❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

II Festival Esbramec

Un nou concepte de festival familiar de 12 hores al Moianès, on tothom hi té cabuda. Embranquem-nos plegats a una nova edició de l'Esbramec!

GATZARA LLEURE MOIANÈS

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
49
Aportaciones
2.510€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

II Festival Esbramec

Fa un parell anys vam crear l'Esbramec, una fira de lleure on petits i grans del Moianès i rodalies van trobar l'espai idoni per a gaudir rodejats de jocs, de tallers, d'espectacles i música dins el Parc Municipal de Moià.

Després de dos anys de reflexió i revisió, volem donar-li una cara nova a l'Esbramec, i crear un nou concepte de festival familiar al Moianès, un festival de dotze hores d'activitat amb diferents moments i espais per a diferents edats i realitats.

Tot i això, de la mateixa manera que el 2021, entenem el festival com un projecte cofinançat amb la comarca, enguany necessitem la mateixa força per tirar-lo endavant.

El nou Esbramec és un festival amb pressupost elevat, en el qual, Gatzara, com a col·lectiu, no en trèiem cap mena de benefici econòmic. Creiem, i treballem, per un festival de base voluntària i altruista, és per això que necessitem la vostra ajuda per fer-lo possible.

L'Esbramec 2023 se celebrarà el dissabte 3 de juny, i tindrà una durada de dotze hores amb jocs gegants, tirolines i aventures, tallers i activitats, concerts de dos grups del panorama musical actual i una nit de festa.

Concert Xiula 2021
Concert Xiula 2021

Concerts 2023

Enguany tenim un cartell de primera classe, amb els concerts de XIULA i LILDAMI

A banda d'aquesta colla d'artistes, per tancar la nit tindrem als moianesos a Dj Monfort i Dj Caktus.

Xiula i Lildami
Xiula i Lildami

Les recompenses

Enguany, hem treballat unes recompenses divertides a l'alçada d'un festival familiar.

  • Pack Altruista (15€) Un paquet en el qual dones amb voluntat que el projecte es faci realitat. T'enduràs una xapa del festival de regal!

  • Pack Aventurer (20€) Un paquet ideal per anar a la natura. En ell podràs escollir entre una cantimplora o una tassa de l'Esbramec.

  • Pack Jocs (25€) Un paquet ideal per una tarda de jocs. En el que podràs escollir si endur-te un Domino i un Mikado o bé un Jenga personalitzat.

  • Packs Temàtics (30-50€) Paquets limitats d'una samarreta de la línia de moda de Cop de Coll, Xiula o Lildami, o bé un lot de gegants prehistòrics, de Moià, de goma.

  • Pack Edició Limitada (50€) Un paquet en què t'enduràs una dessuadora d'edició limitada del festival feta per l'artista Kerrature.

  • Pack Edició Limitada Prèmium (70€) Un paquet en el qual barregem la dessuadora d'edició limitada més el paquet de Jocs o l'Aventurer, a escollir.

  • Pack Patrocini (100€) Ets una entitat, empresa o autònom i vols que el teu nom surti com a col·laborador del festival? Aquest és el teu paquet ideal!

Tots els mecenes se'ls reconeixerà com a part intrínseca del projecte Esbramec.

Aquestes recompenses es podran aconseguir el dissabte 3 de juny de 2023, al mateix festival. En cas de no assistir al festival, es podran recollir al local de Gatzara a partir del dilluns 5 de juny.

Els dissenys actuals són orientatius! Una vegada tinguem els definitius els enviarem als mecenes per a confirmar les comandes.

Tallers Esbramec
Tallers Esbramec

Les aportacions

Enguany fem un pas endavant com a entitat per a muntar un festival a la mida de la comarca, on el 70% del pressupost anirà destinat, únicament, a portar espectacles i concerts a l'alçada dels grans festivals del nostre país.

Les vostres aportacions, doncs, serviran per a finançar el 10% del total del festival, i es destinaran a pagar materials de difusió, marxandatge i activitats d'aventures.

Pinta cares
Pinta cares

Gatzara Lleure Moianès

Gatzara és una entitat que neix el febrer de 2020 a la comarca del Moianès de la mà de quatre joves amb un ampli recorregut en el món del lleure.

Creem un projecte col·lectiu que pretén educar infants i joves en el compromís per una societat millor, a través de l’educació en lleure. Entenem l’educació en el lleure com un recurs essencial, que ens permet desenvolupar aquesta tasca a partir de mètodes, dinàmiques i activitats que proporcionin, per una banda, el benestar i la felicitat emocional dels infants i joves i, alhora, la voluntat de poder adquirir diferents aprenentatges.

Actualment, després de tres anys, Gatzara és un referent comarcal en contacte amb diferents ajuntaments i escoles del país, duent a terme, activitats educatives, extraescolars, colònies i casal durant les vacances escolars.

Si voleu saber més de Gatzara i l'equip podeu visitar la nostra pàgina web.

També podeu visitar-nos a les nostres xarxes socials:

Toll i Teixonera 2021
Toll i Teixonera 2021

Més informació d'interès

Les entrades pel festival sortiran a la venda a partir del dissabte 4 de març.

Qualsevol cosa podeu contactar-nos a [email protected]

Sabies que la primera edició de l'Esbramec va rebre un segon premi Civisme de la Generalitat de Catalunya?

Per saber més coses sobre festival trobeu-nos a Instagram!

Enguany, tot plegat, amb la col·laboració de:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • nuria vilaseca

    nuria vilaseca

    un año

    Aquesta aportació ve de l'AFA de l'Estany. Ens encanta el projecte!!!!

#01 / Verkami aconseguit!!

Mecenes!!!

Hem aconseguit l'objectiu marcat! Moltes gràcies a totes les que ho heu fet possible, durant aquesta setmana activarem la recollida d'informació per tal de començar a engegar les recompenses, que les podreu recollir de cara al maig o juny al local de Gatzara o al mateix Esbramec!

Recordeu que dimecres surten les entrades del festival a la venda, no dubteu a compartir i animar als vostres amics i coneguts a comprar entrades i fer la festa encara més gran!

De nou, moltes moltes gràcies a tots, i que comenci la disbauxa!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies