❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

¡Visita la caseta virtual!
Descúbrelos todos

Alliberar la TERRA PRESA [3a edició ampliada]. SALVEM LO DELTA

Lo Delta és una terra que està presa als embassaments que lucren a part de l'IBEX 35. Al llibre TERRA PRESA proposem revertir la condemna.

Associació Sediments

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
26
Aportaciones
1.216€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola!

Volem aconseguir una TERCERA EDICIÓ potent del llibre "TERRA PRESA. Per una nova política de sediments".

Aquest llibre acull un mosaic de veus expertes en la gestió dels sediments al món. L'origen del llibre rau en l'activisme de Josep Juan (periodista i antropòleg) dintre de la Campanya pels Sediments. I també de l'activisme de Carme Pons (dissenyadora) a l'Associació Sediments. Aquesta recerca va guanyar la XIX beca de recerca Pepita Duran Martí que va incloure el pagament de la 1a edició (500 exemplars). Des de l'Associació Sediments vam buscar els recursos per a la 2a edició (500 exemplars) i per a la tercera (500 més).

La 3a Edició ampliada

Aquesta edició inclou un pròleg de Josep Juan on l'autor reflexiona sobre les polítiques que s'estan portant a terme des de Catalunya i Espanya i sobre les accions judicials que la Campanya pels sediments ha impulsat els darrers dos anys. El llibre proposa camins per una major justícia social i ambiental: en aquest cas concentrada en una gestió responsable de l'aigua i dels sediments que són elements intrínsecs de la Conca de l'Ebre.

Lo llibre explica les tècniques per gestionar els sediments i retornar al Delta part de la vida que té empresonada! Actualment lo 99% dels sediments queden empresonats als embassaments de la Conca de l'Ebre. Amb aquest Verkami fem possible que el llibre no s'esgoti i que estigui disponible a les llibreries i biblioteques catalanes.

Embassaments del tram baix de l
Embassaments del tram baix de l'Ebre. Disseny de Carme Pons a Terra presa

Gràfic de sistema de bypass de sediments. Disseny de Carme Pons a Terra presa
Gràfic de sistema de bypass de sediments. Disseny de Carme Pons a Terra presa

LO RIU ÉS VIDA,

AIGUA I SEDIMENTS!

SALVEM LO DELTA.

Aconsegueix recompenses exclusives

Amb aquesta campanya t'oferim el llibre, les experiències deltaiques i el patrocini del llibre a uns preus d'oferta total.
Tu fas possible la 3a edició aportant els teus granets de sediments.
I natros t'oferim les recompenses a un preu rebaixat respecte el seu preu normal i, a més, el llibre t'arribarà a casa sense costos addicionals.

*Aquests descomptes per a mecenes només se poden aconseguir durant la campanya…

Qui som

Associació Sediments: som una associació sense ànim de lucre. Amb els recursos que obtenim de la venda de llibres contractem informes a experts i posem denuncies contra empreses com Endesa, que ostenta les lucratives concessions del negoci hidrolèctric.

Calendari previst

Volem enviar el llibre a impremta la segona setmana de maig i entregar-lo als mecenes la primera setmana de juny.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gloria Segarra

    Gloria Segarra

    11 meses

    Moltes gràcies per defensar la natura! Alliberem la Terra presa i que vinguen les grans riuades :) Que la Terra presa torne al lloc on correspon!

  • Josep Juan poetica.cat

    Josep Juan poetica.cat

    un año

    No podran parar totes les riuades!!! La força del riu + la força de la gent :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies