❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

3/4 de circ

¾ de Circ és un muntatge multidisciplinar que combina el circ amb el teatre musical; una creació pròpia basada en la disciplina del circ social. Està representat per Teatre Ganyotes, de TGN, format per 42 actors i actrius amb diferents discapacitats psíquiques. Enguany celebra el seu 20è aniversari.

Teatre Ganyotes

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
118
Aportaciones
2.875€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
¾ de Circ és més que un espectacle de circ. ¾ de Circ és un muntatge multidisciplinar que combina el circ amb el teatre musical; una creació pròpia basada en la disciplina del circ social. Està representat pel grup tarragoní Teatre Ganyotes, que enguany celebra el seu 20è aniversari. 42 actors i actrius amb diferents discapacitats psíquiques són els protagonistes d’aquest espectacle que, després de 3 anys de treball i assajos, volen fer realitat el seu somni: pujar a l’escenari i demostrar les seves habilitats artístiques.

Ens ajudes a fer-ho possible?

QUI SOM


El grup de Teatre Ganyotes és una companyia de Tarragona que pertany al centre d’oci i lleure Club Vaixell, de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna. El grup treballa per la normalització d’actors i actrius amb discapacitat psíquica i entén el teatre com una activitat de deshinibició que fa situar a aquests nois i noies dalt d’un escenari demostrant el seu talent.

COM VA COMENÇAR TOT PLEGAT


Teatre Ganyotes va néixer ara tot just fa 20 anys, al 1993, amb l’objectiu de desenvolupar les dots artístiques de qualsevol noi/a amb discapacitat psíquica. Des d’aleshores assagem tots els divendres combinant la preparació de muntatges teatrals amb monogràfics impartits per experts en teatre.

Fins ara hem pujat als escenaris 7 projectes teatrals amb molt d’èxit. Destaquen una actuació conjunta amb Lluís Llach al Teatre Metropol, el musical Remember representat a l’Auditori de Barcelona en l’acte oficial de la Generalitat de Catalunya en motiu del Dia Internacional de la Persona Discapacitada i l’adaptació del musical de Broadway, Cats. 20 anys de trajecte que avui ens porta a representar ¾ de Circ, la nostra propera estrena.

QUÈ VOLEM FER


El nostre somni és poder tornar a pujar a un escenari per fer allò que millor sabem fer: un espectacle de teatre musical i tornar a reviure tot allò que sentim quan des de dalt veiem com el públic s’emociona, viu i comparteix amb nosaltres un dels dies més feliços de la nostra vida.

Per aquest motiu, el proper diumenge 12 de maig de 2013, a les 19 h tornarem al Teatre Metropol, en el marc de la 3a edició d’Eclèctic Festival (Festival d’arts escèniques des de la discapacitat, organitzat pel Servei Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Tarragona) per presentar ¾ de Circ. Aquest nou musical atraurà públic de totes les edats pels seus ritmes trepidants, el seu teixit temàtic i el diàleg entre la música, el circ i el teatre, tot fomentant la inclusió social.

A més a més, els guanys de les entrades ens serviran per fer front a les despeses derivades de l’estrena i per programar una gira del musical arreu de Catalunya. També ens permetran col.laborar amb la 3ª edició d’Eclèctic Festival, espectacles des de la discapacitat, que se celebrarà a Tarragona del 3 al 12 de maig.

Per altra banda, trencarem esquemes al posar en valor les capacitats per contra de les discapacitats dels nostres actors i actrius.

QUÈ NECESSITEM


Per fer realitat l’estrena d'aquest nou musical, comptem amb el suport del Club Vaixell i de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna, així com de l’equip de monitors voluntaris que crea, organitza, dirigeix i difon l’espectacle, però necessitem recursos financers, per pagar totes les despeses derivades de l’estrena: vestuaris, confecció, material específic de circ, decorat, material de difusió, maquillatge, material audiovisual, i altres despeses de gestió. En total, necessitem 2.500 €. Vols col•laborar per fer-ho possible?

COM SERÀ EL DIA DE L’ESTRENA

El dia de l’estrena els actors i actrius ens trobarem després de dinar per fer un últim assaig general, proves de so i preparar-nos per al gran moment. Primer ens vestirem amb les peces de roba de cadascún dels personatges del circ, ens maquillarem i ens caracteritzarem i, abans del gran moment, viurem una sessió de relaxació i concentració.

L’estrena de ¾ de Circ començarà a les 19 h i serà l’espectacle que tancarà la 3a edició d’Eclèctic Festival.

Serà una tarda meravellosa!

Us animem a col•laborar amb nosaltres i a viure una tarda de circ que serà per recordar!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies