❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ara sempre - nou disc d'Anaïs Vila

11 cançons on aturar-se. 11 temes que habiten l'ara.

Anaïs Vila

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
154
Aportaciones
7.345€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Tancar-me i gravar un disc és de les experiències més boniques que visc. És el moment que em prenc perquè allò que porto centenars de dies cuinant, provant i revisant, prengui la forma definitiva.

No m’envolta, però, una infraestructura econòmica prou sòlida que em permeti fer-ho de manera autònoma o que em subvencioni tot el procés. Segueixo pensant que les meves cançons tenen sentit quan les escolteu. Sentit quan podeu fer-ho al lloc que sigui i a l’hora que sigui. Per això, per tercera vegada, obro un nou procés de micromecenatge per finançar el meu quart àlbum d’estudi.

Les cançons han estat gestades a través de preguntar-me el sentit d’habitar un ara sense futur. I en aquest forat hi ha branques d’esperança, de desig i d'amor. 11 cançons on aturar-s’hi suaument.

Tinc, de nou, la sort immensa d’arranjar i produir i idear i retocar i compartir amb els amics i estimats músics i productors Pep Soler i Andreu Moreno. Durant el que vindrà, però, hi haurà molta gent implicada que m’hi ajudarà i que m’hi ajuda des de fa temps.

Que em llegiu ja, és sentir-me afortunada. I que tingueu ganes de participar-hi, una nova bogeria meravellosa.

D’entrada, ja, moltes gràcies.

L’objectiu de la campanya

A què destinaré les vostres aportacions?

En aquest Verkami em fixo dos objectius:

El primer, de 6.000€, que serviran per ajudar-me pagar els costos de producció i gravació del disc (músics, arranjadors, productors i tècnics).

Si supero el primer objectiu, me’n fixo un segon de 9.000€ que destinaria a la promoció del disc, a fer videoclip i que m’ajudarien a pagar la part visual i de disseny del projecte (fotografies, escenografia dels directes…).

Qui som?

Anaïs Vila - composició, lletres i arranjaments

Andreu Moreno i Pep Soler - arranjaments i producció

Pep Soler, Anaïs Vila i Andreu Moreno
Pep Soler, Anaïs Vila i Andreu Moreno

Aquest trio som l'equip gestant del projecte, però moltíssimes persones formaran part d'aquest camí d'ara en endavant (Pep Garcia al management, Jordi Bastida a la gravació de guitarres, Roger Rodés a la mescla i tècnic d'estudi, Gerard de Pablo al disseny i a les idees visuals... així com moltes d'altres persones que m'ajuden i m'ajudaran).

Les vostres recompenses

El fet de saber que teniu ganes de ser part de la construcció d’aquest projecte és una motivació increïble i tinc ganes que gaudiu de les recompenses, que us les feu vostres i que sentiu que aquest disc també és una mica de cadascun de vosaltres. Aquestes són, a grans trets, les principals recompenses, però feu un cop d'ull a totes elles, per a saber-ne més detalls:

El pòster desplegable: La digitalització de la música està a l’ordre del dia i, d’entrada, no faré edició física de l’àlbum. És per això que dissenyarem un pòster desplegable amb la imatge del disc i on, també, pugueu trobar-hi totes les lletres.

Els concerts exclusius: L’experiència de les darreres campanyes de micromecenatge m’ha ensenyat que venir a casa vostra a tocar en directe és una vivència fantàstica. Així que si teniu un petit espai i ganes de 60 minuts de música en viu cara a cara, aquesta és la vostra!

Les entrades pel concert de presentació: Teniu disponibles entrades pel concert de presentació del nou àlbum a Manresa, el 15 de febrer al Teatre Kursaal.

La visita a l’estudi: Per aquells amants de veure com es cuinen els discs en viu i en directe, per a estudiants de música o de so que vulguin formar part d’aquesta experiència.

Per amor a l’art: En la campanya de mecenatge del meu últim disc, hi va haver molta gent que no volia cap recompensa física i van voler formar part del projecte exclusivament amb la seva aportació econòmica. Per tant, aquesta recompensa és per a aquelles que amb la nova música que podreu escoltar a totes les plataformes, ja en teniu prou.

Calendari previst

El disc sencer sortirà a finals del 2023 o a principis del 2024, encara estem pendents d'establir el calendari definitiu, però segur que a la tardor ja podreu escoltar algun avançament del disc.

+ Info

Actualment, aniré informant sobre el projecte a les meves xarxes socials i a la meva web:

On podré recollir les meves recompenses?

Totes aquelles que tingueu recompenses físiques (pòster o CD's), les podreu recollir en mà a qualsevol dels concerts en directe que fem durant tota la gira. Però si algú creu que no podrà assistir a cap dels concerts (per ésser de fora de Catalunya o per a qualsevol altra qüestió), us les enviarem a casa via correu postal sense despeses d'enviament.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

15 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Anaïs Vila

    Anaïs Vila
    Autor/a

    9 meses

    Moltíssimes gràcies a tots i a totes per ajudar-me a fer possible aquest nou projecte!!!

  • Lluís Montmany

    Lluís Montmany

    9 meses

    Enhorabona I felicitació per aquest disc

  • Marc Om

    Marc Om

    10 meses

    Que la llum sigui amb tu!! Ets la nostra esperança!😉

  • iaia Teresina avi Lluís

    iaia Teresina avi Lluís

    10 meses

    T'estimo, ara, sempre.

  • iaia Teresina avi Lluís

    iaia Teresina avi Lluís

    10 meses

    Amb la iaia Teresina hem superat els 4.000!

  • Maria

    Maria

    10 meses

    Molta sort en aquest nou projecte

  • joanalsina

    joanalsina

    10 meses

    Som-hi!

  • Roser i Elies

    Roser i Elies

    10 meses

    Encantats d’ajudar als joves intèrprets

  • Anna Muñoz Casanovas

    Anna Muñoz Casanovas

    10 meses

    Felicitats, Anaïs, per aquest nou disc!

  • Gessamí Boada

    Gessamí Boada

    10 meses

    <3 <3 A topeee!

#02 / Arribem al final!

Estimades mecenes,

Divendres vam acabar de mesclar el nou disc amb el Roger Rodés i al costat dels productors Andreu Moreno i Pep Soler! ;)

Andreu Moreno, Roger Rodés i Pep Soler, mesclant el disc a Medusa Estudio
Andreu Moreno, Roger Rodés i Pep Soler, mesclant el disc a Medusa Estudio

D'altra banda, ja fa mesos que vaig preparant tot el material pel llançament del disc i a finals de novembre publicarem el primer avançament!

Durant les properes setmanes rebreu els formularis de Verkami per correu electrònic. Us faran introduir les vostres dades per enviar-vos les recompenses i per poder-vos posar als agraïments. Us recomano contestar-lo ràpid perquè sinó cada 3 dies us arribarà un recordatori (es genera de forma automàtica).

Gràcies, de nou, per la vostra ajuda i desitjant que us agradi la nova música!

Abraçada,

Anaïs

#01 / Mil gràcies per la vostra ajuda!

De nou, us dono les gràcies per confiar en aquest projecte i per formar-ne part amb les vostres aportacions econòmiques.

Desitjo, de cor, que la música que ha de venir us acompanyi i us emocioni.

Ahir vam acabar la gravació del disc i ha estat fantàstic compartir-ho amb aquests músics i tècnics meravellosos. Us deixo una foto de l'equip!

Drets, d
Drets, d'esquerra a dreta: Dani Val (enginyer de so),… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies