❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem-nos a la mar!

Els autors novells necessitem un espai, en no tenir cabuda en les dinàmiques actuals de les editorials. Una història d'emigració. Crua.

Jordi Samsó

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Nueva York, Estados Unidos
0
segundos
54
Aportaciones
2.200€
De 2.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

"Fem-nos a la mar!" és el projecte d'un somni.

El títol és del tot metafòric, doncs en realitat es tracta de donar vida a una novel·la on el fil conductor és la navegació transatlàntica en el període des de la independència cubana fins a ben entrada la Guerra Civil, basada en històries reals d'emigració i de retorn, amb una família de mariners com a fil conductor.

M'ajudes a donar vida a persones que van existir i van deixar la seva emprempta?

Antecedents

Vaig conèixer la història d'una nissaga de mariners catalans a través d'una coneixença força intensa fa uns set anys.

Ubicats entre Lloret de Mar i Sitges al llarg de les diferents generacions, indrets que conec molt bé, em va animar a escriure'n la història

Emigrants
Emigrants

Desenvolupament

Després de conèixer-ne més detalls, se'm va ocórrer lligar-ho amb vivències reals de parents propers i de familiars d'alguns coneguts de la feina, lligant-ho tot en la fictícia coneixença circumstancial d'algun membre de la família marinera.

Vaixells de l
Vaixells de l'emigració

Per acabar

Després d'una esquematització per no incórrer en incongruències temporals i d'una profunda investigació de l'època i de les onades migratòries, finalment vaig poder lligar-ho tot en el projecte de novel·la històrica "Bitàcola".

Tripulació
Tripulació

Aconsegueix recompenses exclusives

Des d'exemplars dedicats, amb punt de llibre propi, fins a dibuixos personalitzats i una pintura a l'oli del tema que prefereixis.

Qui sóc

El meu nom és Jordi Samsó. Sóc de Manresa, actualment vivint a Andorra. Des dels quinze anys que escric coses, en el meu temps lliure. Els darrers anys amb intencions més serioses. El meu desig és, senzillament, agradar i acompanyar als lectors, sense pretendre emular als grans genis de les lletres de la nostra terra.

A què destinarem les vostres aportacions

L'import íntegre de la campanya es destinarà a la primera edició de la novel·la.

Calendari previst

Un cop finalitzada la campanya, en cas d'assolir l'objectiu, s'espera tenir els llibres (i les recompenses addicionals) en un màxim de tres mesos des de l'encàrrec d'edició.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • JaKabuky

    JaKabuky

    3 meses

    Mel!

  • Toni Quesada

    Toni Quesada

    3 meses

    Espero que assoleixis els objectius que t'has marcat. Endavant!

  • JosepMariaPerez

    JosepMariaPerez

    4 meses

    Som-hi !!!

  • heroneta

    heroneta

    4 meses

    Sort

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies