❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Pintura de petit format

Projecte pictòric de petit format, reivindicatiu de la contemplació de la realitat com exercici reflexiu, crític i creatiu; i del llenguatge pictòric com suport d'aquesta narració.

Carles Mondrià

A project of

Category

Created in

0
seconds
4
Patron
175€
From 3.800€
Contribute to the project

QUI SÓC / QUIÉN SOY
Sóc Carles Mondrià, artista plàstic, tot i que preferesc dir pintor i escultor. Llicenciat en belles arts, màster en producció artística; al BIO del meu tumblr podeu trobar-hi el meu currículum: exposicions, col·laboracions, certàmens, etc..

Me llamo Carles Mondrià, artista plástico, licenciado en bellas artes, máster en producción artística, en la Bio de mi tumblr podeis encontrar mi currículum, exposiciones, certámenes, etc. .

QUÈ VULL FER / QUÉ QUIERO HACER
Vull finançar un projecte expositiu pictòric.Una petita exposició per poder mostrar el meu treball al públic, no amb els quadres que hi veieu ací, que són com a mostra del meu treball perquè us feu una idea de l'estil; sino amb obres noves pintades per l'exposició.

El títol de la mostra serà “La mirada perduda” el pensament que estructurarà les obres és la transfiguració de la nostra mirada, en una societat plena de pantalles, d’impactes visuals agresisus i fugaços, de fluxos continus d’informació desestructura... hi som més interconnecats alhora que se’ns dificulta el raonament d’idees complexes o pensaments extensos, el debat expositiu i contrastat i la mirada tranquil·la i reflexiva de la realitat que ens envolta.

Aquest pensament vull desenvolupar-lo amb dues temàtiques: el bodegó, que l’entenc com un testimoni d’existència, i el paisatge, que el percep d’alguna manera com un testimoni d’identitat. Amb un format petit, intim, ric en matisos i amb el propòsit d’invitar a una cotemplacio reflexiva i plaent.

Quiero financiar un proyecto expositivo pictírico. Una pequeña exposición para mostrar al público mi trabajo, no con los cuadros que veis aquí a modo de muestra sino con obras nuevas.

El título de la muestra será "La mirada perdida", el pensamiento que estructura las obras es la transfiguración de nuestra mirada, en una sociedad llena de pantallas, de agresivos impactos visuales, flujos continuos de información desestructurada, etc., estamos interconectados a la vez que resulta dificultoso el razonamiento de ideas complejas o pensamientos extensos, el debate expositivo y contrastado, y una mirada tranquila y reflexiva sobre la realidad que nos rodea.

Este pensamiento quiero desarrollarlo con dos temáticas: el bodegón, que lo entiendo como un testimonio de existencia, y el paisaje, que lo percibo como una forma de testimonio de identidad. Con un formato pequeño, intimista, rico en matices y con el propósito de invitar a la contemplación reflexiva.

Nom
Nom

PER QUÈ AMB VERKAMI
Perque amb aquesta maleïda “crisis” , l’oxigen al circuit artístic-cultural que hi conec s’ha exaurit. Plataformes com Verkami són una mostra de l’efectivitat d’agrupar petits ajuts en la realització de projectes.

ON I QUAN
A Barcelona, sense pressupost tancat no puc concretar el lloc, i la data pot variar però calcule que pel maig o juny.

En Barcelona, sobre mayo o junio (sin el presupuesto conseguido no puedo concretar fechas)

Nom
Nom

EN QUÈ ESTEU COL·LABORANT / EN QUÉ ESTAIS COLABORANDO
Sóc un pintor crític, amb una estètica realista i analítica. Trobe que les institucions encarregades de l’activitat cultural hi són males gestores. s’ha banalitzat l’art en mera mercaderia oportunista, especuladora, amb una funció moralitzadora mitjançant l’entreteniment; i no amb un anim de difondre coneixement, de generar espais de reflexió, fer de la creativitat creixença. Francament confonc la cada cop més embulladissa cerca de nous discursos al món de la pintura amb una vil fugida del sacrificat coneixement i contemplació de la mateixa.

El meu plantejament a l’hora de pintar és què queda pròpiament pictòric en la pintura d’avui, pròpiament escultòric a la escultura d’avui. Llenguatge viu i únic en la seua capacitat de dir pictòrica, continua éssent tersimoni del fort lligam entre la realitat i l'individu que és la mirada. Allunyada dels grans altaveus i focus, del tempo histèric de la societat de l’espectacle vull continuar explorant la capacitat d’explicar que pugui tenir el llenguatge pictòric sobre la materia humana, en una obra a contracorrent, tranquil·la,lenta i silent.

Soy un pintor crítico, con una estética realista y analítica. Pienso que las instituciones responsables de la actividad cultural son malas gestoras, se ha banalizado el arte en mera mercadería oportunista, especuladora, con una función moralizante a través del entretenimiento, y no con ánimo de difundir conocimiento, de generar espacios para la reflexión, hacer de la creatividad crecimiento. Sinceramente confundo la búsqueda cada vez más enrevesada de nuevos discursos en el mundo de la pintura con una vil huida del sacrificado conocimiento y contemplación de la mismas.

Mi planteamiento a la hora de pintar es qué queda propiamente pictórico en la pintura hoy en día, qué propiamente escultórico en la escultura. Lenguaje vivo y único en su capacidad de decir pictórica, continua siendo testimonio del fuerte lazo entre la realidad y el individuo que es la mirada. Alejada de los grandes altavoces y focos, del tempo histérico de la sociedad del espectáculo, quiero continuar explorando la capacidad de explicar que pueda tener el lenguaje pictórico sobre la materia humana, en una obra a contracorriente, tranquila, lenta y silenciosa.

Nom
Nom

RECOMPENSES / RECOMPENSAS
Tota persona que hi participe rebrà una invitació a la inauguració de l'exposició, on ens podrem conèixer, intercanviar opinions, etc.. Els gravats els enviaré per correu ordinari després de la inauguració o els hi entregaré en la mateixa. Els quadres s'assignaràn segons la quantia de la col·laboració, i en cas d'igualtat es farà de manera cronològica; es podran retirar a la fi de la mostra o es rebran per correu ordinari. Els pujaré tots al blog perquè estiguen visibles i es puguen triar.

Toda persona que colaboren recibirá una invitación a la inauguración de la exposición, donde nos podremos conocer, intercambiar opiniones, debatir, etc.. Los gravados los enviaré por correo ordinario después de la inauguración o los entregaré en la misma. Los cuadros se asignarán según la cuantía de la participación y en caso de igualdad, por orden cronológico; se podrán retirar al finalizar la exposición o se enviarán por correo. Se subirán todos al blog para poder escoger cual os interesa

Imatge i missatge, objectes solitaris en un espai neutre, imatges que emanen força visual i transcendeixen el seu propi context. El pintor Carles Mondrià ens facilita la comprensió visual en treballar amb la figura; però, què hi ha al darrere d'aquest realisme de dibuix precís? Crec que Mondrià ha canalitzat amb vigor l'equilibri entre el seu pensament filosòfic i el seu quefer pictòric expressant amb la mateixa intensitat la captació objectiva d'éssers i coses i la subjectivitat en què queda representada aquesta mateixa realitat Tina Pastor Ibañez

Facebook

Blog

(https://twitter.com/carlesmondria)

(http://carlesmondria.blogspot.com.es/)

(http://carlesmondria.wordpress.com/)

(http://instagram.com/carlesmondria)

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

25€
47 left (of 50)

Gravat de format petit, aiguafort 6 x 8 cm aprox de planxa

50€
50 left (of 50)

Gravat de format mitjà, aiguafort 10x15cm aproximadament de planxa

100€
14 left (of 15)

Quadre de l'exposició no superior a 20 x20cm

200€
15 left (of 15)

Quadre de l'exposició no superior a 30x30cm

300€
0 backers

Qualsevol quadre de l'exposició no superior a 50x50cm

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.