❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Pas de la Dona per Guardiola de Berguedà

Una exposició fotogràfica basada en una sèrie de retrats de dones vinculades a Guardiola de Berguedà.

AFAVAB

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
59
Aportaciones
1.220€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Benvinguts a "El Pas de la Dona per Guardiola de Berguedà", una exposició fotogràfica única que celebra les dones que han marcat la història i la comunitat de Guardiola de Berguedà.

A través de més de 100 retrats, volem mostrar rostres de totes les edats que han contribuït a la creació del teixit polític, social i cultural d'aquesta localitat de l'Alt Berguedà en les darreres dècades. Mares, àvies, filles, amigues, companyes... en definitiva, dones que han fet de Guardiola un lloc millor.

¿Qui som?

L'Associació Fotogràfica i Audiovisual Alt Berguedà (AFAVAB) som una entitat sense ànim de lucre amb seu a Guardiola de Berguedà que treballem per a la difusió, formació i investigació de la fotografia.

La voluntat d'oferir una mirada viva i vinculada al nostre entorn ens han dut a dissenyar aquest projecte. Sens dubte, es tracta de tot un repte per a nosaltres que esperem que es pugui fer realitat ben aviat.

A què destinarem les vostres aportacions

Amb la vostra ajuda, volem convertir aquesta visió en realitat. Els fons recaptats es destinaran a finançar la producció, impressió i muntatge de l'exposició.

Això inclou l'adquisició de materials de qualitat per a la presentació fotogràfica, la logística de l'esdeveniment i la documentació necessària. A més, part del finançament es destinarà a la promoció de l'exposició per assegurar-nos que arribi a tantes persones com sigui possible.

L'exposició tindrà lloc a l'edifici de l'estació de Guardiola de Berguedà, un espai que ha estat testimoni d'incomptables històries d'anada i tornada, de la modernització de la comarca al segle passat i de les múltiples transformacions que ha viscut amb el pas del temps.

Calendari previst

El nostre objectiu és poder inaugurar l'exposició amb motiu del Dia Internacional de les Dones que se celebrarà el pròxim 8 de març de 2024.

Gener, arrencarem l'any completant les sessions fotogràfiques amb les protagonistes de l'exposició. Actualment, tenim ja prop d'un centenar d'imatges, però la nostra idea és poder doblar aquesta xifra oferint una mostra tan àmplia com sigui possible de dones vinculades a Guardiola de Berguedà.

Paral·lelament, donarem el tret de sortida a la campanya de micromecenatge que ens ha d'ajudar a fer realitat aquest projecte.

Febrer, és el moment de la post-producció de les imatges, de recopilar i treballar tot el material generat. A finals de mes, es donarà per finalitzada la campanya de micromecenatge. Serà el moment de passar a la producció de l'exposició, és a dir, la impressió de les imatges, suports, material promocionals...

Març, arriba l'hora de la veritat, muntar la sala, posar-nos les millors gales i gaudir d'una gran inauguració.

Recompenses

Som conscients que corren temps difícils i l'esforç que suposa la vostra aportació, per això us volem oferir les millors recompenses possibles:

  • Retrats personalitzats, al nostre estudi, amb il·luminació professional, i te l'entregarem en format físic i digital, perquè l'utilitzis allà on vulguis.

  • Bossa serigrafiada, perquè hi carreguis el que calgui i llueixis l'AFAVAB allà on vagis

  • Fem un got, on i quan tu vulguis, xerrarem de fotos, del Berguedà, de la vida...

  • Sessió de fotos, 2 hores per a realitzar la sessió al nostre estudi o allà on ens diguis. Amb tu, la teva parella, família, mascota, amics... T'entregarem un mínim de 20 fotos en format digital.

T'entregarem les recompenses personalment quan vinguis a visitar l'exposició o al comerç que t'indicarem de Guardiola de Berguedà. En cas que vulguis que t'ho enviem haurem de calcular les despeses d'enviament.

Preguntas frecuentes

  • Puc pagar les recompenses en efectiu?

    Si, podeu passar per l'estanc Guardiola al carrer comerç 30 de Guardiola de Berguedà i allà us atendrem per pagar qualsevol de les recompenses en metèl·lic, bizum o correu electrònic

  • Cal que em registri per a fer-me mecenes?

    Si, necessitem saber qui ets per poder contactar amb tu i fer-te arribar la recompensa

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • MaPi

    MaPi

    2 meses

    Juhuuuuuuuu

  • lmroig

    lmroig

    2 meses

    Ànims! Una bona iniciativa! Petons des de Montmeló!

  • Rosa Boixader

    Rosa Boixader

    3 meses

    Vinga que aviat ho tindrem això!

  • Elienglish

    Elienglish

    3 meses

    Quin projecte tan bonic!

  • Rafamans Solidària

    Rafamans Solidària

    3 meses

    Un projecte preciós i molt necessari

  • Marta Bertran

    Marta Bertran

    3 meses

    Endavant!!

#04 / Ho hem aconseguit!!

Ho hem aconseguit!!
Ho hem aconseguit!!

Això si que és començar bé la setmana!! Objectiu aconseguit!!!🥳🥳🥳

GRÀCIES, GRÀCIES I MIL VEGADES GRÀCIES

Pels diners recaptats, però sobretot per l’escalf i el suport de tantes i tantes persones que us heu volcat en el projecte.

Guardiola és història, Guardiola és cultura, però Guardiola sobretot sou vosaltres, la seva gent.

Ens veiem a l’exposició, a partir del 8 de març 😉

#03 / 75% Últim esforç!!

Ara si, encarem la recta final!! Hem passat el 75% i continuem sumant...

Evolució de la campanya
Evolució de la campanya

Quedem 9 dies per acabar de sumar suports i fer que l'exposició sigui una realitat.

Nosaltres ja estem seleccionant fotos i preparant marcs, vosaltres apunteu el 8 de març a l'agenda perquè tot apunta que tindreu inauguració.

#02 / Ja portem més de la meitat del nostre objectiu!

Evolució de la campanya de Verkami
Evolució de la campanya de Verkami

Vam arrencar la campanya amb tota l'energia del món i tenint molt clar allò de "de mica en mica s'omple la pica". I així és, aportació rere aportació, euro rere euro, ens aneu apropant a l'objectiu.

Ja hem superat l'equador de la campanya i encara ens queden més de dues setmanes!!

Estimàvem que necessitaríem uns 60 mecenes per assolir l'objectiu i ja en sou 37!! Falta l'empenta final, que tothom conegui el projecte, que els indecisos es decideixin, que corri la veu.

Es poden fer aportacions a través de Verkami, però si us ha de resultar més senzill, ho podeu fer en efectiu a l'estanc de Guardiola. Si us cau lluny, feu-nos un Bizum als responsables del projecte i nosaltres us inscriurem com a mecenes.

Si teniu dubtes, us els resoldrem, si ja heu col·laborat, mil gràcies i si encara no heu fet, a què espereu? No ens feu patir més! Si teniu pensat participar, feu-ho! Si és avui, millor que demà!

leer más

#01 / Ja hem aconseguit el 25% del nostre objectiu!

dades extretes a les 48h de l
dades extretes a les 48h de l'inici campanya

Superat el primer cap de setmana de campanya i ja portem el 25% del nostre objectiu!

Tots els dubtes que teníem abans d'iniciar aquest projecte han desaparegut en veure la rebuda que ha tingut. Tenim moltes ganes de poder fer realitat l'exposició i poder-la compartir amb vosaltres.

Gràcies per les vostres aportacions.

Seguim treballant per a trobar els mecenes necessaris i encara queden 37 díes!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies