❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Mural del Bestiari Festiu de Tarragona

La Mulassa de Tarragona, l'artista Edu Polo i l'Escola Saavedra preparen una intervenció d'art urbà dedicada al bestiari festiu tarragoní

Mulassa de Tarragona

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
37
Aportaciones
1.840€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Mulassa de Tarragona, en la commemoració del 35è aniversari de la seva recuperació històrica, impulsa un homenatge al bestiari festiu tarragoní en forma de mural d'art urbà situat a pocs metres de la Part Alta de la ciutat, centre neuràlgic de la festa.

Inspirat en els fulls de rengle de les processons de Corpus del segle XVIII, l'artista Edu Polo ha dissenyat un magnífic mural en el qual figuren les bèsties del seguici popular de Tarragona. És a dir: la Mulassa, el Drac, el Bou, la Víbria, el Griu, l'Àliga, el Lleó i la Cucafera.

El Mural es farà realitat a l'Escola Saavedra, que fa anys que reivindica una intervenció d'aquest tipus a les seves instal·lacions.

Es tracta, doncs, d'una acció que contribuirà a millorar l'entorn urbà, respectuosa amb l'entorn patrimonial més pròxim i arrelada a la ciutat, on tindrà un paper divulgatiu important.

No volem desvetllar públicament el disseny del Mural perquè volem que sigui una sorpresa per a la ciutat!

Sobre les recompenses

Per agrair-vos la col·laboració, hem preparat un sistema de recompenses pensat per a diferents tipus de públic i butxaques.

PACK INAUGURACIÓ (20 euros)

Agraïment a les xarxes socials + invitació i fotografia de família el dia de la inauguració

PACK CONTE (35 euros)

Agraïment a les xarxes socials + llibre de la col·lecció dels Conte del Seguici + invitació i fotografia el dia de la inauguració

PACK LÀMINA (50 euros)

Agraïment a les xarxes socials + làmina del Mural signada per Edu Polo + invitació i fotografia el dia de la inauguració

PACK ENTITATS (100 euros)

Agraïment individualitzat a les xarxes socials + làmina del Mural, signada per Edu Polo + invitació i fotografia de família el dia de la inauguració + agraïment com a entitat mecenes a dins l’Escola Saavedra

PACK 100% MULASSER (200 euros)

Agraïment a les xarxes socials + possibilitat de portar la Mulassa de Tarragona amb un acompanyant en un dels relleus de la Baixada 2023 + làmina del Mural, signada per Edu Polo + invitació i fotografia el dia de la inauguració

Com podeu comprovar, en les recompenses hi hem afegit llibres de la col·lecció Els contes del Seguici amb el permís de l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació, que col·laboren, d’aquesta manera, en el projecte.

Qui som

L'Associació Mulassa de Tarragona és una entitat cultural molt implicada en el teixit associatiu de la ciutat de Tarragona. Compta amb diverses seccions (la Mulassa, recuperada el 1988; la Mulassa Petita, creada el 2002; els Gegants de la plaça de Sant Miquel, constituïts el 2006; el ball parlat de la Sebastiana del Castillo, recuperat el 2018, i el Grup de gralles de la Mulassa) que treballen per al foment de la cultura popular catalana.

La Mulassa
La Mulassa

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran a parar a les despeses relacionades amb el projecte artístic (2.000 euros), la compra de material (500 euros) i la producció d’un acte d’inauguració del Mural del Bestiari Festiu (en funció de les aportacions que siguem capaços de recollir) que vol esdevenir una festa per a l’alumnat de l’Escola Saavedra i, al mateix temps, un acte obert a tota la ciutat.

En el cas que tinguéssim més ingressos dels que preveiem els destinaríem a nous projectes per acostar la cultura popular i tradicional catalana per mitjà de nous formats que ja tenim pensats per al 2023.

Creiem que, per ser transparents, és important que sapigueu que el projecte també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona (en aquest cas, amb una subvenció específica, de 785,20 euros), i el Departament de Cultura de la Generalitat i l’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya, amb una subvenció general de 1.200 euros que ens ha servit, sobretot, per finançar d’altres iniciatives que hem portat a terme enguany, amb motiu de diversos aniversaris que hem celebrat com a entitat (35è aniversari de la Mulassa, 20è aniversari de la Mulassa Petita, 5è aniversari del ball parlat de la Sebastiana del Castillo). Aquesta programació, per cert, ens ha fet mereixedors, fa poc, d'un premi BEST de l'Agrupació del Bestiari Festiu de Cataluya a les millors iniciatives d'entitats.

Calendari previst

La intervenció, de fet, va començar el dilluns 21 de novembre, i està previst que s’acabi pels voltants del 12 de desembre. De fet, si el temps meteorològic ens respecta, aquest darrer dia s’organitzarà un acte d’inauguració amb els agents implicats i en el qual estareu convidats tots els mecenes.

La respectiva recompensa serà atorgada a cada mecenes abans de l’1 de febrer de 2023.

+ Info

Si voleu conèixer millor qui som i què portem a terme podeu seguir les xarxes socials de la Mulassa de Tarragona. Veureu que som una entitat petita però molt activa!

Instagram
Twitter
Facebook

Per conèixer millor l’obra de l’artista Edu Polo, us recomanem que feu una ullada a la seva pàgina web, així com al seu perfil d'Instagram (@edupolobosch).

"Nit de confinament", il·lustració d
"Nit de confinament", il·lustració d'Edu Polo

Si us queda qualsevol dubte sobre el projecte estem a la vostra disposició per resoldre-us-el en aquesta mateixa plataforma o per mitjà de la nostra adreça electrònica: [email protected]

Moltes gràcies!

(Fotografia de capçalera: Marc Torija Alfaro).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Adolf Quetcuti

    Adolf Quetcuti

    más de 1 año

    Som la Mulassa!

  • Mulassa de Tarragona

    Mulassa de Tarragona
    Autor/a

    más de 1 año

    Moltes gràcies, AFA Saavedra, per la vostra implicació i la de l'escola. Estem encantats amb la resposta de tota la comunitat educativa!

  • AMPA ESCOLA SAAVEDRA TARRAGONA

    AMPA ESCOLA SAAVEDRA TARRAGONA

    más de 1 año

    Des de l'AFA Saavedra us volem agrair la iniciativa.

  • Mulassa de Tarragona

    Mulassa de Tarragona
    Autor/a

    más de 1 año

    Moltes gràcies pels vostres comentaris i pel vostre suport al projecte! És una sort estar tan ben acompanyats en la creació d'aquest Mural! :D

  • Àliga de Tarragona

    Àliga de Tarragona

    más de 1 año

    GRAN Iniciativa!!

  • Associació Ball de Diables de Tarragona

    Associació Ball de Diables de Tarragona

    más de 1 año

    Companys i companyes, gràcies per aquesta iniciativa! Ens veiem ben aviat!

  • Txell Vima

    Txell Vima

    más de 1 año

    Una gran iniciativa, per una gran entitat i per un gran artista que enriqueix la cultura i la ciutat amb el art al carrer.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies