❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

2n disc de Titu Martí: D'aquí i d'allà

7 cançons en menorquí; 7 cançons en bagenc. 14 cançons que han nascut, qui sap com, dins meu i que creixeran dins vostre per donar fruit.

Titu Martí

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
69
Aportaciones
2.285€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Qui sóc

Hola! Em dic David i sóc un músic i cantautor que de nom artístic em faig dir Titu Martí, ja que "titu" és com m'han dit sempre des de petit i Martí és el meu primer cognom. Sóc el petit de set germans, visc a casa meva i tinc 24 anys.

Us he de dir que la música és la meva passió, però com que de moment és molt difícil poder viure únicament d'això, ho compagino amb l'Educació Social.

Fa uns anys que composo cançons i l'agost del 2022 vaig endinsar-me al món de la indústria musical amb el meu primer disc Anhel. A partir d'aquí he anat fent concerts i he guanyat algun concurs de música que m'ha ajudat a tirar endavant i motivar-me a seguir.

Foto: Miquel Gomila
Foto: Miquel Gomila

D'aquí i d'allà

Aquest nou disc és un viatge de catorze cançons, set d'elles son en català estàndard i les altres set en dialecte menorquí.

Començaré per explicar-vos que els meus pares son de Menorca, i tot i que van venir a viure a Catalunya abans que jo nasqués, a casa no s'han perdut les tradicions de l'illa i se segueix parlant en menorquí.

Així doncs, el títol D'aquí i d'allà fa referència a l'amor que sento cap a aquestes dues pàtries: Catalunya i Menorca.

En el disc hi trobareu històries, cançons profundes i de reflexió, cançons d'amor i desamor, cançons de crítica social, cançons tranquil·les i cançons més animades, composades per a tots els públics i per a totes les edats.

A més, aquest nou disc comptarà amb diverses col·laboracions d'artistes de renom que de bona voluntat s'han entregat gratuïtament al projecte.

Col·laborar en aquest Verkami suposa, per part vostra, una implicació directa en el meu projecte musical i l'aportació d'un granet de sorra a la promoció de la música i la cultura feta a casa. Eternament agraït.

Foto: Agustí Codinachs
Foto: Agustí Codinachs

Enregistrament i producció del disc

Per la materialització d'aquest treball i posar-lo en valor tindré la sort d'enregistrar-lo a La Peixera Estudi de Terrassa amb el músic i productor Genís Sobrado.

Dues de les cançons que formaran el disc ja es poden escoltar a Spotify: Duc una pàtria al cor i S'illa dels cinc fars.

Calendari previst

Es preveu l'enregistrament durant els mesos de gener-febrer de 2024, mentre que la sortida del disc es preveu el mes de juny de 2024.

Aquells que hagueu comprat anticipadament el CD el rebreu a casa entre els mesos abril-maig del mateix any.

La Peixera Estudi de Terrassa
La Peixera Estudi de Terrassa

A què es destinaran les vostres aportacions

L'objectiu principal d'aquesta campanya de micromecenatge és poder finançar aquest segon àlbum.

Els 2000€ es destinaran a cobrir una bona part dels costos de producció, enregistrament, mescles i màsters del disc. Si arribem a aquestes expectatives es podran cobrir també part dels costos de la distribució digital.

A més, com bé sabreu, darrere un projecte musical hi ha moltes persones que aporten, silenciosament, el seu granet de sorra al projecte: músics, dissenyadors gràfics, tècnics de so, equip de gravació de videoclips, actors i actrius, etc.

Així doncs, si superem les expectatives, es podrà pagar i valorar com es mereix la feina de totes aquestes persones que fins ara han dedicat part del seu temps al projecte de forma desinteressada.

Foto: Albert Palomar
Foto: Albert Palomar

Aportacions i recompenses

El funcionament del Verkami és senzill i entenedor. A la dreta de la pantalla veureu diverses entrades segons la quantitat de diners que pugueu i vulgueu aportar. En funció de la quantitat escollida veureu quines recompenses obtindreu amb la vostra aportació i que rebreu un cop assolit l'objectiu de la campanya.

Per últim vull donar-vos infinites gràcies per sumar-vos al projecte i ajudar-me a fer realitat el meu somni, que és que aquestes cançons arribin al cor del màxim de gent possible.

Vivim en un món que ens ensenya a consumir, i per consumir necessitem diners i ens tornem egoistes. Aquest sistema de finançament, però, és possible gràcies a les persones que, com vosaltres, encara avui promouen els valors col·lectius en defensa del bé comú.

Gràcies.

+INFORMACIÓ:

INSTAGRAM
FACEBOOK
SPOTIFY
CANAL DE YOUTUBE

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

13 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carles Sanahuja

    Carles Sanahuja

    3 meses

    Som-hi Titu !!! Que ja ho tens això !!!

  • Marga i Ulisses

    Marga i Ulisses

    3 meses

    Molta sort! Marga i Ulisses

  • Rut Martí Gomila

    Rut Martí Gomila

    4 meses

    Aupa Titu! Amb moltes ganes de sentir aquest 2n disc!

  • SIS

    SIS

    4 meses

    Si m'agrada tant com el primer disc, no sé d'on trauré el temps per fer altres coses!!

  • Joan Martí

    Joan Martí

    4 meses

    Un regal de reis, Titu.

  • marc canyellas

    marc canyellas

    4 meses

    Ganes de escoltar el treball sencer, a tota màquina titu!🫡🙌🔝

  • Jep Boix Frias

    Jep Boix Frias

    4 meses

    Endavant les atxes, endarrere els fatxes ♥️🪔🫂✊🏼

  • Molta Sort🍀

  • Raquel

    Raquel

    4 meses

    Impacient per escoltar el nou disc, aupa Tituu!!

  • asanchezm

    asanchezm

    4 meses

    Tenim ganes de sentir el disc nou d'aquest gran artista!!! Àlvar, Anna i Pau

#01 / ESTIMADES I ESTIMATS MECENES, HEM ACONSEGUIT L'OBJECTIU!! GRÀCEIS!!

Estimades i estimats mecenes!

Estic immensament agraït, ja que gràcies a vosaltres hem aconseguit l'objectiu de la campanya de micromecenatge per tal de fer realitat el meu segon disc D'aquí i d'allà.

Dir-vos que la gravació ja està en marxa a La Peixera Estudi de Terrassa amb en Genís Sobrado. Vosaltres hi heu posat el vostre granet de sorra (o granot, o pedruscu, alguns) amb les aportacions i ara ens toca a nosaltres concentrar tota l'energia i tots els esforços per a que el resultat sigui el millor possible!

Durant els pròxims dies rebreu un formulari on caldrà que introduïu les dades necessàries per tal de fer-vos arribar les recompenses (adreça postal, nom que voleu que aparegui als agraïments, etc.). Per això és MOLT IMPORTANT que el responeu assegurant-vos que les dades son correctes!

Pel que fa als timings es preveu acabar les gravacions el mes de març i per tant rebreu les recompenses durant els mesos abril-maig.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies