❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

¡Visita la caseta virtual!
Descúbrelos todos

Submissió, opressió. Superació. Nankurunaisa.

Vint-i-cinc dones anònimes ens expliquen les seves experiències vitals dintre una relació on la violència masclista tenia gran protagonisme.

Gemma Gómez

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
60
Aportaciones
4.001€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El gran augment de casos de violència masclista d'aquests últims anys, em va fer decidir començar a escriure el llibre Submissió, opressió. Superació. Nankurunaisa.

Un projecte de sensibilització on vint-i-cinc (fem un cop més commemoració al dia internacional contra la violència de gènere, celebrat des de l'any 1981) dones que han sobreviscut a una relació on la violència masclista tenia gran part de protagonisme, ens expliquen la seva experiència, amb la intenció d'arribar al cor de qui llegeixi les seves històries, i així, potser pugui identificar la seva situació personal amb algun dels relats.

Per tant, la finalitat d'aquest llibre és conscienciar a qui estigui patint violència. Tal com ens diu l'iceberg de la violència, aquesta pot ser molt implícita i passar desapercebuda, és aquí, quan no s'identifica, que les víctimes necessiten buscar símils, trobar referències i documentar-se sobre tot el que estan vivint i les conseqüències que els pot portar a llarg termini.

Són moltes les dones que parlaran, i, per tant, cada cas i cada relat serà únic, diferent i exclusiu, d'aquesta manera ens serà més fàcil ampliar el ventall de persones lectores així com de noies que puguin identificar-se encara que sigui mínimament amb alguna de les testimonis. No busquem cap perfil concret de dona, ja que com hem mencionat abans, cada cas tot i ser peculiar, és igual de greu i significatiu per qui l'ha patit. La superació de la violència suposa un gran nivell de resiliència, i això és el que tenen en comú totes les nostres testimonis.

El llibre comptarà d'informació variada per, un cop més, conscienciar a tothom que el llegeixi de la gran varietat de violències que existeixen i maneres d'exercir-les, fins i tot aquelles que encara passen desapercebudes o són desconegudes.

Qui sóc

Gemma Gómez Pastó
Gemma Gómez Pastó

Educadora infantil i tècnica d'igualtat. Enamorada de la llengua i apassionada pels relats. M'endinso en l'aventura de l'escriptura per primer cop amb aquest llibre on durant cada entrevista amb cadascuna de les protagonistes poso totes les meves millors intencions i emocions a l'hora de transcriure-les al paper.

El llibre

La portada del llibre
La portada del llibre

Nankurunaisa ♥️
Nankurunaisa ♥️

L
L'argument

A què destinarem les vostres aportacions

Tots els diners recaptats seran destinats exclusivament a la publicació i difusió del llibre.

Recompenses

L'entrega de cadascuna de les recompenses tindrà un període de temps concret i diferent, però en cap cas, superarà l'indicat a les recompenses.

La gran majoria seran enviades a través de correus, només vàlid per península i Balears.

+ Info

  • Vols saber més de l'autora i dels avenços del llibre, segueix el projecte Gemma Gómez

  • Vols saber que més fem, segueix el projecte i les vostres activitats i publicacions informatives a l'Instagram de l'hora de les bruixes

  • Vols veure més dibuixos de la il·lustradora, segueix-la al seu perfil d'Instagram: Sílvia Sorinas

  • Vols veure més models de punts de llibre i tota la resta de manualitats que fan a l'imperfectament perfecte

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ofikoleva

    Ofikoleva

    aproximadamente 1 meses

    Esperemos que todo vaya bien ❤️❤️‍🩹

  • Genis

    Genis

    aproximadamente 2 meses

    Te ho mereixes

  • argentejavier

    argentejavier

    aproximadamente 2 meses

    Un granet de sorra perquè aquest projecte sigui una realitat...has fet un gran treball. Enhorabona

#01 / Entrevista ràdio canal 21

El passat dijous va fer-se la primera presentació del llibre a la ràdio del canal 21. Una entrevista molt interessant que em va permetre explicar una mica més el projecte i tot el que està significant per mi.

Presentant el llibre a la ràdio del canal 21.
Presentant el llibre a la ràdio del canal 21.

Si teniu interès en escoltar [l'entrevista sencera], (https://www.21radio.cat/la-calera-gemma-gomez-publicara-un-llibre-amb-25-experiencies-de-violencia-masclista/) la teniu clicant-hi a sobre . Va ser una experiència meravellosa envoltada de persones que van fer que tot fos molt fàcil.

Tot i que a l'entrevista es menciona que avui dia 2 d'abril finalitzava la campanya, gràcies a l'ampliació deu dies que hem pogut fer, encara queden setze dies per donar-li suport.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies