❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Torelló 8.0

Al CET decideixen fer una expedició al Dhaulagiri i ho volen fer amb l'ajuda de tot el poble. La idea és simple: fer pujar Torelló el més amunt possible. El documental s'alimenta d'aquest esperit social per mostrar paral·lelismes al fet d'intentar pujar tant amunt i la vida quotidiana d'un poble.

control [Z] visual

A project of

Category

Created in

0
seconds
57
Patron
1.500€
From 1.500€
Contribute to the project

EL PROJECTE
El documental sorgeix a partir del projecte "Torelló 8.0 Dhaulagiri 2012" del CET.

Torelló 8.0 Dhaulagiri 2012 és un projecte global i participatiu, és el projecte d’un poble, on cadascú aporta el seu granet de sorra per aconseguir un objectiu: realitzar la primera expedició torellonenca a un cim de més de 8.000 metres. Un esdeveniment sense precedents que coincideix amb dues efemèrides importants també per Torelló: el 30è aniversari del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura, i el 40è aniversari del Centre Excursionista Torelló.
Torelló 8.0 Dhaulagiri 2012 és apropar l'himalaïsme a Torelló i és també portar Torelló a l'Himalaia. És portar el Dhaulagiri a les escoles, ser presents a les diferents activitats del poble, és un cicle de xerrades, és viure en directe una expedició...

QUI SOM
El Centre Excursionista Torelló

QUI FA EL DOCUMENTAL
En el moment que ja tenim concretat el projecte ens posem en contacte amb control [Z] visual i els demanen col·laboració per fer un documental. Tot i no tenir pressupost per aquest repte, accedeixen a fer-lo, però amb la intenció clara de fer un documental que no parli sols de l'expedició al Dhaulagiri, sino que parli dels valors de la munyanya i dels seus parel·lelismes a la vida quotidiana de Torelló
control [Z] visual és un estudi de vídeo i disseny gràfic que ha generat varis projectes però mai un documental.
El dos membres de l'estudi estan relacionats amb el món creatiu. Un és tècnic superior en Arts aplicades al mur i ja fa temps que es dedica al vídeo i el segon és dissenyador gràfic i amant de la fotografia.

PERQUÈ NECESSITEM ELS DINERS
Els diners es destinaran a material d'enregistrament, a l'edició i a la postproducció.

El documental s'esta portant a terme desde fa forces mesos i ja té data d'estrena, el 21 o 22 de novembre al festival de cinema de muntanya de Torelló.

MÉS INFORMACIÓ
www.torello8000.cat
www.facebook.com/torello8000
www.controlzvisual.com
www.facebook.com/controlzvisual

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
24 backers

El teu nom apareixerà com a col·laboradors particulars al final del documental + Descàrrega del documental.

20€
17 backers

El teu nom a col·laboradors + Descàrrega + Samarreta de l'expedició.

40€
8 backers

El teu nom a col·laboradors + Samarreta de l'expedició + DVD (signat pels expedicionaris).

60€
5 backers

El teu nom a col·laboradors + Samarreta de l'expedició + DVD (signat pels expedicionaris) + Pre-estrena del documental amb els expedicionaris.

100€
3 backers

El teu nom a col·laboradors + Samarreta de l'expedició + DVD (signat pels expedicionaris) + Pre-estrena del documental i sopar amb els expedicionaris.

300€
0 backers

PER EMPRESES
Logotip de l'empresa a l'apartat de col·laboradors professionals + Samarreta de l'expedició + DVD (signat pels expedicionaris) + Pre-estrena del documental i sopar amb els expedicionaris.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.