❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Exposició "Trànsits" amb obres d'art de Jaume Guardis i Jaime Moroldo

Campanya orientada a finançar una exposició a la sala de Can Sebastià de Tona, amb els artistes plàstics Jaume Guardis i Jaime Moroldo.

Aleix Mataró

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
12
Aportaciones
580€
De 580€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Objectiu

Amb aquesta campanya de micromecenatge fomentem l'exposició "Trànsits" dels artistes Jaume Guardis i Jaime Moroldo a la sala de Can Sebastià de Tona, que tindrà lloc el Nadal vienent. És un projecte d'Aleix Mataró, crític i historiador de l'art.

Presentació

Guardis i Moroldo són dos artistes que tenen curiositat per investigar i gaudir de les arts. Fan pintura. Pinten cadascú a la seva manera. S’han trobat a La Garriga, on viuen i són col•legues. No s’assemblen en res. Però s’han passat un recurs que és el de dissenyar i treballar composicions per ordenador. També fan obra, "manualment", de tota la vida. La seva producció combina els dos mètodes.

Obra de Jaume Guardis
Obra de Jaume Guardis

Guardis pinta brancatges i natura densa que funciona com a metàfora de la complexitat de la societat, més que com un reflex paisatgístic.

En canvi Moroldo es preocupa més per interpretar el cosmos. També pot ser entesa com una mirada de la societat, però fixant-se més en geometries, eixos i contrast de colors. En les pintures també hi ha gest i expressió. Sempre en una mirada abstracte.

Gràcies a la teva ajuda els tindrem reunïts en una exposició a Tona, per gaudir de les seves obres.

Obra de Jaime Moroldo
Obra de Jaime Moroldo

L'exposició tindrà lloc durant el Nadal.

Entre els mesos de novembre i desembre enviarem les recompenses.

Aconsegueix recompenses exclusives

Com a recompensa hem preparat postals i reproduccions de les obres i l'enviament del catàleg de l'exposició.

Segons la participació podràs aconseguir reproduccions tamany postal o A3, d'obres del Jaume Guardis i el Jaime Moroldo. Ho han seleccionat ells en exclusiva per aquesta campanya de micromecenatge.

Làmina A3 de Jaime Moroldo
Làmina A3 de Jaime Moroldo

Postal de Jaime Moroldo
Postal de Jaime Moroldo

Postal de Jaume Guardis
Postal de Jaume Guardis

Làmina A3 de Jaume Guardis
Làmina A3 de Jaume Guardis

Calendari previst

Si doneu suport a aquest projecte i tira endavant durant el mes de novembre i desembre rebreu les recompenses. L'exposició inaugura el dijous 21 de desembre a les 7 de la tarda. I es podrà veure els dissabtes de 5 a 8 i els festius d'11 a 2/4 de 2 i de 5 a 8.

Un dia es farà una visita guiada a càrrec dels artistes.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Agraïment

Moltes gràcies a tots els mecenes per la vostra col·laboració. Hem aconseguit l'objectiu proposat per tirar endavant l'exposició "Trànsits". Ara avançarem amb els preparatius i també completarem l'edició de les recompenses.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies