❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

¡Visita la caseta virtual!
Descúbrelos todos

Conte "La Cuca Poruga"

Fer realitat el somni de publicar el meu primer conte terapèutic "La Cuca Poruga" per a treballar la intel·ligència emocinal .

Teresa Clotet

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
125
Aportaciones
3.435€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Cuca Poruga

Un conte que ajudarà a les seues lectores a entendre la vida des de l'esperança, l'acció i la resiliència.

La Cuca Poruga és un conte infantil escrit per Teresa Clotet Galia i amb il·lustracions de Lola Quintana Serra on es treballa la intel·ligència emocional a través de les emocions més elementals que són la por, l'alegria, la tristesa i la ràbia. Aquest conte naix amb la voluntat de facilitar el treball d'aquestes emocions ajudant als lectors a identificar-les, expressar-les de manera adaptativa i gestionar l'autoregulació d'aquestes emocions d'una manera positiva a través de la lectura i comprensió d'aquesta història.

PRESENTACIÓ DEL CONTE:

La Cuca Poruga és un conte on la protagonista, una petita eruga, ens trasllada a viure les veritats de la vida des de la perspectiva d'una família d'erugues.

A través de la pròpia experiència ens descriu les aventures i les dificultats que haurà de resoldre durant el seu viatge vital.

Fruit d'aquest camí, experimentarà situacions complexes i delicades com la mort del seu propi pare, el procés de dol i un conjunt de situacions i canvis personals i familiars que faran que aquella Cuca Poruga aprengui a superar totes les seues pors, reconstruir-se i ser resilient. Aquest fet tan important l'acompanyarà durant tota l'aventura ajudant-la a experimentar una gran transformació...

Si vols saber com acaba la història, ajuda'ns a fer-la realitat!

DESTINATARIS

  • Xiquets fins a 99 anys.

  • Persones que treballen al món de l'educació.

  • Famílies que compartiu estona de joc i contes amb els vostres fills.

  • Terapeutes, logopedes, psicòlegs i professionals sensibilitzats amb l'autoregulació emocional i el treball de la intel·ligència emocional.

ÚS PEDAGÒGIC DEL CONTE

  • Aprendre a expressar i reconèixer les emocions més elementals: por, ràbia, tristesa i alegria.

  • Identificar les situacions de la història on apareixen aquestes emociones i quins personatges les experimenten.

  • Acompanyar als infants ajuntant-los a acceptar, normalitzar i gestionar la mort, el dol i el seu procés amb resiliència i naturalitat.

  • Ajudar a l'autoregulació emocional dels xiquets d'una manera positiva, oferint llibertat i límits a través de les emocions i experiències que experimenten els personatges de la història.

LES RECOMPENSES

Participant a la campanya de Verkami podreu obtenir les següents recompenses.

  • El conte "La Cuca Poruga" (tapa dura).

  • El conte "La Cuca Poruga" signat per l'autora.

  • El conte "La Cuca Poruga" signat per l'autora i la il·lustradora.

  • Contes + Tallers d'intel·ligència emocional impartits per l'autora al seu centre Reeduca: logopeda i especialista en neuropsicologia clínica (Av. Generalitat, nº3, escala c, 1-2, Ulldecona, Tarragona).

  • Contes + Tallers d'intel·ligència emocional + Contacontes impartits per l'autora al seu centre Reeduca: logopèdia i neuropsicologia clínica (Av. Generalitat, nº3, escala c, 1-2, Ulldecona, Tarragona).

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Els diners recaptats de les aportacions dels verkamistes aniran íntegrament destinats a finançar tot el projecte de creació del conte: els costos d'edició, la maquetació, les il·lustracions i la impressió del llibre.

CALENDARI PREVIST I ENTREGA DE RECOMPENSES

El llibre sortirà a la venda el dia de Sant Jordi 23-04-23, i la presentació formal del conte la farem el dia 22-04-23 a les 12 hores, a la biblioteca municipal d'Ulldecona. Tots els col·laboradors verkamistes esteu convidats, ja que gràcies a tots vosaltres aquest projecte serà una realitat.

El calendari previst d'entrega de les recompenses serà a partir del 23-04-23 i durarà fins al mes de maig.

QUI SOM?

El meu nom és Teresa Clotet Galia. Logopeda de professió i terapeuta de vocació, estic titulada en logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona i sóc especialista en neuropsicologia clínica per l'Institut Superior d'Estudis Psicològics de Barcelona.

El 13 de setembre de 2013, amb molta il·lusió inauguro el centre Reeduca a la població d'Ulldecona on ofereixo una rehabilitació logopèdica: avaluació, tractament i orientació d'alteracions del llenguatge, la parla i la comunicació. També servei de neuropsicologia clínica, diagnòstics i terapeuta.

Realitzar el meu somni i treballar com a logopeda i terapeuta va ser la millor recompensa després d'estar deu anys al capdavant d'un negoci d'hostaleria.

Sempre he estat molt interessada en el món de l'educació afirmant que la manera més natural i efectiva per arribar a construir una societat més feliç, lliure i justa és oferint una educació de qualitat als nostres xiquets.

Sensibilitzada amb la infància i reconeixent aquesta com un període altament sensible en el desenvolupament humà, considero que hem de ser altament conscients i protegir-la. Garantint als nostres infants una educació respectuosa i integrant els seus propis ritmes biològics a aquesta, prioritzarem l'autoregulació natural del nen dels 0 als 6 anys. Regar-la amb molt amor, llibertat, respecte, empatia i límits.

El meu treball actualment està centrat a consulta, tot i que també m'agrada experimentar la meua part més creativa oferint xerrades, tallers d'intel·ligència emocional i contacontes a escoles, instituts, acollides, casals... Sempre utilitzant materials d'elaboració pròpia.

Per contactar amb mi: [email protected]

Lola Quintana Serra, nascuda a Ulldecona, té una trajectòria professional de vint anys com a dibuixant i retratista hiperrealista.

Amb una formació de CPII de Disseny i Programació web, Màrqueting Digital i SEO.

Si esteu interessats en veure part del seu treball podeu consultar la seva web aquí.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

20 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Teresa Clotet

    Teresa Clotet
    Autor/a

    11 meses

    Moltes gràcies Montse i Jordi. Sou meravellosos!

  • Montse Rodrigo

    Montse Rodrigo

    11 meses

    Tere, felicitats per poder dur a terme el vostre projecte!! Sempre has estat valenta i amb molta empenta! Família meravellosa, la teva! Us estimo

  • jordi

    jordi

    11 meses

    Moltíssimes felicitats

  • Teresa Clotet

    Teresa Clotet
    Autor/a

    11 meses

    Pau , ets un germà més, i Júlia una gran cantant, artistassa i persona!

  • Pau Tallada

    Pau Tallada

    11 meses

    Los ravaleros sempre mos ajudem!!! Júlia i Pau

  • Teresa Clotet

    Teresa Clotet
    Autor/a

    11 meses

    Gràcies carinyet!

  • Gemma Matamoros

    Gemma Matamoros

    11 meses

    Que gran ets😘

  • Teresa Clotet

    Teresa Clotet
    Autor/a

    11 meses

    Gràcies Dídac i musicologau, és un plaer treballar amb xiquets i xiquetes, afortunada i emocionada!!

  • Dídac Román

    Dídac Román

    11 meses

    Tere, tant de bo gent com tú envoltant els nostres xiquets i xiquetes ❤️

  • Musicolgao

    Musicolgao

    12 meses

    Adelante Tere, muchas gracias por tu Arte Sano 🧡

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies