❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sorra Fina

Aprendre a dir "adeu" de vegades fa menys mal que quedar-se

Sorra Fina

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
67
Aportaciones
2.680€
De 2.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Sorra Fina és un curtmetratge creat per quatre amigues en el nostre Treball de Final de Grau. Gràcies a la vostra ajuda podrem materialitzar el projecte, que amb tanta estima estem creant. Poder compartir-ho amb vosaltres ens fa molta il·lusió.

El projecte neix del procés de fer-se conscient que no estem sabent estimar algú del nostre entorn proper, en aquest cas, la nostra parella. A vegades, carències personals com ara la por al rebuig o a sentir-nos sols ens impedeixen crear un espai de comunicació, respecte i confiança. Existeix una manera correcta d'estimar? Des d'on s'ha de construir una relació amorosa sana?

La Daniela (22), pel seu aniversari, rep per part dels seus amics un val per passar un cap de setmana romàntic a una casa rural amb la seva parella, el Fer (22). Decideixen acceptar el regal tot i estar passant per un procés de ruptura. Mentre ella té clara la seva decisió de trencar el vincle, el Fer creu que el cap de setmana és una bona oportunitat per replantejar la relació i reforçar-la. Passen dos dies de comunicació intensa; revelen secrets, inseguretats i discrepàncies que s'havien guardat durant els tres anys de relació fins a adonar-se que el que més els convé és, per molt que s’estimin, tallar el seu vincle sexoafectiu.

Sorra Fina està creat per quatre amics estudiants de 4° de Comunicació Audiovisual de la Universitat Ramon Llull - Blanquerna. Amb interessos i personalitats molt diferents, però amb una passió en comú. Aquest projecte també comptarà amb la col·laboració d'altres professionals que ens ajudaran a donar-li vida.

Amb la vostra ajuda podrem finançar Sorra Fina i, per agrair-vos-ho, us hem preparat unes recompenses d'acord amb l'estètica i ètica del projecte. Aquestes, en la mesura del possible, seran entregades a mà. En cas de no poder ser així faríem un enviament al domicili pertinent.

Verkami és una plataforma que funciona amb aportacions amb l'objectiu de finançar un projecte, a canvi de recompenses.

Per a ser mecenes del projecte, has d'anar a "Aporta al projecte", registrar-te a la plataforma si no ho has fet mai i a la pàgina de Sorra Fina, escollir l'opció que més t'agradi per fer la teva aportació.

Finalment, hauràs d'introduir les teves dades, el teu mètode de pagament: Targeta o Bizum.

La quantitat monetària no es descomptarà del teu compte fins que el projecte aconsegueixi el seu objectiu. Si no arribéssim a la suma total abans de la data prevista, se't tornarien els diners.

Sorra Fina està a Instagram! És la nostra finestra informativa i el diari del procés de creació.

Ens podeu trobar a @sorrafina.film o escriure a [email protected]

Gràcies per formar part del projecte com a mecenes. Seguim!

Equip de Sorra Fina

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gran equip!!!!

  • Carme Ferrus I Ramon Ribas

    Carme Ferrus I Ramon Ribas

    12 meses

    Anims!!!

  • Carme Ferrus I Ramon Ribas

    Carme Ferrus I Ramon Ribas

    12 meses

    Anims!!!

  • Jaume

    Jaume

    un año

    QBeeee

  • Verjanitoo

    Verjanitoo

    un año

    El productor me cae bien

  • Jaume

    Jaume

    un año

    endavant campion@s

  • ainoacv

    ainoacv

    un año

    pa ke las niñas se compren algo :*

  • matiaspp

    matiaspp

    un año

    Unai como no me invites a los Goya se lia

  • Miriam Bonet

    Miriam Bonet

    un año

    A munt!!!

  • Miriam Bonet

    Miriam Bonet

    un año

    A munt!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies