❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc i videoclip de La Terrasseta de Preixens

La Terrasseta de Preixens et necessitem més que mai! Volem que RAPINYAIRES (el nostre segon disc) arrenqui el vol acompanyat d'un videoclip. Per això us hem de rapinyar algun eurillo per puguer acabar la feina que tenim a mig fer. Tant de bo us animeu a formar part d'aquest projecte :)

La Terrasseta de Preixens

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
159
Aportaciones
6.250€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Benvinguts al nostre projecte Verkami!! Primer de tot et volem donar les gràcies per treure el cap per aquí i et demanem tan sols 2 minuts (d’enquesta telefònica) per a explicar-te de què va tot plegat.

Si no ho has fet, et recomanem que primer de tot miris el video que hem gravat intentant explicar de què va tot plegat. Com que no som gaire donats a la oratòria t’ho deixem per escrit a continuació.

EL PROJECTE

Com potser sabeu, ens trobem a mig fer i ens hem quedat sense paper. Gràcies a guanyar el concurs Engrescat organitzat pel Festival Telecogresca, hem pogut gravar 5 temes (com? on? quan?) que cada dilluns del mes de febrer anirem penjant a la web. (Si cliques aquí i tens altaveus potser podràs escoltar alguna cosa)

Però amb això no en tenim prou i hem pensat de gravar uns quants temes més, que sumats als que ja tenim, formaran part del disc que es dirà RAPINYAIRES. Un terme que ens podem aplicar a nosaltres mateixos, ja que, aquest projecte de micromecenatge serveix per rapinyar papers per a finançar la gravació d’aquests temes que ens falten

No només això!! sinó que també la invertirem en un videoclip on podreu col·laborar.

QUI ÉS LA TERRASSETA DE PREIXENS?

Per si has caigut aquí deixat de la ma de déu et fem 5 cèntims de qui som.

Som aquests:

De la mateixa manera que les rostisseries fan el Miracle de convertir el pollastres en pollastres a l’ast, de la mateixa manera que els restaurants xinesos converteixen la primavera en rotllets, i tal com ENO és capaç de convertir la sal en sal de fruites; podríem dir que La Terrasseta de Preixens ens encarreguem de convertir una festa, en Festa Major. (Amb tot el respecte pel pollastre a l'ast)

El secret de la formació rau en un directe amb tal diversitat de ritmes que no donen pas a l’avorriment, una potència que no deixa indiferent, la diversió està assegurada i fins i tot pels més romàntics/perversos s’hi deixa sentir una cançó d’amor, que segons els entesos, és imprescindible!

Set músics que no parem ni a dalt ni a baix de l’escenari ja que quan s’acaba el concert tot continua a les xarxes socials on hi hem trobat el medi idíl·lic per a una banda autogestionada.

Ja des de finals del 2006, bar on posàvem els peus, bar on en sortia la gent ben remenada; i és que tocàvem als locals amb els beures més barats. De remenada en remenada la cosa va anar creixent i sense saber on ens posàvem, el 2011 vam gravar el nostre primer disc, que deu tenir el record Guiness de part (de parir) més llarg de la història. Un disc que vàrem anomenar “El Gran Desgraciat”, nom que fa referència a tota aquella gent que no fa gràcia explicant acudits (sempre basant-nos en les nostres experiències).

Que les nostres iaies ens demanessin per escoltar la cara B del disc, ens va commoure i motivar per seguir endavant amb el projecte.

Era ja el 2012 quan ens vam emmerdar a gravar el primer videoclip, i com que ja deveu saber lo de les imatges i les mil paraules... Vull veure el videoclip de la rotonda

CONCLUSIÓ

Esperem poder acabar aquest projecte amb èxit i poder-ho celebrar tots plegats.

SALUT!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • La Terrasseta de Preixens

    La Terrasseta de Preixens
    Autor/a

    11 años

    Perfecte! En breu us truquem!!

    Moltes gràciess!!! Salut!!

  • masia

    masia

    11 años

    Bones gent us possareu en contacte amb nosaltres oi? Salut i endavant!!

  • La Terrasseta de Preixens

    La Terrasseta de Preixens
    Autor/a

    11 años

    Hola! Gràcies per col·laborar. T'hem respost al correu, però també et responem per aquí per si algú més se li presenta aquest dubte.

    Pel que fa a la teva pregunta.. no et preocupis! quan arribem a l'objectiu (si tot va bé) ens posarem en contacte amb tots els mecenes i cap es quedarà sense la seva recompensa!!

  • jordi_os

    jordi_os

    11 años

    Bones,

    Despres de fer la contribució no m'ha sortit res més i per el tema d'enviament i tot plegat us seria necessari una direcció o algu, no ? O envieu un mail demanant dades?

    Moltes gràcies!

#04 / Nou Videoclip!! "Anem a les Cavernes"

Avui s'estrena el nou videoclip amb la cançó "Anem a les cavernes" del maxisingle RAPINYAIRES. Que podeu veure aquí.

Com que tenim moltes ganes que arribi a molta gent, hem preparat un sorteig on sortegem una recompensa de 30€ del nostre VERKAMI que inclou:

Agraïments al disc

Descàrrega del disc en primícia

Visualització del videoclip en primícia

Disc rapinyaire firmat

Camiseta exclusiva per a col·laboradors

Entrada al concert de presentació.

Que has de fer per entrar al sorteig?

1- Ves a la pàgina de facebook de la terrasseta https://www.facebook.com/LaTerrassetaDePreixens

2 -Comparteix la publicació que parla del videoclip (no t'oblidis d'etiquetar @LaTerrassetadePreixens sinó no sabrem que ho has compartit)

3- Espera fins 13 de Març que se sabrà el guanyador

MOLTA SORT!

#03 / Nova cançó: RAPINYAIRES

Com cada dilluns, hem penjat una nova cançó, i amb aquesta ja són quatre, a la nostra pàgina web www.laterrassetadepreixens.cat

No només això sinó que les cançons també les hem penjat a Youtube.

Esteu preparats per la versió més PUNK de la terrasseta?

Aquí teniu RAPINYAIRES:

Voleu sentir totes les cançons?

Aquí l'enllaç amb la llista de reproducció de Youtube:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLqbFPwcUduUv6BA3pniSZLQ81FaQLRNTQ

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies