❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Competició CanSat - KobraKan

CanSat és una iniciativa de l'Agència Espacial Europea que desafia a estudiants de tota Europa a construir i llançar un mini satèl·lit.

cobrakan

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
1
Aportaciones
500€
De 500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Som 6 alumnes de l'Institut Cendrassos de Figueres que volem participar en el concurs CanSat amb el nom d'equip CobraKan.

Som la Jana Planas, la Dafne Pascual, la Dana Calugaru, en Nicolás Ortiz i en Gabriel Cabrera. El nostre mentor és en Frede Luque i formem part del Projecte Hipàtia tutoritzat per la Noemí Palma i en Xavier Colomer.

CanSat és una iniciativa de l'Agència Espacial Europea que desafia estudiants de tot Europa a construir i llançar un mini satèl·lit de la mida d'una llauna de refresc.

La Competició CanSat es realitza en l'àmbit europeu, i hi participen equips de tots els estats membres de l'ESA. Hi ha la competició regional, nacional i, finalment, europea.

Les bases de la competició ens obliguen a autofinançar-nos, i valoren el nostre esforç i enginy per aconseguir-ho. És per aquest motiu que:

US NECESSITEM

Com a grup us demanem que ens ajudeu a patrocinar el projecte per tal de poder-nos ajudar amb el finançament del material per al nostre satèl·lit. Amb una mica d'ajuda de tothom, podrem aconseguir-ho.

Per contrapartida, nosaltres ens comprometem a fer publicitat en l'uniforme de l'equip i mencionar-vos en tots els nostres actes de difusió a partir del nostre web i de les xarxes socials on anirem explicant quins són els nostres progressos. Segons les aportacions us compensarem d'una manera o d'una altra. Però per a nosaltres, tota ajuda per petita que sigui serà ...

BENVINGUDA :-)

El nostre satèl·lit té una missió primària que és agafar les dades de la temperatura de l'aire, la pressió atmosfèrica i transmetre-les per telemetria a l'estació de Terra com a mínim una vegada per segon. Aquesta missió és obligatòria (bases de la competició).

La nostra missió secundària serà controlar el desplaçament un cop enlairat el nostre satèl·lit. Aquesta missió és elecció nostra.

Prototip
Prototip

PATROCINI

Pel que fa a la quantia del patrocini, pot ser variable segons la voluntat i les possibilitats. Restem a la vostra disposició per aclarir dubtes i desitgem que us animeu a ajudar-nos a tirar endavant aquest projecte tan engrescador per a nosaltres: ciència i educació.

NECESSITATS DE FINANÇAMENT

El pressupost es destinarà fonamentalment a material electrònic com per exemple: sensors, microcontroladora, GPS, motors, material 3D, cables, bateria, uniformes...

CALENDARI PREVIST

El calendari del projecte és:
• Primer pas: 26 març. Lliurament de l'informe "Critical Desing Review"
• Segon pas: 29 abril. Llançament amb coet (competició regional)

El nostre objectiu és aconseguir que el nostre coet reculli totes les dades i que aterri correctament en la fase regional. Ara bé, si la superéssim, passaríem a la competició estatal i després a l'europea.

És la primera vegada que participem en aquesta competició i també en un crowdfunding, som novells en aquest sentit, però creiem que paga la pena intentar-ho.

+ INFORMACIÓ

Les xarxes socials del projecte perquè ens pugueu seguir i interaccionar:
• Web del projecte: sites.google.com/view/kobrakan
• Instagram: @cobrakan.sat
• Web de l'escola: cendrassos.net/noticies/
• Instagram: @inscendrassos

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies