2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

EL PRIMER DISC
Al primer disc de Taverners hi trobarem joventut, compromís, arrels. Hi trobarem Ovidi Montllor, Toni Roig, Guillem d'Efak, UC i Maria del Mar Bonet.

L'enregistrarem a Bunyola (Mallorca), sota la batuta de Miquel Brunet, reconegut productor de música tradicional i popular. L'anàrem a veure perquè volíem enregistrar la nostra versió del poema 'Siau qui sou' de Guillem d'Efak. Llavors ens animà a fer un disc sencer, a fer realitat aquest projecte i a tirar-lo endavant, perquè 'en la situació actual, és necessari que hi hagin grups que diguin coses'. Si tot va bé, el tendreu a les mans abans de la primavera de 2013.

TAVERNERS?
Taverners som quatre joves mallorquins amants de la cultura popular. Dels bars on encara serveixen palo amb sifó i de la cançó del poble. Sense romanticismes, sense nostàlgia. Empeltam el grall de xeremia amb instruments elèctrics. La nostra forma de fer amb un temps que han viscut els nostres pares i padrines. Conscients que cada vers que cantam, per antic que sigui, serveix per al present i el futur.

Vam començar a cantar el novembre del 2009, amb pocs recursos i sense grans pretensions. Així ens mantenim. Sonant allà on ens demanen. Des d'una biblioteca fins un bar, des d'un casal okupat fins un teatre. Des d'una escola d'adults fins una plaça. Ens sentim compromesos amb la gent feinera d'aquest país; amb aquells que estimen i promocionen la nostra cultura, amb aquelles que volen terra, treball i poesia.

LA VOSTRA AJUDA / EL NOSTRE COMPROMÍS
Encetam amb molta il·lusió aquest projecte de micromecenatge del disc, amb total confiança en què ens donareu un cop de mà. El nostre objectiu no és altre que mantenir el compromís amb la música popular i els moviments socials i culturals d'aquesta terra. Sigui com sigui, seguirem a la nostra particular trinxera musical.

Es tracta senzillament d'ajudar econòmicament i per avançat al grup per a poder fer realitat aquest disc. Les aportacions serviran per a la producció total del disc (enregistrament, producció, edició,...). També, evidentment, vos demanam ajuda en donar a conèixer el projecte; potser no podeu aportar doblers però si coratge i això, per a nosaltres, és també molt important.

LES APORTACIONS
Com veureu, hi ha vàries recompenses. Des del disc tot sol fins un concert. Una de les que destacam és la de 30€. Si la triau, podreu assistir a una jornada especial als estudis on enregistrarem el treball, a Bunyola. Una sessió íntima on, a més d'explicar l'enregistrament i interpretar vàries cançons, contarem amb la presència de Bartomeu Mestre 'Balutxo'qui les comentarà i en farà una relació històrica. Tot això acompanyat de bon beure i cosetes per picar.

Si heu de celebrar una festa a ca vostra, no dubteu en escollir l'opció de 150€. Sonarà el timbre i tendreu Taverners en directe a la cuina de casa. Sempre que hi hagi bon menjar i beure, és clar. Així mateix, podreu entrar als camerinos el dia del concert de presentació. Festa assegurada, vaja!

Veureu que la majoria d'opcions inclouen l'entrada al concert de presentació. El lloc i la data d'aquest dependrà en funció de la quantitat de mecenes.

Finalment, vagin per endavant les gràcies. Entre tots i totes ho farem realitat!

Vídeo de la cançó 'Lluitadors', d'Al-Mayurqa
Blog de Taverners
@somtaverners

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

El primer disc de Taverners

El primer disc de Taverners

Conseguidos5.240€
de5.000€
100% conseguidos Conseguido!
Hi ha cançons que mai no moren. Tot i escrites fa dècades el seu missatge -per sort o per desgràcia- és ben vigent. Són cançons necessàries que expliquen coses d'aquest poble. Hi ha joves que cantam les cançons d'aquest poble.
Hi ha cançons que mai no moren. Tot i escrites fa dècades el seu missatge -per sort o per desgràcia- és ben vigent. Són cançons necessàries que expliquen coses d'aquest poble. Hi ha joves que cantam les cançons d'aquest poble.
Creado en: Palma

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 20 de Diciembre de 2012.

 
 • Aportando 5€
  QUEDAN 10 RECOMPENSAS (DE 10)

  Et convidam a un mesclat amb gel (però no tendràs el disc)

 • Aportando 10€
  75 Mecenas

  Un exemplar del disc

 • Aportando 15€
  28 Mecenas

  Disc + Entrada concert de presentació

 • Aportando 20€
  35 Mecenas

  'Especial parelles': disc + 2 entrades concert de presentació

 • Aportando 25€
  24 Mecenas

  Disc + Entrada concert de presentació + Agraïment als crèdits

 • Aportando 30€
  QUEDAN 1 RECOMPENSAS (DE 35)

  Disc + Entrada concert presentació + Sessió 'íntima' a l'estudi amb la col·laboració de Bartomeu Mestre 'Balutxo' + Agraïment als crèdits

 • Aportando 150€
  5 Mecenas

  Disc + Entrada concert presentació i estada al backstage (amb menjar i beure) + Agraïment als crèdits + Concert acústic a domicili

 • Aportando 500€
  2 Mecenas

  Tres exemplars del disc i una actuació de Taverners amb lloguer d'equip de so inclòs (només a Mallorca).

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 20 de Diciembre de 2012.

 

Blog del proyecto (5)

5 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de Taverners
Taverners
Taverners és un grup de música de Mallorca format per quatre joves. Taverners recupera cançons amb missatge d'autors de l'illa i de la resta del país. Ho fa entre rialles i copetes de mesclat. Leer más
Taverners tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://tavernersmallorca.blogspot.com