❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

50 anys del Club Bàsquet la Garriga: som una família, som una història

Volem fer realitat el documental sobre la història del 50 anys del Club Bàsquet la Garriga. Fes-ho possible, col·labora i fem història!!

Club Bàsquet la Garriga

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
59
Aportaciones
3.020€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Sobre el documental

Celebrem mig segle de bàsquet a la Garriga amb un documental que vol recollir el testimoni i vivències d'aquells que han format part del club al llarg d’aquests 50 anys.

Hem entrevistat més d'una trentena de persones, des de jugadors i jugadores, passant pels entrenadors i entrenadores fins a presidents i membres de les juntes directives, per oferir una visió completa i, alhora, diversa de la nostra història.

Miguel Valero, el jugador amb més temporades en el club
Miguel Valero, el jugador amb més temporades en el club

En cada testimoni hi trobem una història única, una experiència personal. Quan les connectem es converteixen en les peces d'un ric mosaic per acabar construint la crònica del Club de Bàsquet la Garriga durant aquests 50 anys.

Mitjançant la recopilació exhaustiva de material audiovisual i gràfic com fotografies històriques, vídeos d'època, arxius de premsa, documents històrics, hem aportat una dimensió addicional als testimonis, enriquint així la narrativa del documental.

Primer equip de la nostra història. Temporada 1973-1974
Primer equip de la nostra història. Temporada 1973-1974

Amb la vostra contribució, aquest projecte esdevé una oportunitat única per preservar aquest llegat, per mantenir viva la nostra memòria i, sobretot, per assegurar-nos que aquesta història continuï sent una font d'inspiració per a les futures generacions.

Col·laborem i celebrem junts els 50 anys del Club Bàsquet la Garriga.

Qui som

El Club Bàsquet la Garriga som una entitat esportiva sense ànim de lucre, que té com objectiu la promoció i difusió de l’esport del bàsquet i els seus valors entre el jovent de la Garriga.

Per realitzar aquest documental comptem amb Prisma Films, una productora audiovisual formada per en Xavi Garriga i en Cesc Baños amb experiència contrastada en realització de documentals, programes de televisió i vídeos corporatius.

Recompenses

Tots aquells que us animeu a recolzar el projecte, depenent de la quantitat aportada, podreu aconseguir els articles següents:

  • Xapa CBLG 50 anys

  • Samarreta CBLG 50 anys o samarreta tècnica CBLG

  • Dessuadora CBLG 50 anys

  • Pack material esportiu

  • Menció als crèdits

  • Logo de l'empresa/particular als crèdits

  • Invitació a l'estrena (15 de març a les 21:00 al Cinema Alhambra de la Garriga)

Les 20 primeres persones que facin una donació entraran en un sorteig d'una pilota oficial de la FCBQ.

Més informació a la caixa de recompenses que trobaràs a la part dreta de la pantalla.

A què destinarem les vostres aportacions

Els 2.500 € de la campanya són el requisit mínim per a completar el documental i estrenar-lo. No obstant això, amb 3.500 € ho faríem en condicions òptimes i sense haver de recórrer a altres fonts de finançament.

Les vostres aportacions seran destinades íntegrament a cobrir els costos de producció, incloent les despeses de gravació, edició i material gràfic.

Calendari previst

Al llarg dels darrers mesos hem estat treballant intensament en la realització del documental i ja queda poc perquè sigui una realitat.

La campanya de Verkami finalitza el 10 de març. Aleshores serà quan posarem en marxa la producció del marxandatge del documental per fer-vos-el arribar.

La preestrena del documental serà el divendres 15 de març a les 21h al Cinema Alhambra de la Garriga, entitat col·laboradora amb el documental. Els mecenes del verkami tindran accés preferencial a la preestena.

+ Info

Tota la informació del projecte la podeu trobar a:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Eugènia Andreu Giménez

    Eugènia Andreu Giménez

    2 meses

    Per més història al Club!

  • basquetmaniatic

    basquetmaniatic

    2 meses

    Felicitats a tots per la gran feina durant tants any. Jo sóc dels que n’he gaudit molt amb els tres grans nebots

  • Josep G

    Josep G

    3 meses

    Felicitats CB La Garriga

#01 / Objectiu aconseguit!!!!

🌟 Estem molt contents i molt agraïts de la resposta de la gent!!!! Moltes gràcies a tots els mecenes que heu cregut en el nostre projecte i ens heu ajudat a assolir l'objectiu de 2.500 € per finançar el nostre documental dels 50 anys "CBLG (1973-2023): Som una família, som una història". La vostra generositat ha fet possible aquest somni! 👏👏👏

Tot i així, com que encara queden dies de campanya, volem seguir creixent i volem intentar arribar als 3500 € perquè ho faríem en condicions òptimes i sense haver de recórrer a altres fonts de finançament.

Seguim endavant i celebrem junts aquesta gran fita! 🎉🏀

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies