❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

IMATGE A LA VEU

Mireia Vilaseca té un disc que parla del que sent. Necessitem la teva ajuda per donar imatge a la seva veu!!

Mireia Vilaseca

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
40
Aportaciones
1.045€
De 750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Aquest projecte té com a objectiu la creació i disseny del suport audiovisual de l’artista musical Mireia Vilaseca. L’artista ha publicat el darrer mes de novembre el seu primer disc que consta de 11 cançons. A partir d’aquí es crearà un videoclip (d’una cançó que publicarà pròximament), marxandatge, la imatge de l’artista a les xarxes socials, videolyrics i pàgina web.

Recompenses

Les recompenses estan en procés d'edició dels mateixos dissenys que pròximament sortiran a la llum. A partir d'aquestes recompenses també sorgirà tot el marxandatge que oferirà la Mireia durant els mesos vinents en els seus meravellosos concerts.

Qui som

Som un grup de 5 noies que estudiem Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Rovira i Virgili. A través d'aquest projecte sorgirà el nostre Treball de Recerca i continuarà amb la representació de management de la Mireia. Ens agrada aquest sector de disseny i sobretot en l'àmbit musical, així que si ens doneu un cop de mà, podrem començar la nostra campanya i fer possible tots els nostres projectes futurs!

A què destinarem les vostres aportacions

L’objectiu principal d’aquest verkami és aconseguir el finançament total o gairebé total del projecte, ja que no disposem d’altres fonts de finançament. Dins del pressupost tenim previst incloure les dietes (tant de l’artista com de l’equip que forma el projecte), l’atrezzo necessari per a la realització d'un videoclip i d’una sessió fotogràfica, la pàgina web oficial i el procés de producció del marxandatge.

Calendari previst

El tancament del projecte serà la primera setmana del mes de juny. Per tant, les recompenses seran entregades durant la primera quinzena d’aquest mateix mes.

+ Info

Mireia Vilaseca - artista

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies