❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Construir després de l'oblit

Recull fotogràfic d’un viatge a un camp de concentració de l’alemanya nazi acompanyat de la força de poemes i escrits en català i castellà.

Dídac Espí

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
35
Aportaciones
814€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Que és "Construir després de l'oblit"?

"Construir després de l'oblit" és el nom sota el qual es farà l'exposició i el llibre: un recull de 30 fotografies acompanyada de la força de poemes i escrits en català i castellà, d'autors locals. El llibre comptarà amb una introducció de Pamela Castillo, una investigadora d'origen xilè que treballa a l'àrea pedagògica del memorial del camp de concentració alemany de Buchenwald.

El projecte es remunta 7 anys enrere (2016) quan vaig participar d'una estada educativa al camp de concentració nazi Buchenwald i Mittelbau-Dora. El projecte neix de la necessitat de parlar sobre la realitat de la deportació republicana i l'Holocaust i és un crit d'esperança a construir un món millor.

Tanmateix, cal mencionar que l'any 2017 vaig ser el guanyador de la tercera edició del Premi Marcel·lí Garriga de Fotografia "Els camps de concentració, la mirada del jovent" organitzat per l'associació l'Amical de Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme d'Espanya. I en 2018, vaig presentar un relat més extens del viatge que va quedar finalista de la cinquena edició del concurs literari De 14 a 20, organitzat per l'AMPA del Puig Castellar.

Entenc aquest projecte com un treball cooperatiu, base d'uns resultats plurals, diversos i crítics, així com una eina d'equitat i suport mutu. Construir després de l'oblit agafa tot lo personal per fer-ho polític. Perquè construir sempre serà revolucionari.

El llibre serà en mida A5 (148x210mm) amb tapa dura, paper de 120gr òptim per a unes fotografies impreses de qualitat i calculem que tindrà unes 100 pàgines.

Qui soc?

Em diuen Didi i soc un jove més de Santa Coloma de Gramenet. Des de ben petit he tingut moltes inquietuds socials i em vaig començar a polititzar al 15M, posteriorment amb l'assemblea d'estudiants de l'institut i a les organitzacions estudiantil i juvenil de l'Esquerra Independentista. Actualment participant de lluites i moviments locals i militant en col·lectius internacionalistes com Palestina i Sàhara Occidental, amb una visió més llibertaria.

Sobre les recompenses

Autogestió, ètica i estètica antifeixista!

A escollir entre 3 dissenys

Primer disseny
Primer disseny

Segon disseny
Segon disseny

Tercer disseny
Tercer disseny

Totes les recompenses que siguin textil seran serigrafiades al taller Serifèria del Centre Social Okupat LaKasa-Estudi9, de manera artesanal igual que amb les xapes.

Pel que fa als adhesius i fotografies ho gestionarà l'empresa local DeBisual. Gràcies a Dani pel suport!

I el llibre serà imprès per treballadores d'una empresa especialitzada en aquests encàrrecs amb llarg bagatge dins del món del disseny gràfic a Barcelona.

Entrega de les recompenses

Prefereixo entregar-les personalment en mà, per poder-nos conèixer en persona (si és que no ens coneixem) i agrair-vos el gest. Ens podem veure el mateix dia de la inauguració.

Si no pots venir aquell dia que sàpigues que podem quedar en un altre moment o si ho prefereixes t'ho enviem a casa. (les despeses d'enviament no estan cobertes).

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners recaptats s’utilitzaran per finançar la impressió del llibre així com tot el material per a realitzar l’exposició i les recompenses.

Si se superés la xifra fixada, s’augmentaria el nombre de còpies del llibre, així com la qualitat de l’exposició.

Calendari previst

Un cop finalitzada la campanya i havent aconseguit l’objectiu, ens posarem mans a l’obra per poder fer realitat aquest projecte i entregar les recompenses a principis d’octubre.

Del 25 de Juny al 4 d'agost: campanya de Verkami per aconseguir el finançament

5 d'agost a 30 de Setembre: maquetació i preparació

1 d'octubre: inici del procés d’impressió

Divendres 6 d’Octubre: Inauguració de l'exposició a Santa Coloma de Gramenet

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Albert31

    Albert31

    9 meses

    Salud i vida! T'estimo:)

  • Apu Mahasa Petilan

    Apu Mahasa Petilan

    10 meses

    Didiiiii te mereces que te apoyemos en tus proyectos como tú nos apoyas en tu día a día. Va a ir genial, y lo vas a aconseguir! T'estimo!!!

  • Rami6

    Rami6

    10 meses

    Te queremos Didi

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies