❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pinocchio. El conte simfònic per a tota la família

Espectacle basat en el conte original de "Le avventure di Pinocchio" (1881-1883), amb música original per a orquestra i teatre gestual.

Jordi Mujal

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
55
Aportaciones
4.400€
De 4.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM

Sóc Jordi Mujal, creador juntament amb Anna Marquès d’aquesta adaptació del conte original, que Carlo Collodi va rubricar entre l’any 1881 i 1883 anomenat "Le avventure di Pinocchio". Per aquesta producció es treballarà conjuntament amb l’equip de l'Original SoundTrack Orchestra de Barcelona (OSTO).

SOBRE EL PROJECTE

Aquest conte simfònic es mourà de manera fluida entre el teatre gestual i el ballet contemporani. Per això, comptarà amb nou músics i tres actors/ballarins a sobre de l'escenari. La producció està clarament enfocada al públic familiar, ja que els petits, podran gaudir de la gestualitat dels ballarins com també de la música de fàcil digerir mentre que el públic més adult, podrà trobar plaer aprofundint tant com ho vulgui, puix que el nivell de detall en tots els aspectes de l'obra és d'allò més cuidat.

SINOPSI

Geppetto, el vell fuster, desitjava que la seva última creació, Pinocchio, un bonic ninot de fusta, fos el seu fill i esdevingués un nen de debò. L'Àngel li va concedir el desig, no sense abans advertir a Pinocchio que per ser un nen de debò haurà de demostrar que és generós, obedient i sincer. Tot i això, és un ninot entremaliat, insensat i mentider, i es veurà embolicat inevitablement en una sèrie d'extraordinàries aventures on haurà d'escollir entre el bé i el mal. Però, en el fons, Pinocchio és valent i té bon cor i, al final, s'adonarà dels seus errors…

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions aniran directament destinades a sufragar despeses de la producció: composició musical, creació coreogràfica, vestuari, així com donar impuls al projecte per a poder entrar a circuits de distribució amb la finalitat d’arribar a un rang més ampli d’espectadors.

SOBRE LES RECOMPENSES

Pel que fa als obsequis seran entregats el mateix dia (exceptuant la joia, que s'entregarà per correu ordinari) just abans que comenci la funció i les entrades hauran de ser recollides a taquilla.

En cas de no poder assistir a la representació s’enviaran els obsequis per correu al domicili. Per a això ens posarem en contacte amb tu a través del mail i així, concretar les dades d'enviament.

EQUIP ARTÍSTIC

JORDI MUJAL (adaptació i composició)

És productor i compositor format en l'Escola Superior d'Estudis Musicals (ESEM). Està centrat en l'escriptura i producció en l'àmbit de la música multidisciplinària com és l'escènica-programàtica amb especial predilecció per a la temàtica infantil de caràcter educatiu. "Si volem educar, fem-ho bé i si pot ser, fem-ho amb música".

És propietari del seu propi estudi on ha realitzat diverses produccions i gravacions, com per exemple la sintonia del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC); la cançó Aires de Patum, etc.

Actualment, ha estat premiat amb la Beca Fundació SGAE per als estudis de grau en composició de la Fundació Taller de Músics per aquesta mateixa obra.

ANNA MARQUÈS (coreografia i disseny de vestuari)

De ben petita comença amb la dansa clàssica. A l’edat de 12 anys ja té el grau 4 de ballet de la Royal Academy of Dance i decideix seguir la seva formació al Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona, afegint la dansa contemporània i la dansa espanyola al seu repertori. Un cop hi acaba la seva formació de dos anys, decideix provar amb el jazz, el hip hop, el burlesque i la dansa neoclàssica, entre altres estils, amb reconeguts professors com Tony James. Graduada en Art Dramàtic i especialitzada en teatre musical per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre, actualment està estudiant «Vestuari a mida» a l’Escola Superior de Disseny. Amb una àmplia experiència professional també com a actriu i cantant, ha participat en musicals com Mamma Mia!, Rent,** Cats** o 9to5, videoclips de grups com Estopa o Ebri Knight i espots de televisió.

ORIGINAL SOUNDTRACK ORCHESTRA DE BARCELONA (interpretació musical)

L’Original SoundTrack Orchestra és una formació nascuda amb la voluntat de crear un espai obert i transparent mitjançant el qual els joves músics del país tinguin l’oportunitat d’endinsar-se dins el món professional. A través de la interpretació d’un repertori proper i popular —alhora que de qualitat— com ho són les bandes sonores, l’OSTO vol ser també un punt de trobada entre el públic i l’orquestra, dues entitats cada cop més allunyades en el format actual de concert simfònic.

Des de la seva creació fa poc més de mig any, ha organitzat quatre produccions, dues d’elles comptant amb no tan sols la plantilla habitual de 60 instrumentistes, sinó també amb el cor de l’orquestra, format per 30 cantaires. L’Original SoundTrack Orchestra ha actuat en grans sales de concert com el Gran Teatre del Liceu, l’Auditori de Barcelona, l’Atlàntida de Vic o el Teatre Fortuny de Reus. En l’actualitat, es troba immersa en la producció Mons fantàstics, i que va ser estrenada al Casino Aliança de Poblenou de Barcelona el passat 12 de febrer.

Qui millor per interpretar a Pinocchio que ells, oi?

BELÉN CLEMENTE (direcció musical)

Estudia guitarra clàssica amb Elisabeth Roma al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. L’any 2018 entra a formar part del Cor de Noies de l’Orfeó Català, formació amb la qual ha treballat amb mestres com Zubin Mehta, Jonathan Nott o Gustavo Dudamel. L’any 2019 inicia els seus estudis a l’Escola Superior de Música en l’especialitat de direcció, i treballa amb mestres com Salvador Brotons, Johan Duijck, Simon Halsey i Andrés Salado. Paral·lelament, estudia cant clàssic amb Oriol Rosés, Assumpta Mateu i Carmen Bustamante. Ha estrenat diversos obres de joves compositors, entre elles el musical “El Gran Gatsby”, al cicle Clàssica Jove a l’Atlàntida de Vic. Actualment, és una de les directores artístiques i musicals de l’Original SoundTrack Orchestra.

CHRISTIAN CASTELLANOS SÁNCHEZ (Pinocchio)

Ballarí de danses urbanes i contemporani, format des dels 12 anys per professionals nacionals i internacionals del món de la dansa. Coreògraf i director per a musicals i esdeveniments. Director de la companyia de teatre musical Anubis Productions i director artístic de l'escola de dansa DanceArt Factory.

ELENA BALASTEGUI CARBALLIDO (Geppetto, la Guineu i el Gat)

Ballarina de dansa clàssica, contemporani i danses urbanes, formant-se i pujant als escenaris des dels 3 anys fins a l'actualitat. Amb dos títols de la Royal Academy of Dance, no ha vist minvada la motivació per a continuar aprenent.

ESTER MIRALLES FEBRER

Ballarina professional graduada en Dansa Clàssica pel Conservatori Professional de Dansa de Riba-roja del Túria (València). Després de 2 anys a París formant part de la companyia Jeune Ballet Européen i conseguint el títol certificat de "Artiste Danseur", reprèn els seus estudis de Pedagogia de la Dansa en el Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre de Barcelona. Des dels 18 anys participa i col·labora en la creació de diferents espectacles musicals, obres de teatre i festivals de dansa de València, Castelló i rodalies.

SEGUEIX-NOS!

INSTAGRAM:
Jordi Mujal
Anna Marquès
OSTO
Belén Clemente

WEB:
Jordi Mujal

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi Mujal

    Jordi Mujal
    Autor/a

    11 meses

    Moltíssimes gràcies Roser!!!

  • Roser Font Basachs

    Roser Font Basachs

    11 meses

    Desitjo de tot cor que aquest projecte sigui i és un gran éxit! Us ho mereixen! Endavant!!! ;

  • Jordi Mujal

    Jordi Mujal
    Autor/a

    11 meses

    Moltíssimes gràcies Luis i Esther! Una abraçada!

  • Galu

    Galu

    11 meses

    Enhorabuena Jordi. Que salga todo bien. Luis y Esther

  • Jordi Mujal

    Jordi Mujal
    Autor/a

    11 meses

    Josep bonic!!! T'agraeixo els ànims i la teva contribució a l'espectacle. Abraçada!

  • Josep

    Josep

    11 meses

    Ànims Jordi!

  • Jordi Mujal

    Jordi Mujal
    Autor/a

    12 meses

    Rubén, amb la vostra ajuda, sens dubte que ho aconseguirem!!! Abraçada!

  • RUBEN

    RUBEN

    12 meses

    Anem Jordi ja veuras com si ho faras!! Som mi una abraçada.

  • Jordi Mujal

    Jordi Mujal
    Autor/a

    12 meses

    En nom de l'equip de Pinocchio, et dono les gràcies per la teva aportació, de veritat!!

  • Tere

    Tere

    12 meses

    Vinga!!! Molta sort

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies