Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

El primer disc de Taverners

Hi ha cançons que mai no moren. Tot i escrites fa dècades el seu missatge -per sort o per desgràcia- és ben vigent. Són cançons necessàries que expliquen coses d'aquest poble. Hi ha joves que cantam les cançons d'aquest poble.

Taverners

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
203
Mecenas
5.240€
De 5.000€
Aporta al proyecto

EL PRIMER DISC
Al primer disc de Taverners hi trobarem joventut, compromís, arrels. Hi trobarem Ovidi Montllor, Toni Roig, Guillem d'Efak, UC i Maria del Mar Bonet.

L'enregistrarem a Bunyola (Mallorca), sota la batuta de Miquel Brunet, reconegut productor de música tradicional i popular. L'anàrem a veure perquè volíem enregistrar la nostra versió del poema 'Siau qui sou' de Guillem d'Efak. Llavors ens animà a fer un disc sencer, a fer realitat aquest projecte i a tirar-lo endavant, perquè 'en la situació actual, és necessari que hi hagin grups que diguin coses'. Si tot va bé, el tendreu a les mans abans de la primavera de 2013.

TAVERNERS?
Taverners som quatre joves mallorquins amants de la cultura popular. Dels bars on encara serveixen palo amb sifó i de la cançó del poble. Sense romanticismes, sense nostàlgia. Empeltam el grall de xeremia amb instruments elèctrics. La nostra forma de fer amb un temps que han viscut els nostres pares i padrines. Conscients que cada vers que cantam, per antic que sigui, serveix per al present i el futur.

Vam començar a cantar el novembre del 2009, amb pocs recursos i sense grans pretensions. Així ens mantenim. Sonant allà on ens demanen. Des d'una biblioteca fins un bar, des d'un casal okupat fins un teatre. Des d'una escola d'adults fins una plaça. Ens sentim compromesos amb la gent feinera d'aquest país; amb aquells que estimen i promocionen la nostra cultura, amb aquelles que volen terra, treball i poesia.

LA VOSTRA AJUDA / EL NOSTRE COMPROMÍS
Encetam amb molta il·lusió aquest projecte de micromecenatge del disc, amb total confiança en què ens donareu un cop de mà. El nostre objectiu no és altre que mantenir el compromís amb la música popular i els moviments socials i culturals d'aquesta terra. Sigui com sigui, seguirem a la nostra particular trinxera musical.

Es tracta senzillament d'ajudar econòmicament i per avançat al grup per a poder fer realitat aquest disc. Les aportacions serviran per a la producció total del disc (enregistrament, producció, edició,...). També, evidentment, vos demanam ajuda en donar a conèixer el projecte; potser no podeu aportar doblers però si coratge i això, per a nosaltres, és també molt important.

LES APORTACIONS
Com veureu, hi ha vàries recompenses. Des del disc tot sol fins un concert. Una de les que destacam és la de 30€. Si la triau, podreu assistir a una jornada especial als estudis on enregistrarem el treball, a Bunyola. Una sessió íntima on, a més d'explicar l'enregistrament i interpretar vàries cançons, contarem amb la presència de Bartomeu Mestre 'Balutxo'qui les comentarà i en farà una relació històrica. Tot això acompanyat de bon beure i cosetes per picar.

Si heu de celebrar una festa a ca vostra, no dubteu en escollir l'opció de 150€. Sonarà el timbre i tendreu Taverners en directe a la cuina de casa. Sempre que hi hagi bon menjar i beure, és clar. Així mateix, podreu entrar als camerinos el dia del concert de presentació. Festa assegurada, vaja!

Veureu que la majoria d'opcions inclouen l'entrada al concert de presentació. El lloc i la data d'aquest dependrà en funció de la quantitat de mecenes.

Finalment, vagin per endavant les gràcies. Entre tots i totes ho farem realitat!

Vídeo de la cançó 'Lluitadors', d'Al-Mayurqa
Blog de Taverners
@somtaverners

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

1 comentario

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

  • j'pohophdq+arf

    j'pohophdq+arf

    6 años

    Soc en Tomeu , vull aportar 500 euros , pero no me deixa , la targeta de credit no va be , jo vull que vengueu a ca meva a fer un concert , Un Aplauso en a nen Pau Mas Visca Montuiri!

#02 / Superats els 1000 euros!

Bon dia a tots i totes!

En primer lloc, dir-vos que ja hem superat la barrera dels mil euros. I això en menys d'una setmana! Estam ben contents tot i que som conscients que encara manca molta feina.

Volem donar les gràcies a tota la gent que ha fet la seva aportació aquests dies. La veritat és què ens ha encoratjat molt. També gràcies a totes aquelles persones que ens han ajudat en la difusió.

I d'això precisament vos volem parlar: cal que la iniciativa arribi a tothom més enllà de les xarxes socials. A la vegada, s'ha d'explicar bé i donar seguretat a la gent més reacia a donar les seves dades per internet. Verkami és totalment segur i prova d'això són els centenars de projectes que s'han dut a terme sense cap problema.

Tenim fins dia 20 de desembre per assolir aquest gran objectiu i també tenim plena confiança en aquest poble. Moltes gràcies i seguim endavant!

Per acabar, vos deixam amb un vídeo de l'actuació que vam fer a can Alcover el passat 3 de novembre.

5€
Quedan 10 (de 10)

Et convidam a un mesclat amb gel (però no tendràs el disc)

10€
75 mecenas

Un exemplar del disc

15€
28 mecenas

Disc + Entrada concert de presentació

20€
35 mecenas

'Especial parelles': disc + 2 entrades concert de presentació

25€
24 mecenas

Disc + Entrada concert de presentació + Agraïment als crèdits

30€
Quedan 1 (de 35)

Disc + Entrada concert presentació + Sessió 'íntima' a l'estudi amb la col·laboració de Bartomeu Mestre 'Balutxo' + Agraïment als crèdits

150€
5 mecenas

Disc + Entrada concert presentació i estada al backstage (amb menjar i beure) + Agraïment als crèdits + Concert acústic a domicili

500€
2 mecenas

Tres exemplars del disc i una actuació de Taverners amb lloguer d'equip de so inclòs (només a Mallorca).

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.