❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fornaris_ TAROT

Ajuda'ns a editar en format vinil es nostre segon LP

FORNARIS

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
85
Aportaciones
2.215€
De 1.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Iniciam aquesta campanya Verkami per aconseguir publicar en vinil el nostre segon disc d'estudi.

EL DISC_ Tarot

La història del procés creatiu que tenim entre mans és la de cinc cartes i una pregunta. Agost 2020, lluna plena, nord de Menorca. Es proposa una tirada innocent, inexperta, inconnexa de cinc cartes del Tarot amb una pregunta: el futur de la banda.

Una tirada infantil i naïf que destapa: Emperador, Rueda de la Fortuna, Sol, Ermitaño i El Carro. La proposta musical: una carta, una cançó, una dedicatòria, una atmosfera sonora, una escriptura automàtica i un paisatge musical que intenta arribar a la interpretació del significat profund de cada Arcà.

S´han inclòs dues transicions amb una història paral·lela: Holocaust I i Holocaust II, i també un bonus track, Artemisa que ha servit de presentació del disc.

Vuit cançons gravades a casa durant el 2022/23, pre-mesclades i produïdes per José Miguel Allés a Menorca i mesclades i masteritzades als estudis Siete Barbas Records a Barcelona per Dani Gil, https://www.sietebarbas.com/

Col·laboren en el disc

En Muerte (Cathequesis) ha gravat uns coros difònics tradicionals de l´estepa de Mongolia per Holocaust I. En Mikel (La Rage, Arruix, Arde Ciudad) amb lletra i veu a Ermitaño i na Valentina (Katarsis) amb lletra i veu a Artemisa.

La portada i la contraportada son de na Cristina Riera i la maquetació de Laura Miyashiro. Fotografies de La Rueda Cromàtica i Tuco Martín en el Verkami. Insert disc de Joana Fornaris.

“De les entranyes del símbol n'esdevé cova, guardiana de la creació. I amb la immensitat de cinc arcans majors de Tarot en neix un disc. El segon disc de Fornaris. La força del Carro, la lluita de la dualitat i la prudència d'enfocar en una única direcció agermanen amb vista d'àguila l'estructura de l'Emperador. Pulcre i exigent marca camí, paisatge d'olors i colors il·luminat per l'energia del Sol, donant fruit a la màgia dels cicles, la Roda de la Fortuna. Les aigües profundes en espera pacient ens acosten a la sabiduria lúcida de l'Ermità. Tots ells et conviden a ascendir a un ressurrectiu viatge sonor. Hem volgut córrer el risc. Entra a Fornaris!”

Un especial agraïment a l'Àuria, acompanyar-la en les seves últimes setmanes de gestació va ser el batec impulsor d'aquesta creació.

Cristina Riera, Pla de l'Estany, Desembre 2023

Primera entrega del disc: ARTEMISA

Segona entrega del disc: EL SOL

HISTÒRIA DEL GRUP

De les profunditats de Ciutadella emergiren Ses Erissones: Na Magdalena, n´Inés i na Joana. Mare, filla i neta. Corria es S. XVII, i aquesta nissaga va escampar una pesta d'embruixos, encanteris i espiritisme per Menorca que desembocà en una reacció repressiva per part de ses elits nobles i influents del poble.

Més de 300 anys després, a l´Octubre de 2017, neix el Power Duo Fornaris. Parents llunyans que es presten com a mèdiums entre dos mons per alçar la seva veu, explicar l'història i intentar fer justícia a través de la seva memòria.

Natals de Menorca i residents actuals de l'illa, es dediquen a fer aquelarres sonors per diferents indrets en moments indeterminats i no aptes per a tots els éssers coneguts i per conèixer.

Amb un estil musical eclèctic i experimental partint d´estils com Screamo, Metal Progressiu, Hardcore, Psicodèlia o el Punk, fan des seus directes una proposta explosiva i una experiència única.

En aquests cinc anys de vida han fet més de quaranta concerts normalment vinculats en l'àmbit de l'autogestió i als cercles de l'underground. Passant per: Festival Cranc (Menorca), Festival Fusiònica (Granollers), Blokes Fantasma (Barcelona), Kasal de Joves de Roquetes (Barcelona), 35è Aniversari de Titoieta Ràdio 1984 (Mallorca), Club Mutante (Mallorca), Ateneu Popular La Seu d'Urgell (La Seu d'Urgell) 10è Aniversari de Sobrassada de Peix (Mallorca), Es Gremi Centre Musical (Mallorca), Explosió Hardcore (Menorca), Sent Sa Bèstia (Mallorca) entre molts altres.

Qui som

Joana Fornaris: Guitarra, loops, sintetitzador i veus

Magdalena Fornaris: Bateria, pad i veus.

Cristina Riera: Portada i relat de les cartes de l'insert. Suport artístic i conceptual.

Us enllacem les nostres xarxes:

Instagram
Facebook
Bandcamp
Spotify
Youtube
Linktree

A què destinarem les vostres aportacions

Editar en format físic el disc "TAROT", només es faran 100 còpies via Verkami. Estampació de samarretes, dessuadores, gorres i totebags. Impressió de pòsters i fer enviaments.

Calendari previst

Entrega disc en format vinil Maig - Juny 2024

La resta de Merchandising Febrer 2024

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Deivitson

    Deivitson

    4 meses

    Ja ho teniu!!!

  • Deivitson

    Deivitson

    4 meses

    Ja ho teniu!!!

  • xavidet

    xavidet

    4 meses

    Com les ombres tant inspiradores que deixen petjada en l'ànima ja prou destripada i apedaçada pel pas de l'amor i la vida... Llarga vida als "mússics", inspirats amb l'excusa perfecte!!

  • xavidet

    xavidet

    4 meses

    Com les ombres tant inspiradores que deixen petjanda en l'ànima ja prou destripada i apedaçada pel pas de l'amor i la vida... Llarga vida als "mússics", inspirats amb l'excusa perfecte!!

  • tuco

    tuco

    4 meses

    VISCA SES BRUIXES!

  • Joker

    Joker

    4 meses

    Esperam que entre tots ho poguem aconseguir! Ànims

  • The Distance

    The Distance

    4 meses

    Vamoooooos !!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies