❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

AUTOCURA POST CATARSI - Nou àlbum de Mireia Zamora

AUTOCURA POST CATARSI. Un projecte per a tu, per tenir les eines necessàries per guarir-te. Un SÍ a tu mateix/a. Una obertura a la vida.

Mireia Zamora

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
98
Aportaciones
4.300€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUÈ ÉS AUTOCURA POST CATARSI?

AUTOCURA POST CATARSI serà el meu segon àlbum després d’un llarg temps de creixement musical i personal. Ara, amb un objectiu molt clar per transmetre, necessito la vostra ajuda per poder portar aquest projecte endavant.

No només serà un disc, sinó que serà un projecte que comptarà amb una mirada externa que farà un recorregut per les cançons. Ella és la Paula Folch. Mentora en desenvolupament personal (psicòloga i coach) i ponent en Tedx Talk.

Música d'autora, en català i castellà, fusionant la sonoritat electrònica amb percussió ibèrica.

AUTOCURA, us ajudarà a obrir i sanar. Cada cançó fa un recorregut que et porta a un estat diferent de consciència. Acompanya a curar a viure i sobretot, sentir des del cor.

És un renéixer, un guarir, un alliberar-se en forma de sanació. És una eina per a totes i tots per normalitzar qui som, perquè la cura no és res més que entendre i acceptar.

Soc feliç per haver unit els dos àmbits que més donen sentit a la meva vida: la música i l’espiritualitat, el creixement personal. En definitiva, el benestar de les persones.

Estem produïnt i gravant el disc amb molt carinyu, amb l'Aleix Triadó al seu estudi La Planta del mig

Gràcies a les següents persones, he pogut gravar aquest video per a la campanya:

Idea original: Mireia Zamora

Gravació: Josep Ferrés (@alasdesal) i Meritxell Jiménez (@meritxelljim)

Muntatge i edició del vídeo: SET OFF COMUNICACIÓ: Eli Badia (@setoffcomunicacio)

PER QUÈ ÉS TAN IMPORTANT PER A MI?

Fa molts anys que vull portar a terme aquest projecte, sense tenir ni les cançons en aquell moment. Però sabia que l’anomenaria així: AUTOCURA POST CATARSI.

Me’n vaig adonar, després de passar per una sèrie de crisis, de la gran importància que té connectar amb tu mateixa. Estimar-te, acceptar-te, respectar-te, posar límits... i en definitiva, SER tu en essència. Quan vaig arribar a connectar amb mi d’una manera tan bonica, em va néixer aquesta necessitat incansable, de crear eines perquè tothom ho pugui fer!

No sabia com ho faria, però aquest missatge havia de ser visible per a tothom.

Era conscient que seria molt i molt difícil dirigir la composició de les cançons d’una manera tan específica. Però ara, amb les cançons al cor i a les mans, puc dir que aquest esforç està valent la pena. I sé, que us poden empoderar i donar-vos molta llum.

Cada una de les cançons, parteix d’un estat diferent de consciència, I HO ALLIBEREM.
És una caixa d’eines per a vosaltres.

A més, per a fer-ho, us seré molt sincera... He renunciat a moltes coses per arribar fins aquí, per poder fer AUTOCURA POST CATARSIS. Fins i tot, he renunciat a feines que em feien molta il·lusió, i ho vaig fer per poder crear aquest projecte.

És una cosa que la meva ànima demana a crits. I ara, vull que es faci realitat.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Per AUTOCURA he marcat un objectiu de 4.000€ per poder cobrir una part de la producció, gravació, mescla, màstering... Però el cost de fer aquest projecte és molt més elevat.

Com he dit, no és només un disc, és un guarir en forma de cançons. I, a part de donar-vos la meva mirada i punt de vista, des de l’espiritualitat i l’amor, volia comptar amb una professional del sector per sumar, i aportar-vos molt més de cada cançó. I, per tant, el projecte també creix més. I no seria el mateix sense la seva visió.

Estem preparant un contingut que sé que us encantarà!

Al ser un projecte des de dos vessants, el seu cost també augmenta.

Si superéssim l'objectiu, marcaria un segon objectiu de 6.000€, per poder donar vida a alguna de les cançons i poder fer els videoclips. Ja els visualitzo i m’encantaria fer-los realitat!

També, m’agradaria poder oferir més quantitat d’informació pel que fa a la basant psicològica del projecte i poder generar més contingut i altres idees que tinc en ment.

LES VOSTRES RECOMPENSES

Ja que el projecte és com una abraçada a la nostra ànima, i són eines per autosanar-nos, les recompenses també ho seran. No només seran musicals.

  • Llibret de cançons:

No està previst un disc físic. En cas que n’hi hagi, us ho faré saber de seguida. En principi serà un llibret amb les cançons i codi QR per a cada cançó, amb textos inèdits que profunditzaran cada cançó de manera molt íntima i bonica, on et portaran més enllà.

  • Àudios per descarregar de la psicòloga Paula Folch:

La Paula és una professional increïble i crea un contingut que admiro i aprecio molt. Us farà sentir molt acompanyats escoltar-la.

  • Sessions de cristaloteràpia:

És una teràpia holística que utilitza les propietats energètiques dels minerals, pedres i cristalls per aconseguir un equilibri físic, emocional, mental i espiritual.

Jo us ofereixo una harmonització dels chakres a través d’aquesta tècnica.

CALENDARI PREVIST:

Ara mateix encara no puc tenir aquesta informació de manera precisa, però el més segur és que sigui durant el primer trimestre de 2024. Us aniré informant del procés en tot moment.

Com serà l'entrega de les recompenses?

Hi haurà l'opció de fer els enviaments a casa. Però a part, per qui vulgui, proposaré una trobada a Barcelona i una altra a Girona. Serà un bon motiu per veure'ns i agraïr, i entregar-vos les recompenses amb una abraçada!

COM PODEU AJUDAR A DIFONDRE EL PROJECTE?

Compartint aquest projecte entre els vostres cercles de gent propera, a persones interessades en la música i en el creixement personal i a tothom que sàpigues que vibrarà molt. Podeu compartir l'enllaç del verkami!

Molt agraïda!

MÉS INFORMACIÓ:

Segueix el meu compte d'instagram per recolzar i seguir el projecte: @mireiazamora

Per qualsevol dubte o qüestió, us podeu posar en contacte amb mi, aquí: [email protected]

GRÀCIES DE TOT COR!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • AColina

    AColina

    8 meses

    De part de la Mar! 💙💙💙

  • Jimi

    Jimi

    8 meses

    Endavant Mirei!!!

  • Amb moltes ganes de escoltar-lo!!!!!❤️❤️❤️❤️ ets fantàstica!!!

  • Raquel

    Trabajo Rosa

    8 meses

    Quines ganes d’escoltar tot plegat! Ets una llum radiant cuca preciosa. ❤️❤️

  • Fera Metzina

    Fera Metzina

    8 meses

    Vinga!! Que queda poquet!💛😍 quines ganes d’escoltar-te💖

  • AColina

    AColina

    8 meses

    Que la teva llum trobi tots els racons que ha d'il·luminar. T'estimo 💛

  • Roser Nadal Juan

    Roser Nadal Juan

    8 meses

    Tota aquesta passió infinita es veu reflectida✨

  • Cristina Thomas Creixans

    Cristina Thomas Creixans

    8 meses

    A per totes cuca!!!!! ❤️‍🔥

  • Laiabc

    Laiabc

    8 meses

    A tope! ❤️🫶 quines ganes de que el puguis fer realitat!

  • Carles

    Carles

    9 meses

    Molta sort, Mireiona!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies