❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou àlbum de Roger Torné: Oliveres i Pinyols

El cantautor egarenc presenta l'edició limitada del seu nou disc en físic. Ajuda'l a fer-ho possible i obtindrás recompenses exclusives!

Roger Torné

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
75
Aportaciones
2.407€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EL NOU ÀLBUM "OLIVERES I PINYOLS"

Tinc entre mans un àlbum preciós amb noves cançons, les millors que he fet mai.

A continuació podeu escoltar un petit fragment d'una de les cançons: Què hagués passat, una història d'una dona gran que a les acaballes de la seva vida es pregunta què hauria passat si hagués viscut de manera diferent.

Aquest àlbum és conceptual i gira entorn de la vellesa i del pas del temps. He aconseguit que la música abraci unes lletres que donen peu a la introspecció a través d'històries i testimonis reals i que estic segur que les sentireu ben endins.

A continuació podeu escoltar un petit fragment d'una de les entrevistes musicades que apareixen en el disc: La Pepita, que parla del seu marit mesos després que marxés d'aquest món.

Ara només em fa falta la vostra ajuda per poder fabricar aquest àlbum en físic i immortalitzar-lo. Aquí podeu veure el disseny:

ACONSEGUEIX RECOMPENSES EXCLUSIVES

Us estaré eternament agraït si m'ajudeu a fer realitat aquest projecte. Ara bé, som catalans i sabem de sobres que "la pela és la pela". Per aquest motiu vull recompensar-vos per les vostres aportacions i he ideat una sèrie de packs que s'ajusten a totes les butxaques.

RECOMPENSES BÀSIQUES (a partir de 15€): només les persones que m’ajudeu a complir l'objectiu a través de Verkami obtindreu l’àlbum firmat i amb una dedicatòria personalitzada.

RECOMPENSES ESPECIALS (a partir de 20€): que millor que unes olives mentre escoltes el nou àlbum Oliveres i Pinyols? Rebràs a casa l'àlbum físic acompanyat d'un pot de vidre de 250g d'olives amb un disseny creat especialment per l'ocasió.

RECOMPENSES EXTRA (a partir de 25€): et faria il·lusió veure el teu nom als crèdits quan rebis l'àlbum a casa? Doncs per 5€ més inclouré el teu nom i, a més, tindràs accés a la descàrrega digital anticipada de totes les cançons. Òbviament, també rebràs, juntament amb l'àlbum, el magnífic pot d'olives.

RECOMPENSES ÚNIQUES: tinc ganes de conèixer a tota la gent que dóna suport al meu projecte i que m'ajuda a fer realitat el meu somni. Per aquest motiu he creat aquests packs on, a més de totes les recompenses anteriors, ens podrem conèixer personalment i compartir com a mínim unes cerveses. Em faria molta il·lusió entregar-vos els àlbums en mà!

  • Pack cerveser (50€): Anem a prendre alguna cosa? Us portaré un parell d'àlbums per firmar-vos i dedicar-vos allà mateix.

Aquest pack és ideal si sou un grup de 2 o més persones (25€/persona o menys)

  • Pack exclusiu (90€): M'acompanyeu a un concert i compartim uns refrigeris? Us portaré tres àlbums per firmar-vos i dedicar-vos allà mateix.

Aquest pack és ideal si sou un grup de 2 o 3 persones (30€/persona)

  • Pack concert privat (240€): Us agradaria escoltar les cançons en directe al menjador de casa vostra? Us portaré quatre àlbums per firmar-vos i dedicar-vos allà mateix.

Aquest pack és ideal per un grup de 4 o més persones (60€/persona o menys)

PELS QUI ENCARA NO EM CONEIXEU

A grans trets sóc un cantautor català. Fa poc vaig acabar la carrera de Filosofia, però just després vaig decidir tirar per la meva vocació musical. En els últims anys he obtingut el reconeixement en més de 10 certàmens musicals; i això, afegit al bon feedback que he anat rebent als concerts per part del públic, m'ha generat la suficient confiança per voler apostar pel meu projecte musical (encara que sigui molt difícil).

El meu és un treball totalment autogestionat, sense el finançament de cap empresa ni discogràfica. Per aquest motiu necessito la vostra ajuda.

A QUÈ DESTINARÉ LES VOSTRES APORTACIONS

La recaptació monetària d'aquest crowdfunding es destinarà a la fabricació de l'àlbum en físic (aprox. 1250€). També a les despeses dels enviaments, al percentatge que es queda la plataforma Verkami i a la resta d'impostos (aprox. 250€).

Si es donés el cas que superéssim l'objectiu de 1500€, l'excedent em serviria per amortitzar una mica els diners i el temps que he invertit en el disc (que no és pas poc...).

CALENDARI PREVIST

El disc surt el 28 de novembre. Si entre tots i totes aconseguim l'objectiu ja tindré totes les recompenses físiques llestes i us les enviaré durant la primera setmana de desembre. Així doncs, tindreu l'àlbum a temps per poder-lo embolicar i regalar-li per Nadal a aquella persona tan especial.

+ INFO

Podeu seguir aquest projecte a les meves xarxes socials:

També podeu escoltar la meva música aquí:

Moltes gràcies, salut i bona música!

Preguntas frecuentes

  • Com rebré les recompenses físiques?

    Quan estiguem arribant al final de la campanya rebràs al correu un formulari que hauràs d'omplir amb les dades necessàries perquè poguem realitzar l'enviament.

  • Com puc rebre les recompenses si visc fora d'Espanya?

    Posa't en contacte amb mi i ho gestionem sense problema.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Teremaltmoli

    Teremaltmoli

    6 meses

    A fer bona música, q tu en saps molt d'això

  • Claudia Gonzalez Dominguez

    Claudia Gonzalez Dominguez

    6 meses

    Molta sort tornillo <3

  • Marta torredemer

    Marta torredemer

    6 meses

    Ara faig la de baixar el disc. A veure si completes les participacions..!!!

  • Jordi Torné

    Jordi Torné

    6 meses

    Molts d'ànims!!! Ho tens a tocar! 🤗

  • Marta torredemer

    Marta torredemer

    6 meses

    Molta sort.

  • Itziar

    Itziar

    6 meses

    Em moltíssimes ganes de poder-te gaudir!!!! Ets un crack!

  • Pere Ginebra

    Pere Ginebra

    6 meses

    Del teu fan #1 a Dinamarca! (probablement). I compatriota egarenc! bona sort!

#04 / Ja ha començat la producció del disc!

Estimats mecenes,

Us escric per informar-vos que ja tinc les direccions d'entrega en ordre per poder-vos lliurar les vostres recompenses físiques!

Fa una setmana vaig rebre la prova d'impressió de l'àlbum. Aquí en teniu la imatge:

Només és una prova, però ja us podeu fer una idea de com ha quedat. La fabricació de l'àlbum ja està en marxa! D'altra banda, també estic preparant els magnífics pots d'olives:

D'aquí a dues setmanes faré tots els enviaments i entregues i aquest cap de setmana faré el sorteig per veure qui s'endú la samarreta!

Qualsevol dubte que us sorgeixi podeu contactar amb mi.

Per últim us deixo l'enllaç d'Spotify perquè pogueu escoltar ja el nou àlbum Oliveres i Pinyols: FES CLIC AQUÍ!

Salut i bona música!

#03 / Queden menys de dues setmanes!

Estimats mecenes,

El dissabte 25 de novembre finalitza la campanya de Verkami. Per tant, queden menys de dues setmanes!

Abans que s'acabi rebreu al correu un formulari molt senzill que haureu d'emplenar. Tots els qui tingueu recompenses físiques haureu d'indicar l'adreça a on voleu que se us faci l'entrega. A més, les persones que tingueu inclosa la menció en crèdits haureu d'indicar el nom i cognom que voleu que hi aparegui. Les persones que tingueu recompenses úniques (pack cerveser, pack exclusiu o pack concert privat) em posaré en contacte personalment i parlarem per tancar tots els detalls.

Us deixo el calendari:

  • 14/11: llançament del primer single a totes les plataformes musicals (Spotify, Apple Music, YouTube, etc.)

  • 21/11: llançament del segon single amb videoclip

  • 23/11: rebreu el formulari que haureu d'emplenar al més aviat possible

  • 25/11: finalitza la campanya de Verkami

  • 27/11: s'inicia la fabricació del disc físic i dels pots d'olives

  • 28/11: llançament de l'àlbum complet

#02 / Ja hem assolit l'objectiu!

Estimats mecenes,

En poc més de dues setmanes hem aconseguit superar l'objectiu de 1500€! Això significa que podré fabricar el disc en físic i vosaltres podreu gaudir de les vostres recompenses. Ja és oficial!

D'aquí a tres setmanes, quan estigui a punt d'acabar la campanya de Verkami, rebreu al correu un formulari que haureu d'omplir amb les vostres dades. D'aquesta manera jo podré enviar-vos les recompenses físiques durant la primera quinzena de desembre.

Els mecenes que tingueu la recompensa de "Descàrrega digital anticipada" ja hauríeu d'haver rebut un correu per poder escoltar el nou àlbum. Si no l'heu rebut, feu-m'ho saber!

Per acabar, vull recordar-vos que la campanya encara segueix i fins al 25 de novembre podeu fer més aportacions per gaudir de més recompenses. Compartiu-ho amb la vostra gent i ajudeu-me a fer que això arribi lluny!

Salut i bona música.

#01 / Hem arribat al 70% en 48 hores!

Estimats mecenes,

En menys de 48 hores hem superat dues terceres parts de l'objectiu i no puc estar més agraït per les vostres aportacions. Gràcies!

Ara les ofertes que duraven 48 hores ja no estan disponibles i entre totes aquelles persones que fins ara heu aportat 15€ o més faré un sorteig d'una samarreta dissenyada especialment per l'ocasió.

Encara queden 38 dies pel final de la recaptació i, setmanalment, us aniré actualitzant de com evoluciona el procés. Si voleu fer un seguiment més extensiu, estigueu atents al meu Instagram i TikTok.

Quan arribi el moment us donaré les indicacions per rebre les vostres recompenses. De moment, i si em voleu ajudar més del que ja ho heu fet, podeu compartir aquest Verkami amb la vostra gent.

Gràcies de tot cor!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies