❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'últim dia

Des de la mira d'un tetraplègic a les seves últimes hores de vida, escoltem i observem les seves reflexions amb els éssers estimats.

L'últim dia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
8
Aportaciones
150€
De 500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què faries si només et quedés un dia de vida?

Dotze minuts de tragicomèdia per reflexionar sobre com està vivint la vida. A l'hospital de Granollers es troba l'Ignasi encarant el seu últim dia de vida.

L'autocondemnat, rep la visita de les quatre persones més properes:

  • El propi Ignasi, arquitecte de professió i comediant d'stand up de hobby, qui queda tetraplègic després d'un accident en bicicleta.

  • La Berta, la seva dona, embarassada d'ell des de fa sis mesos.

  • L' Andreu, millor amic de l'Ignasi i company d'aventures amb la bici de muntanya.

  • I la Lourdes i el Pep, pares de l'Ignasi, xerraire i passional, per una banda, i prudent, per l'altre.

Qui som

"L'últim dia" és creat per alumnes del darrer curs del grau de Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus, centres escrits a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

El projecte és format pel director i guionista Martí Rovira, acompanyat per Eusebi Escarpenter, Àlex Estevez, Sara Font, Ferran Garcia, Marina Jiménez, Mariona López, Juliet Manín, Mario Manzano, Eva Rojano, Noélia Sánchez, Raül Millán i Ariadna Viejo.

COM AJUDAR-NOS A REALITZAR EL RODATGE I TAMBÉ BENEFICIAR-TE?

IGNASI (5€) = Nom als agraïments.

CINEMA A CASA (10€) = Nom als agraïments, descàrrega digital del curt.

GUIONISTES (15€) = Nom als agraïments, descàrrega digital del curt, dues invitacions a veure el curt amb nosaltres, "Del guion a la pantalla", llegir el guió mitjançant imatges en moviment (exemple: la imatge de la recompensa).

AMB NOSALTRES(20€) = Nom als agraïments, descàrrega digital del curt, "Del guion a la pantalla", llegir el guió mitjançant imatges en moviment (exemple: la imatge de la recompensa), dues invitacions a veure el curt amb nosaltres al Tecnocampus, a Mataró.

REFERENTS (50€) = Nom als agraïments, descàrrega digital del curt, dues invitacions a veure el curt amb nosaltres al Tecnocampus, a Mataró, "Del guion a la pantalla", llegir el guió mitjançant imatges en moviment (exemple: la imatge de la recompensa), llistat de referents de pel·lícules utilitzat.

RODATGE (70€) = Nom als agraïments, descàrrega digital del curt, dues invitacions a veure el curt amb nosaltres al Tecnocampus, a Mataró, "Del guion a la pantalla", llegir el guió mitjançant imatges en moviment (exemple: la imatge de la recompensa), fotografies del rodatge.

A què destinarem les vostres aportacions

Calendari previst

+ Info

Contacta'ns a [email protected] si vols obtenir més informació del projecte.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies