❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

15 ANYS FESTEJANT

Celebrem l'adolescència! Salut i FACA!

FACA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
144
Aportaciones
2.563€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

15 ANYS FESTEJANT

Ja està ací ja arriben les FACA, tin-ti-tin-tin-tin-tin-tin, tin-qui-tin-qui-tin-ten-ten...

Estem de festa! Més encara? Sí, més encara. 15 ANYS que es diu prompte. Recordeu els primers passos? Nosaltres sí, i amb molta alegria de saber-nos encara juntes. Perquè ja sabeu, juntes fem les festes que volem!

En 15 anys estem en la flor de la vida. Tenim la vitalitat, l'agossarament i la bojeria de l'adolescència. I també la cartera! Per això ens vegem per ací.

Vos contem un secret. Però que quede entre nosaltres. Enguany no és que tinguem tema. És que tinguem lema i tot: AIXÒ ÉS SALUT!

Parlarem de la salut obertament i sense estigmes, i com sempre, ho vehicularem a través de les activitats. De què tractarà l'Urbascenes? I la Ruta dels Esperits? I l'Scaperoom? Què botons és això d'un museu en viu? I la jam session que tenim preparada amb la xavalada, què? I ja parem que tenim molt més i se'ns farà de nit.

Enguany hem decidit que no sobre pelleta. Ja sabeu que any rere any avancem en fer unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

El merxandatge que voleu, serà el merxandatge que comprarem. En una situació d'inflació bestial i de canvi climàtic, és important no malbaratar.

ACONSEGUIX RECOMPENSES EXCLUSIVES

Ai quines recompenses que duguem!

Sabeu qui ha fet la imatge d'enguany? Nosaltres som molt de fer família, o més bé de tribu. No podiem deixar a soles a un novençanet com Toni Espinar davant d'un repte tan gran. Per això li hem encarregat a Vio Espinar i a Gus Espinar que li tiren una maneta. Quantes més siguem, més riurem!

Volem celebrar, volem vore'ns, volem abraçar-nos, volem tocar-nos, volem besar-nos! Tot consentit, eh!? Que ací les actituds masclistes no ens agraden gens. L'amor, com tot en esta vida, d'igual a igual i divers. Vos sembla si fem un concertet de PLANET 8 amb pastís, sandvitxos i refrescos? Ens vegem el 15 d'octubre?

Quant que ens agrada cooperar. Quina si no és la recepta del nostre èxit? I si cooperem amb cooperatives del nostre entorn? Ufff! Ens aborronem i tot. Un altre any més l'estampació del merxandatge el fem amb Sendra serigrafia. Són ben reboniques les nostres companyes socarrades!

Aneu cridant a l'esmolador que enguany la faca l'esmoleu vosaltres. Al final ens hem atrevit. Arriba: LA FACA DE LA FACA. Navaixa amb un gravat exclusiu en conmemoració del 15é aniversari.

QUI SOM

Les FACA -Festes alternatives a Carcaixent- som un col·lectiu assambleari que vol ser encara més nombrós i popular. Ens juntem un bon grup de persones que basem el nostre projecte en l’autogestió. Així ara ens tornem a trobar ací per aconseguir anar més lluny amb la vostra ajuda.

El nostre centre neuràlgic d’activitat és l’Hort de la FACA, lloc de trobada, magatzem i espai d'activitats, tallers, hortetes ecològiques i grans tiberis. A més a més, l’espai està compartit amb el grup de teatre El Ball de Sant Vito i companyes que hi viuen en la casa. També formem part de la Penya Esportiva, espai d’associacionisme històric de Carcaixent.

Però les FACA no vivim tancades en la nostra bambolla. Tenim esperit de carrer, col·lectiu i descentralitzat. Duguem la cultura i la festa per tots els barris i pel terme: rutes urbanes-històriques, rutes culturals, teatres i contes, activitats a la natura...

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Com ja se podeu imaginar, montar unes festes, tot i que les FACA són molt de col·laborar i hui per tu i demà per mi, necessiten uns recursos econòmics importants per arrancar. Abans de moure cal fer compres importants per a que la cuina de les FACA comence a encendre els fogons. Xè quina fam ens està entrant només de pensar-ho!

També és important que arribe el 16 d'octubre i no dir: estem a zero! Perquè si no, com seguim pagant el festhortdrom (AKA Hort de les FACA) i seguim oferint activitats durant tot l'any?

CALENDARI PREVIST

La idea és que en festes del poble ja aneu per ahí lluint tipet faquer. És per això que anirem recollint la informació de les vostres recompenses abans de que acabe la campanya i així poder oferir-vos l'entrega de les mateixes el més prompte possible.

+ INFO

Ens podeu seguir a les xarxes en:

I com moltes ens conegueu, podeu optar per un contacte directe amb telefonades, missatges o quedant un dia per compartir una fresqueta!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

22 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep Pérez

    Josep Pérez

    6 meses

    Hola, jo no sé si el que vaig demanar era samarreta o què era, si no ho hagués demanat i fos samarreta, voldria una negra S, gràcies i enhorabona i per molts anys més

  • anmonbar

    anmonbar

    7 meses

    La samarreta ja l'arreplegue el dia del concert talla XXXL o superior.

  • Jose Ramon Duato Garcia

    Jose Ramon Duato Garcia

    7 meses

    Endavant

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    7 meses

    Hola Jose. Has de fer-les per separat. Rebràs un formulari per cada camiseta que has comprat i ahí pots especificar color i talla de cadascuna

  • jpepiol

    jpepiol

    7 meses

    Voldria 1 negra talla mitjana, soc Jose Pepiol, ara compraré un parell més, no em deixa fer-ho les 3samarretes en 1 mateixa compra.

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    7 meses

    Ahí, ahí, Carles!

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    7 meses

    Tu sí que eres mel, Miriam!

  • FACA

    FACA
    Autor/a

    7 meses

    Amunt vosaltres! Xè què bons sou. A vore si tastem eixos bolets

  • llavors jugant

    llavors jugant

    7 meses

    I l'entradaaa!

    Amunt les FACA!!! Que visca per molts anys!!!

  • llavors jugant

    llavors jugant

    7 meses

    Eiii ja tinc la Faca. A collir 🍄

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies