❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

3/4 de circ

¾ de Circ és un muntatge multidisciplinar que combina el circ amb el teatre musical; una creació pròpia basada en la disciplina del circ social. Està representat per Teatre Ganyotes, de TGN, format per 42 actors i actrius amb diferents discapacitats psíquiques. Enguany celebra el seu 20è aniversari.

Teatre Ganyotes

A project of

Category

Created in

0
seconds
118
Patron
2.875€
From 2.500€
Contribute to the project

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
¾ de Circ és més que un espectacle de circ. ¾ de Circ és un muntatge multidisciplinar que combina el circ amb el teatre musical; una creació pròpia basada en la disciplina del circ social. Està representat pel grup tarragoní Teatre Ganyotes, que enguany celebra el seu 20è aniversari. 42 actors i actrius amb diferents discapacitats psíquiques són els protagonistes d’aquest espectacle que, després de 3 anys de treball i assajos, volen fer realitat el seu somni: pujar a l’escenari i demostrar les seves habilitats artístiques.
Ens ajudes a fer-ho possible?

QUI SOM

El grup de Teatre Ganyotes és una companyia de Tarragona que pertany al centre d’oci i lleure Club Vaixell, de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna. El grup treballa per la normalització d’actors i actrius amb discapacitat psíquica i entén el teatre com una activitat de deshinibició que fa situar a aquests nois i noies dalt d’un escenari demostrant el seu talent.

COM VA COMENÇAR TOT PLEGAT

Teatre Ganyotes va néixer ara tot just fa 20 anys, al 1993, amb l’objectiu de desenvolupar les dots artístiques de qualsevol noi/a amb discapacitat psíquica. Des d’aleshores assagem tots els divendres combinant la preparació de muntatges teatrals amb monogràfics impartits per experts en teatre.

Fins ara hem pujat als escenaris 7 projectes teatrals amb molt d’èxit. Destaquen una actuació conjunta amb Lluís Llach al Teatre Metropol, el musical Remember representat a l’Auditori de Barcelona en l’acte oficial de la Generalitat de Catalunya en motiu del Dia Internacional de la Persona Discapacitada i l’adaptació del musical de Broadway, Cats. 20 anys de trajecte que avui ens porta a representar ¾ de Circ, la nostra propera estrena.

QUÈ VOLEM FER

El nostre somni és poder tornar a pujar a un escenari per fer allò que millor sabem fer: un espectacle de teatre musical i tornar a reviure tot allò que sentim quan des de dalt veiem com el públic s’emociona, viu i comparteix amb nosaltres un dels dies més feliços de la nostra vida.

Per aquest motiu, el proper diumenge 12 de maig de 2013, a les 19 h tornarem al Teatre Metropol, en el marc de la 3a edició d’Eclèctic Festival (Festival d’arts escèniques des de la discapacitat, organitzat pel Servei Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Tarragona) per presentar ¾ de Circ. Aquest nou musical atraurà públic de totes les edats pels seus ritmes trepidants, el seu teixit temàtic i el diàleg entre la música, el circ i el teatre, tot fomentant la inclusió social.

A més a més, els guanys de les entrades ens serviran per fer front a les despeses derivades de l’estrena i per programar una gira del musical arreu de Catalunya. També ens permetran col.laborar amb la 3ª edició d’Eclèctic Festival, espectacles des de la discapacitat, que se celebrarà a Tarragona del 3 al 12 de maig.

Per altra banda, trencarem esquemes al posar en valor les capacitats per contra de les discapacitats dels nostres actors i actrius.

QUÈ NECESSITEM

Per fer realitat l’estrena d'aquest nou musical, comptem amb el suport del Club Vaixell i de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna, així com de l’equip de monitors voluntaris que crea, organitza, dirigeix i difon l’espectacle, però necessitem recursos financers, per pagar totes les despeses derivades de l’estrena: vestuaris, confecció, material específic de circ, decorat, material de difusió, maquillatge, material audiovisual, i altres despeses de gestió. En total, necessitem 2.500 €. Vols col•laborar per fer-ho possible?

COM SERÀ EL DIA DE L’ESTRENA
El dia de l’estrena els actors i actrius ens trobarem després de dinar per fer un últim assaig general, proves de so i preparar-nos per al gran moment. Primer ens vestirem amb les peces de roba de cadascún dels personatges del circ, ens maquillarem i ens caracteritzarem i, abans del gran moment, viurem una sessió de relaxació i concentració.

L’estrena de ¾ de Circ començarà a les 19 h i serà l’espectacle que tancarà la 3a edició d’Eclèctic Festival.
Serà una tarda meravellosa!

Us animem a col•laborar amb nosaltres i a viure una tarda de circ que serà per recordar!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
23 backers

La teva col·laboració ens farà enormement feliços + Xapa "3/4 de circ" + Nas de pallasso de Teatre Ganyotes + Agraïment a la web i xarxes socials.

10€
33 backers

La teva col·laboració ens farà enormement feliços + 2 xapes: "3/4 de circ" i "20 anys teatre ganyotes" + 2 nassos de pallasso de Teatre Ganyotes + Agraïment a la web i xarxes socials + El teu nom al photocall/mural el dia de l'estrena al Hall del Teatre.

20€
26 backers

La teva col·laboració ens farà enormement feliços + 2 xapes: "3/4 de circ" i "20 anys teatre ganyotes" + 2 nassos de pallasso de Teatre Ganyotes + Agraïment a la web i xarxes socials + El teu nom al photocall/mural el dia de l'estrena al Hall del Teatre+ Samarreta 3/4 de circ.

30€
12 backers

La teva col·laboració ens farà enormement feliços + 2 xapes: "3/4 de circ" i "20 anys teatre ganyotes" + 2 nassos de pallasso de Teatre Ganyotes + Agraïment a la web i xarxes socials + El teu nom al photocall/mural el dia de l'estrena al Hall del Teatre + DVD de l'obra + el teu nom als crèdits del DVD.

50€
17 backers

La teva col·laboració ens farà enormement feliços + 4 xapes: "3/4 de circ" i "20 anys teatre ganyotes" + 5 nassos de pallasso de Teatre Ganyotes + Agraïment a la web i xarxes socials + El teu nom al photocall/mural el dia de l'estrena al Hall del Teatre + DVD de l'obra + el teu nom als crèdits del DVD + 2 samarretes 3/4 de circ.

100€
7 backers

La teva col·laboració ens farà enormement feliços + 4 xapes: "3/4 de circ" i "20 anys teatre ganyotes" + 5 nassos de pallasso de Teatre Ganyotes + Agraïment a la web i xarxes socials + El teu nom al photocall/mural el dia de l'estrena al Hall del Teatre + DVD de l'obra + El teu nom als crèdits del DVD + 2 samarretes 3/4 de circ + 2 Invitacions exclusives a la Festa 20 anys Teatre Ganyotes + El teu nom al programa de mà.

500€
0 backers

La teva col·laboració ens farà enormement feliços + 4 xapes: "3/4 de circ" i "20 anys teatre ganyotes" + 5 nassos de pallasso de Teatre Ganyotes + Agraïment a la web i xarxes socials + El teu nom al photocall/mural el dia de l'estrena al Hall del Teatre + Pack de 10 DVD's + El teu nom als crèdits del DVD + 4 samarretes 3/4 de circ + 4 Invitacions exclusives a la Festa 20 anys Teatre Ganyotes + El teu nom al programa de mà o logo + Foto amb els actors i actrius el dia de l'estrena i signada + Taller de Teatre.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.