❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festival S'Illo 2023. 10 anys sense ajut econòmic institucional, gràcies a tu!

Crowdfunding destinat a sufragar part de les despeses del Festival S'Illo 2023 i els 500€ per a la CIA guanyadora de La Teta Premium.

FESTIVAL S'ILLO

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
37
Aportaciones
2.015€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

ON/QUAN:

Ens trobareu a l'espai Sa Talaia al poble mallorquí de Santanyí. El Festival S'Illo a l'igual que el nostre poble de Santanyí, és un lloc familiar, carismàtic i acollidor. Al Festival S'Illo acollim propostes de companyies teatrals de totes les nacionalitats com Espanya, Xile, Argentina, Colòmbia i Alemanya.

És el festival independent de referència, que es fa només amb la teva ajuda econòmica!

Enguany comptarem amb la presència d'importants companyies de Teatre de Xile (La Merce i Marco Ignacio) Alemanya (Stephanie Grau), València (La Canadiense), Valladolid (Cia Lamata) i Sevilla (María José Castañeda i Migue López), així com emergents i d'altres reconegudes de Balears... Gràcies al vostre suport els podem oferir transport, dietes i estada a Can Timoner. També organitzem unes jornades socioculturals i donam 500€ als guanyadors del premi del públic " La Teta Premium" , a canvi de realitzar una activitat que trïin.

Can Timoner
Can Timoner

Gràcies a la gestió de serveis del Teatre Principal de Santanyí per part de Tshock Cultura Emocional, podem dur a terme part de la nostra programació al Teatre, a taquilla i de manera altruista en la gestió, de manera independent. Enguany hi podreu veure 3 espectacles, entre ells: ANÓMALAS de La Merce y Marco Ignacio Orellana (26 d'Agost, Xile).

Anómalas és un exercici escènic que desitja ser llegida en intervals, resistències, aures, residus i negacions.

Uns cossos que mai estan quiets sinó que es mouen continuament, modifiquen els seus gestos, el seu passing, les seves respiracions, interactuant entre elles, i el seu espai desenfadadament, sense destacar cap moviment individual. Les presències semblen abstretes, retrotretes, extrovertides, pròximes i llunyanes d'una manera estranya com si estiguessin en trànsit. Dóna la impressió que els moviments es donen sense voler, com si les diferents parts dels seus cossos seguissin alguna cosa en lloc de dirigir activament, desplaçant-se automàticament a través d'una seqüència sense principi ni final, sense centre i sense intenció d'expressar només una cosa en concret.

Anómalas, de La Merce y Marco Ignacio Orellana
Anómalas, de La Merce y Marco Ignacio Orellana

També cal destacar que el dia 10 de setembre a les 20:00h a l'espai de Sa Talaia es durà a terme l'espectacle "HISTORIAS MÍNIMAS (de María J. Castañeda y Migue López) que inclou la representació de dues funcions teatrals:

-Culto a la abundancia: (Intèrpret María J. Castañeda). Assistim a un ministeri del Culte a Mammon (Déu de la riquesa) conduït per un pastor estrany: com a nous membres de l'Església ens donen la benvinguda, ens bategen, ballem, cantem, exorcitzem els nostres dimonis fins que... Un happening crític, divertit i actual (durada 20 minuts).

-Jaque Mate: (Intèrpret Migue López): Aprofundim en les estructures socials contemporànies. Reflexionem sobre les diferents maneres político-socials que han sigut desenvolupades durant el segle XX a Espanya i la seva relació amb l'home, la seva funcionalitat i possible continuïtat com a sistema d'organització social (durada 20 minuts).

Funció Culto a la abundancia (María J. Castañeda)
Funció Culto a la abundancia (María J. Castañeda)

Funció Jaque Mate (Migue López)
Funció Jaque Mate (Migue López)

El Festival S'Illo es deu al nostre passat, ja que va néixer dins d'una associació a dia d'avui desapareguda, sense cap tipus d'ajuda institucional i amb més de 1200 socis.

A l'associació de Can Timoner vam aprendre a autogestionar-nos i a treballar amb i per als socis.

Gràcies a aquest fet d'autenticitat i a l'aposta altruista de Tshock Cultura Emocional per mantenir aquesta realitat en les seves 10 convocatòries, el Festival S'Illo és un esdeveniment de resistència cultural, que permet a la societat sentir que té un lloc lliure per expressar-se sense condicions, per a mostrar les seves inquietuds i compartir-les.

Som un festival compromès i reivindicatiu: en les seves jornades socioculturals, a cada edició ens agrada aportar el nostre granet d'arena per millorar problemàtiques de la nostra societat.

Aquest fet fa possible la interacció amb grans noms del Teatre com Jodorowsky, Arrabal, Mamen Ducati, Toni Gomila... que han entès com S'Illo té sentit al defensar l'amor a l'art.

Passi el que passi, diguin el que diguin les polítiques culturals, els mecenes ens recolzau i sabeu que aquesta llibertat d'acció és possible gràcies a la vostra aportació i participació.

Can Timoner
Can Timoner

COM HO FEM:

Amb l'exhibició d'espectacles balears, nacionals i internacionals i amb la realització de jornades socioculturals gratuïtes on s'organitzen actes teatrals aptes per a tots els públics. Per exemple, l'any passat vam tractar el tema " LA INTERVENCIÓ DEL TEATRE DINS LA SOCIETAT ACTUAL" l'any 2021 vam tractar "LA NOVA NORMALITAT" fruit de la situació causada pel covid i l'any 2020 es va parlar de "LGTBIFÒBIA".

Funció "Felicidad" (CÍA Puerto Teatro) durant el Festival S
Funció "Felicidad" (CÍA Puerto Teatro) durant el Festival S'Illo 2022 a Sa Talaia.

Des d'aquí volem agrair el recolzament als nostres espectadors, mecenes i artistes i als que ara mateix estau llegint sobre nosaltres per primera vegada. També a les agrupacions i plataformes, al Teatre Matacandelas de Medellín (Colòmbia), al corredor Llatinoamericà de Teatre i al Festival Santiago Off... a tots gràcies, per la seva confiança i el suport artístic un any més.

El Festival S'Illo com ja és tradició finalitza amb el lliurament dels premis Illo i La Teta Premium. Els premis S'Illo són per al millor actor/actriu, al millor dramaturg/dramaturga i a la millor direcció. La Teta Premium és el premi al millor espectacle del festival. Ambdós premis són escollits pel públic. L'espectacle guanyador obté 500€ i una obra d'art feta per alguns artistes mallorquins, a canvi de dur a terme una activitat a les jornades socioculturals de l'any següent. L'any passat l'espectacle guanyador va ser "Lucifer 667" de la CIA Lafuá Teatre.

Fotografia representació "Lucifer 667· de la companyia Lafuá Teatre al Teatre Principal de Santanyí
Fotografia representació "Lucifer 667· de la companyia Lafuá Teatre al Teatre Principal de Santanyí

Pròximament podreu consultar la programació completa a la pàgina web de Tshock Cultura Emocional, a l'instagram de Sa Talaia o enviant un correu electrònic a [email protected].

Les entrades es podran comprar online a través d'Entradium o de manera presencial a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS:

-Transport de les companyies internacionals (Xile, Alemanya).

-Allotjament de Can Timoner.

-Dietes dels artistes.

-Material tècnic i despeses del festival (aigua, llum).

-Despeses d'oficina.

-Despeses de personal de suport: taquillers i acomodadors (que col·locaran cada persona al seu seient).

-Sufragar el premi de La Teta Premium.

CALENDARI PREVIST:

La programació del Festival S'Illo comença el 19 d'agost i finalitza el 10 de setembre i acaba amb la gala de lliurament de premis La Teta Premium al mes de desembre.

Per recompensar el suport dels nostres mecenes posam a la seva disposició l'oportunitat de reservar seients preferents, entrades gratuïtes i el carnet de soci de club Sa Talaia que comporta beneficis com descomptes en l'ús de l'espai Sa Talaia per a reunions familiars o de treball, al bar del Teatre Principal de Santanyí i en les activitats del Festival S'Illo (exclusiu per a mecenes S'Illo Premium i Sponsor).

Les recompenses seran lliurades durant el transcurs del Festival S'Illo 2023.

+INFO:

-Web oficial: Tshock Cultura Emocional

-Instagram: @satalaiasantanyí

-Instagram: @tshockculturaemocional

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies