❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"El Feat pel Fet" col·labora amb el projecte!

Un projecte solidari de Llukutter en col·laboració amb 31 artistes visuals, 29 artistes de la paraula i 30 entitats en un format expositiu

Transformarem

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
101
Aportaciones
2.269€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EL FEAT PEL FET

L'artista urbà i educador social Llukutter durant l'últim any ha col·laborat amb 31 artistes visuals per crear 30 obres d'art sobre tela, paper o fusta inspirades en 30 entitats i associacions d'àmbits molt diversos, al mateix temps, 29 artistes de la paraula s'han inspirat en elles per crear relats, poemes i diverses obres literàries en relació amb l'obra gràfica i l'entitat.

Les obres estaran exposades durant el mes de març a la seu de l'Associació Cultural d'artistes Promethea als baixos del Mercat del Pla de Lleida.

Aquesta campanya vol estar activa durant l'exposició per tal de poder fer realitat la reproducció en forma de làmina DIN-A4 de totes les obres i que tothom qui estigui interessat en una d'elles pugui tenir-la pocs dies després de finalitzar l'exposició.

De la mateixa manera que la venda de les obres originals serà en forma de donatiu cap a l'entitat relacionada amb ella, el 50% de cada recompensa també anirà destinat a cada una de les entitats de la forma més transparent possible.

L'objectiu principal d'aquest projecte és donar a conèixer entitats i associacions que treballen dia a dia per una millora real en el seu àmbit d'actuació, també fer més xarxa entre els grans artistes visuals i de la paraula que han volgut formar part d'aquest projecte que va néixer com una idea senzilla i s'ha fet gegant i ple de màgia.

Sobre les recompenses

  • La recompensa principal es tracta de la reproducció de les obres de l'exposició en làmines del format DIN-A4 en paper xxxx. En una cara hi haurà l'obra visual impresa d'alta qualitat i a l'altra l'obra literària relacionada.

  • Totes les làmines aniran presentades i protegides en un sobre amb stikers del projecte i d'alguns dels artistes participants.

  • Les recompenses anomenades "a l'atzar" no donen dret a triar quina làmina.

  • El llibre és un projecte a més llarg termini i no estarà disponible almenys fins a final d'any, tot i això, si algú tria aquesta i altres recompenses podrà disposar de les làmines tan bon punt s'entreguin.

  • S'està treballant perquè hi hagi punts de recollida de les recompenses a Lleida, Barcelona, Girona, Benicarló i altres ciutats i poblacions per tal d'estalviar-vos costos d'enviament a la majoria.

A què destinarem les vostres aportacions

El 50% de totes les recompenses serà destinat com a donatiu a les entitats relacionades, depenent del nombre de làmines l'import de cada donatiu serà diferent.

L'altre 50% serà destinat als costos de producció tant de les recompenses com de la segona edició del projecte que tindrà lloc en uns mesos.

Calendari previst

Aquesta campanya ha començat el 3 de març amb la inauguració i acabarà el 31 de març al mateix temps que l'acte de cloenda de l'exposició.

Els pagaments s'efectuaran automàticament al moment de fer l'aportació i, per tant, a partir de d'abril sabrem el nombre total de mecenes i començarem a gestionar les recompenses. Serà cap a mitjans d'abril que es podran entregar totes les recompenses menys la del llibre que no veurà la llum fins a la següent edició i, per tant, es preveu que l'entrega sigui cap a finals d'any.

Qui som

REM és una cooperativa de treball sense ànim de lucre que vol promoure les intervencions artístiques i comunitàries a l'espai públic com eina de transformació social.

Aquesta cooperativa neix fruit de la feina feta per part dels dos socis en els últims quatre anys tant a títol individual com en projectes comunitaris arreu del territori implicant en total, a més de 2.500 persones en els seus més de 100 projectes.

Actualment els socis de la cooperativa son en Foxy i en Llukutter.

Instagram Llukutter
Twitter Llukutter
Web -REM Cooperativa
Instagram -REM
Twitter -REM

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Veronica Segarra Solsona

    Veronica Segarra Solsona

    un año

    Una obra amb valor social. Enhorabona per la iniciativa.

  • isabel

    isabel

    un año

    Que us vagi molt bé Lluc!!! 🔥

  • Daniil Digtyar

    daniildigtyar

    un año

    ❤️

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies