❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Tremenda Companyia et necessita!

Tot canta o brunz en lo món, sa cançó misteriosa...

La Tremenda Companyia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
90
Aportaciones
3.290€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE:

Lo cant de les ànimes mudes és una obra de teatre musical basada en textos de Víctor Català i amb música original composada a partir dels seus poemes.

La motivació de la companyia perquè aquest projecte vegi la llum, rau en el retrobament amb el món rural i la natura, i l'aposta per la cultura catalana a través d’aquesta peça única, que culmina amb un cant a la vida tan necessari pels temps abruptes que ens acompanyen.

Imatge realitzada per Estel Ibars
Imatge realitzada per Estel Ibars

SINOPSI:

En el si de dues families rurals catalanes que acumulaven anys de disputes i baralles per les terres, germina la llavor d'un nou amor entre l'hereu i la pubilla de cada casa que podria capgirar aquesta situació.

Malgrat tot, la pressió de la història familiar fa que els nostres protagonistes deixin escapar els anys sense dirigir-se poca cosa més que alguna llambregada vergonyosa que, irònicament, fa florir amb més força aquest sentiment que ni el distanciament pel servei militar de l’hereu o pel casament de la pubilla aconsegueixen fer minvar i que els acompanyarà en secret fins a la tardor de les seves vides.

Imatge realitzada per Estel Ibars
Imatge realitzada per Estel Ibars

LA COMPANYIA:

La Tremenda Companyia, nascuda al si de l’Institut del Teatre, pren el compromís d’apropar a la societat un tipus d’espectacle interdisciplinar on hi conviuen varietat de llenguatges teatrals. En tots els nostres espectacles la música té un paper fonamental com a motor artístic, dramatúrgic i creador.

La nostra aposta com a companyia és treballar amb textos d’autoria catalana  (contemporànis o de la nostra tradició literaria) per tal d’enfortir la xarxa teatral i cultural catalana.

Imatge realitzada per Estel Ibars
Imatge realitzada per Estel Ibars

COM SÓN LES NOSTRES OBRES:

Un dels nostres pilars és cuidar amb la màxima cura i delicadesa tot el procés de creació -des de la dramatúrgia fins a l’últim detall escenogràfic- per tal d’oferir un producte autèntic i genuí que quedi impregnat a la memòria de cada un dels espectadors. 

CAP A ON ANIRAN ELS DINERS?

El 100% de la recaptació es destinarà a la producció de l’espectacle.

ELS NOSTRES ENLLAÇOS:

Web: Web La Tremenda Companyia

Instagram: El nostre Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marquina-Casan

    Marquina-Casan

    3 meses

    Alba, ets tremenda!!.

  • JofreAllande

    JofreAllande

    3 meses

    Som-hi Tremenduuuuus!!!

  • Cristina Figueras

    Cristina Figueras

    4 meses

    Força a aquesta companyia que dona veu a la gran Víctor Català!

#01 / Gràcies a vosaltres HO HEM ACONSEGUIT!

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que avui hem assolit i superat l'objectiu plantejat pel nostre projecte Lo cant de les ànimes mudes.

Des de La Tremenda Companyia us volem agrair el vostre suport i ben aviat us farem arribar les vostres recompenses!

Una abraçada ben gran,

La Tremenda Companyia.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies