies a tothom! Hem superat el 50%!

Moltes, moltes gràcies a tothom! Encara no fa una setmana que arrencàvem i ja** hem superat el 50% de l'objectiu del Verkami**! Això vol dir que serem molts al concert de presentació, i que podré fabricar el CD i enviar-vos-el a casa si no poguéssiu venir!

De debò, a alguns no us conec, o almenys pel mail no us reconec! moltes gràcies! Als que ja us conec, moltíssimes gràcies també! Amb la vostra amistat dóna gust anar per la vida!

Una abraçada!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies