❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La bici de Lola

Álbum ilustrado - Para todas las edades - Romper el tabú es el primer paso para que las agresiones sexuales en la infancia dejen de existir.

0
segundos
400
Aportaciones
11.660€
De 10.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La bici de Lola

"Una noche de tormenta la bici de Lola se rompe. En pocos días Lola despliega todos sus recursos e imaginación y repara la bici. Sólo le falta el timbre. Bajo el mar, la bici toca el timbre y avisa a Lola. Juntas encuentran la manera de hablar con su madre: no quieren que vuelva su tío."

"La bici de Lola" es una historia que nos conecta con los recursos propios y colectivos de resiliencia, que anima a las pequeñas a expresarse en caso de agresión, y a las personas adultas a escuchar y proteger.

Hablar de las agresiones sexuales en la infancia no es fácil pero es necesario hacerlo para evitar que éstas sigan sucediendo. El cuento nos allana el camino y abre puertas.

Álbum ilustrado

El cuento está hecho desde una perspectiva que busca que el niño sea quien lea la historia, disfrute el proceso, la magia y las aventuras que suceden para que la quiera volver a leer y se impregne del empoderamiento necesario para poner límites e integrar herramientas para expresarse en caso de agresión. Con ilustraciones luminosas y claras, y diálogos llanos, “La bici de la Lola” quiere ser un cuento presente en las casas, en las aulas y en las bibliotecas; quiere ser un cuento leído y contado.

Puntos claves del cuento

  • El contenido y el lenguaje es ingenioso y fresco. "La bici de Lola" expresa la experiencia de la criatura desde la aventura, la valentía y su espíritu de superación, acompañado de su hermana mayor y su pandilla.

  • Para todas las edades. El componente simbólico hace que se pueda leer con diferentes grados de profundidad según la edad y el propósito de quien lo lee o lo explica.

  • El cuento arroja luz sobre la complejidad emocional del proceso y aborda la multiplicidad de sensaciones, emociones y sentimientos presentes en la experiencia del abuso: desde la confianza a la confusión, la duda, el desconcierto, el asco, el bloqueo, la rabia... La emoción del miedo está ahí pero en ningún caso eclipsa la totalidad de la experiencia.

  • La historia sitúa a la criatura en el centro, tanto su vulnerabilidad como su proceso de resiliencia. Al mismo tiempo, desvincula la historia de lo puramente individual y sitúa al colectivo (tanto la pandilla como la familia) en un lugar clave del proceso de acompañamiento, resolución y reparación.

  • La historia da una importancia primordial a la comunicación por parte de la criatura y a la indispensable escucha y protección por parte de la persona adulta que le acompaña.

  • La estructura, desarrollo y guión se relacionan con los procesos de aprendizaje. Se parte de la experiencia de Lola y de sus tiempos, de validar los recursos propios; así como del discernimiento de lo que me gusta y lo que no, lo que deseo y lo que no quiero.

¿Por qué hacemos un verkami?

Queremos hacer sonar el timbre de la bici tan fuerte como podamos. Queremos que "La bici de Lola" sea conocida y nos nutra de recursos para prevenir las violencias sexuales infantiles. Creemos en el verkami como proyecto participativo y queremos facilitar la colaboración a todas aquellas personas que quieran apoyar y sentirse corresponsables del proyecto.

Queremos facilitar la participación a tantas y tantas personas que después de haber sufrido agresiones, hemos tenido que calmar el espíritu guerrero, hemos tenido que guardar silencio en determinadas esferas familiares y nos hemos quedado con las ganas de hacer algo en la esfera pública para que las agresiones sexuales en la infancia dejen de suceder.

Por último, queremos dar valor a la autoría y a las ilustraciones, y que nuestra entrega y servicio sean compensados de forma más justa que la que marca puramente el mercado.

¿Tú también quieres tocar el timbre?

¡Colabora con el proyecto! Puedes escoger entre las siguientes recompensas:

Recompensas

Los cuentos "La bici de Lola" estarán dedicados por las autoras. Cuentan con un descuento por la campaña verkami e incluyen los gastos de envío dentro del estado español. Podrás pedirlos en castellano o catalán. Puedes contar con los libros para regalarlos en San Jorge!

Taller online con las autoras. Una sesión online de intercambio con las autoras donde hablaremos de:

  • Las ideas clave sobre cómo explicar el cuento

  • Cómo éste abre las puertas para hablar con las y los peques

  • Por qué es difícil identificar las violencias, tanto para la criatura como para la persona adulta que acompaña

  • Estrategia de comunicación

  • Estrategia de prevención de las violencias sexuales.

Podrás intercambiar ideas con las autoras y el resto de participantes, y preguntar todo lo que quieras sobre la historia y el proyecto. El taller será a mediados de abril cuando todas las mecenas ya tengáis el cuento entre las manos.

Extra de envío.

Es necesario añadir estas recompensas si quieres recibir los cuentos fuera del estadoe spañol:

  • Envío Europa (18€) para recibirlo dentro de la comunidad europea.

  • Envío internacional (25€) para recibirlo fuera de la comunidad europea.

Aportaciones solidarias.

Abrimos esta opción de participación para todas aquellas que queráis colaborar con la producción y difusión de "La bici de la Lola" sin recibir ninguna recompensa material a cambio.

Quiénes somos

Las autoras

Alba Barbé i Serra es educadora social y doctora en Antropología. Está especializada en coeducación, creación de materiales pedagógicos y acciones para erradicar las violencias de género. Es coautora de los cuentos "Cosquillas" y "Cola de sirena", del que ha hecho un cortometraje candidato a los Premios Gaudí. Ha dirigido el documental “EnFemme”. // Twitter @alba_barbe // Facebook Alba Barbé-Serra

Laia Pibernat i Mir es licenciada en Biología y master en Antropología de la salud, especializada en género y salud. Es una apasionada de la autoindagación y la complejidad de la naturaleza humana. Ha coordinado el documental “Temps d’écoute”. Es practicante de yoga, profesora y codirectora de Yogayo. // Instagram @yogayo.cat

Judit Piella es ilustradora y ambientóloga. Desde muy pequeña le acompaña una libreta y un lápiz allá donde va. Su inspiración es la naturaleza y todo lo que esconde, desde el animal más escurridizo hasta la planta más llamativa. Ha ilustrado los cuentos “Abecedari de cel i terra” y “Balenyà. Descobreix el poble amb l’Aya i en Ton”. // https://www.juditpiella.com/ // Instagram @piellart

La editorial

Edicions Bellaterra. Una editorial con el compromiso de facilitar el diálogo entre personas adultas y pequeñas, poniendo a su disposición materiales que les ayuden a entender el mundo en que viven, donde irán creciendo. Y al mismo tiempo, que nos ayuden a las personas adultas a abordar temas en los que a veces no es fácil encontrar las formas y expresiones adecuadas para la infancia. Nuestros libros ilustrados van dirigidos a familias, madres, padres, y a todas las personas que se dedican a la educación o que trabajan con la infancia. Aunque parezcan sólo «libros infantiles», son algo más. Son libros para compartir con los niños, niñas y niñes, con quienes tenemos conversaciones sobre temas que nos importan. Son herramientas dirigidas a reflexionar, madurar y caminar en la construcción de un mundo mejor y más justo. // https://www.bellaterra.coop/es // Twitter @Bellaterra_ed

A qué destinaremos vuestras aportaciones

Calendario previsto

Recibiréis vuestros cuentos entre finales de marzo y principios de abril. Lo tendrás antes del 23 de abril si lo desea regalar en San Jorge.

El taller online será a mediados de abril, cuando todas las personas que hayáis colaborado ya tengáis el cuento en vuestras manos.

+ Info

MAIL: [email protected]

YOUTUBE: La bici de la Lola

Difunde la campaña: #labicidelalola

Preguntas frecuentes

  • Ya he colaborado y no me ha pedido la dirección de envío, ¿es normal?

    Gracias por colaborar!

    Las direcciones de envío, el idioma del cuento y el resto de detalles os los pediremos más adelante, una vez finalizada la campaña, a partir del 16 de diciembre.

  • ¿Dónde puedo indicar en qué idioma quiero el cuento?

    El idioma del cuento (cat/cast), las direcciones de envío y el resto de detalles os las pediremos más adelante, una vez la campaña haya finalizado, a partir del 16 de diciembre.
    ¡Gracias por colaborar en el proyecto!

  • El cuento tiene buena pinta, pero tengo dudas de si sabré contarlo.

    El álbum ilustrado tiene una historia lineal que facilita la narración, con momentos de gozo, de aventuras, de accidentes, de fantasía, de superación... En este viaje Lola siente y expresa un amplio abanico de emociones. Al mismo tiempo, la historia está llena de detalles a nivel simbólico, tanto en el marco de las violencias en la infancia como en los procesos de resiliencia y reparación. Todo ello permite explicar el cuento a diferentes profundidades según la edad y las particularidades del niño que escolta, así como el propósito que tenga la persona adulta con la narración.

    Si todavía tienes dudas, te invitamos a participar en el taller online donde hablaremos más sobre estas cuestiones. Entonces las mecenas ya tendréis el libro en vuestras manos y podremos ver más detalladamente las diferentes partes de la historia.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

42 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • narcis montfort

    narcis montfort

    más de 1 año

    Un goig col·laborar en un projecte així! mooltes ganes de tenir el conte!!

  • Dorig El royal

    Dorig El royal

    más de 1 año

    Gràcies per engegar un projecte tant bonic i necessari!!

  • Iona

    Iona

    más de 1 año

    Gràcies pel projecte,molt necessari sempre! Ara a esperar el conte

  • Saül Montserrat

    Saül Montserrat

    más de 1 año

    Un plaer col·laborar en bons projectes

  • Salvador Pibernat Deulofeu

    Salvador Pibernat Deulofeu

    más de 1 año

    Content de participar en aquest bon projecte. Ànims i endavant!!!

  • MAGRANES

    MAGRANES

    más de 1 año

    Ja som mecenes!!! Podreu trobar "La bici de la Lola" a La SexTruck!!! Quines ganes tenim de veure'l! Felicitats companyes!

  • YOGAYO

    YOGAYO

    más de 1 año

    Acabem de fer l'aportació fruit de taller de ioga del passat divendres. Gràcies per tant a les practicants que van participar en el taller de ioga solidari i que han fet possible aquesta aportació!

  • YOGAYO

    YOGAYO

    más de 1 año

    Un goig sumar forces entre projectes i sentir que som moltes les que remem en la mateixa direcció!

  • cristina Escútia i Fors

    cristina Escútia i Fors

    más de 1 año

    Felicitats per aquest projecte

  • cristina Escútia i Fors

    cristina Escútia i Fors

    más de 1 año

    Felicitats per aquest projecte

#14 / AVUI 19h // HOY 19h ::: INSTAGRAM LIVE

Estimades mecenes!

Recordatori que avui a les 19h, a l'instagram @labicidelalola l'Alba i la Laia faran un directe parlant d'estratègies de comunicació i prevenció de les violències sexuals en la infància a partir de l'àlbum il·lustrat, La bici de la Lola!

Entre d'altres compartirem:

*claus sobre com explicar el conte

*com i quan abordar la prevenció de les violències sexuals amb les criatures

Aquest cop l'exposició serà en castellà per fer arribar i compartir el missatge amb la comunitat no catalano-parlant.

Esteu totes convidadíssimes!

Fins després!

Amb Amor,

Alba, Laia i Judit.

.......

Queridas mecenas!

Recordatorio que hoy a las 19h, en el instagram @labicidelalola Alba y Laia harán un directo hablando de estrategias de comunicación y prevención de las violencias sexuales en la infancia a partir del álbum ilustrado, La bici de Lola!

Entre otras compartiremos:

*claves sobre cómo explicar el cuento

leer más

#13 / 26 de junio "Presentación online en castellano" con Alba Barbé y Laia Pibernat

Queridas mecenas!

Esperamos que este mensaje os llegue con una sonrisa!

Os anunciamos que el próximo lunes 26 de junio, a las 19h, ofreceremos la presentación online esta vez en castellano.

¿QUÉ VEREMOS EN LA PRESENTACIÓN?

  • Hablaremos sobre claves y herramientas de comunicación y prevención de las violencias sexuales a la infancia

  • Compartiremos claves sobre cómo explicar el cuento.

  • Abriremos el espacio a compartir experiencias fruto de las primeras lecturas entre adultas, y con criaturas.

  • Espacio abierto para preguntarnos lo que deseéis a las autoras.

*Si no podéis estar en directo, enviaremos el link para poder verlo (disponible 1 semana).

*Domingo 25 enviaremos el LINK DE ZOOM a aquellas personas que COMPRASTEIS EL TALLER durante la campaña verkami. Si no nos decís lo contrario, enviaremos al link al email que habéis utilizado para la campaña verkami.

¿QUIERES APUNTARTE AL TALLER? Puedes! --> Manda un email a [email protected] o escribe en instagram @labicidelalola.

#12 / 25 d'abril "Taller Online" amb les 3 autores

Estimades mecenes!

Ja teniu totes el conte a les mans? Ens consta que ja han arribat a destí els contes que creuaven oceans. Ens omple de satisfacció els vostres feedbacks, fotos i vídeos. Gràcies!

Us confirmem doncs que el proper dimarts 25 d'abril, a les 18h, oferirem el taller online

QUÈ VEUREM EN EL TALLER?

  • Parlarem sobre **claus i eines de comunicació i prevenció **de les violències sexuals a la infància

  • Compartirem claus sobre com explicar el conte.

  • Obrirem l'espai a compartir experiències fruit de les primeres lectures entre adultes, i amb infants.

  • Espai obert per preguntar-nos allò que desitjeu a les autores.

*Hi serem les 3 autores.

*Aquest taller serà en català.

*Si no podeu ser-hi en directe, enviarem el link per poder-lo veure (disponible 1 setmana).

Dilluns 24 us enviarem el LINK DE ZOOM a aquelles persones que VAREU COMPRAR EL TALLER durant la campanya de verkamileer más

#11 / 5 Claus per explicar el conte // Web + Taller online

Estimades mecenes!

Els contes ja estan enviats! Us haurien d'arribar entre aquesta setmana i les dues properes setmanes. Si en en aquest temps no els has rebut, si us plau, escriu-nos a [email protected] per veure què ha pogut passar i posar-hi remei.

Quan rebeu el conte, seria genial que aquelles que feu servir xarxes socials pengessiu una foto o vídeo amb el conte amb l'etiqueta @labicidelalola #femsonareltimbre Desitgem de tot cor que vibreu amb les primeres lectures.

Voleu més claus sobre com explicar el conte?

Visiteu la web!
www.labicidelalola.comon trobareu més pistes i més detalls sobre els elements del conte per estirar del fil.

Participeu al taller online: El dimarts 25 d'abril, a les 18h Reserveu comentaris i qüestions a compartir pel taller online. Serà un honor xerrar plegades de les oportunitats i els reptes alhora d'explicar el conte.

Si us agradaria ser-hi i no us hi vau apuntar durant el verkami, apunteu-vos-hi ara escrivint a [email protected].leer más

#10 / Estrenem Instagram! // ¿Queréis ver cómo se imprime el cuento?

Estimades mecenes!

Missatge de celebració: La bici de la Lola ja ha sortit d'impremta i ara s'està enquadernant. Cada dia queda menys per tenir-lo a les mans!

Voleu veure com funcionaven les màquines de la impremta? I la mida dels llençols on s'imprimeix? És impressionant. Aquí teniu un enllaç al vídeo!

Ho heu vist bé? Sí, sí, tenim compte d'Instagram de la Bici de la Lola!

Segueix-nos a les xarxes i estaràs al dia de les dates de les presentacions presencials.

DILLUNS 20, a les 11h, l'Alba i la Laia @labicidelalola farem un InstaLive amb @albacarreres a @criar.cat

Pots aprofitar també l'instagram per seguir recomanant el projecte. Ara que està a punt de sortir agraïm moltíssim tota col·laboració en la difusió del projecte!

Una abraçada a totes! Seguim en contacte!

Alba, Laia i Judit.


¡Queridas mecenas!

Mensaje de celebración: La bici de Lola ya ha salido de imprenta y ahora se está encuadernando. ¡Cada día queda menos por tenerlo entre nuestras manos!

leer más

#09 / Ja l'hem vist sobre paper! // Pruebas de impresión emocionantes!

Estimades mecenes!

Esperem que estigueu bé i que rebeu aquestes notícies amb un gran somriure! Per aquí ja hem fet les proves d'impressió digital. És molt emocionant veure les pàgines sobre paper, a tot color i amb la mida real que tindrà l'àlbum.

Sabeu què però...? La primera prova va sortir verdosa!!! Oiiiiiii... quin ensurt!! Res que no tingués solució! Amb els retocs pertinents, la Judit ha recuperat tots els matisos i els colors llueixen com s'havien pintat!

Ara mateix, el projecte ja està a imprenta i el paper està a punt d'arribar. Aquesta setmana s'estan fent les planxes i en els propers dies, tan bon punt arribi el paper, s'iniciarà la primera tirada en català, castellà i euskera!

El calendari previst:
"La bici de la Lola" a les vostres mans a finals de març. I a les llibreries amigues, a principis d'abril.

Mil gràcies de nou pel vostre suport al projecte!

Una abraçada a totes!

Seguim en contacte!

Alba, Laia i Judit.


¡Queridas mecenas!

leer más

#08 / 3, 2, 1.... Algun spoiler més ;) // Acabando el álbum... ¡todo va sobre ruedas!

Estimades mecenes!

Esperem que estigueu bé i que estigueu gaudint amb somriures aquest hivern fred i d'encostipats eterns.

Nosaltres treballant i gaudint molt en la producció de l'àlbum. Estem ja de compte enrere fent les 3 últimes il·lustracions. Emocionades de com ha quedat el conjunt de l'àlbum no podem evitar fer-vos algun spoiler més ;)

En paral·lel, estem detallant la composició del text i perfilant les traduccions al castellà i l'euskera, ordenant infos, recursos, i creant continguts per la Guia de lectura, la Pàgina web i les Xarxes socials. Gràcies a les vostres aportacions podrem tenir domini web propi!

Gràcies a totes aquelles que ja heu respost el formulari. Les que no, aprofitem per recordar-vos que teniu fins el dia 24 per fer-ho.

Una abraçada a totes!

Seguim en contacte!

Alba, Laia i Judit.


¡Queridas mecenas!

Esperamos que estéis bien y que estéis disfrutando con sonrisas este invierno frío y de resfriados eternos.

leer más

#07 / Entre totes, La bici de la Lola estarà amb vosaltres el proper març2023!

Estimades mecenes!

Us volem fer arribar un missatge de gratitud enorme pel vostre suport! Gràcies a totes vosaltres la campanya de verkami ha estat un èxit!

Heu estat prop de 400 mecenes que en total heu aportat un total de 11.660 euros. El recolzament al projecte és una mostra d'interès, de voluntat i de valentia per trencar els tabús. Ens emociona sentir-nos part d'aquest dinamisme de canvi cap a un món més just on no hi hagi espai per a les violències sexuals en la infància.

En total repartirem a prop de 500 llibres... ara estem curioses per saber cap a on viatjaran aquests primers contes.

En els propers dies us farem arribar el formulari on podreu indicar les vostre dades d'enviament dels contes, l'idioma amb el que el voleu, l'adreça, etc. El formulari arribarà al mateix email que vàreu deixar en el moment de fer l'aportació.

leer más

#06 / Aquí teniu el vostre Val nadalenc // Aquí tenéis vuestro Vale navideño

Estimades Mecenes, castellano y euskera más abajo

Ens consta que moltes heu comprat exemplars del conte per regalar. Voleu fer aparèixer a la Lola i la seva bici sota el tió o sota l'arbre de nadal? Aquí us deixem un VAL REGAL desplegable per regalar "La bici de la Lola" aquestes festes.

CARA A

CARA B

1) Descarregar
2) Imprimir
3) Plegar
4) Posar-lo dins d'un sobre i...

5) Regalar!!

https://youtu.be/PFPJpGbuh_k

En aquest vídeo veureu com muntar el val de regal desplegable per oferir un exemplar de "La bici de la Lola" durant aquestes festes de nadal. I si penseu que encara podeu regalar l'àlbum a algú més, aprofiteu! Queden 8 dies de campanya verkami per seguir comprant exemplars. Fins el dia 16, tot allò recaptat per sobre dels 10.000 ens servirà per desenvolupar la pàgina web del projecte!

Gràcies! Seguim!

Alba, Laia i Judit


Queridas Mecenas,

leer más

#05 / Novetats: La bici de la Lola també sortirà en euskera! i demà, jugarà a l'hoquei!

Estimades mecenes! castellano más abajo

Aquests dies estem treballant a fons en la producció de l'àlbum il·lustrat. La tablet i els dits de la Judit treuen fum de colors, i l'Alba i la Laia tenim el guió i els diàlegs cada dia més perfilats i rodons ;)

Com més es va completant l'àlbum, més impressionades estem del potencial comunicatiu que va agafant. Estem en un moment creatiu preciós i volem compartir amb vosaltres la il·lusió que sentim en saber que "La bici de la Lola" serà àlbum il·lustrat.

Enmig del procés de producció, noves sorpreses fan créixer el projecte. Ahir mateix Edicions Bellaterra ens va anunciar que la primera edició es farà també en euskera! Lolaren bizikleta! Euskaraz ere eskuragarri!

Amb l'euskera ja són 5 versions en la primera tirada: Català central, amb accepcions dialectals balears, aranès, castellà i euskera!

Darrera notícia: demà 19h30, partit d'hoquei solidari amb l'equip femení d'OK del C.P Manlleu!leer más

#04 / Gràcies mecenes! Primer objectiu aconseguit!

Estimades mecenes, (castellano más abajo)

HEM ARRIBAT ALS 10.000€!

Estem emocionades que haguem reunit aquesta xifra gràcies a vosaltres, persones que recolzeu la causa, que creieu en el projecte i en la necessitat actual que hi ha en la prevenció de les violències sexuals en la infància.

El valor que donem les autores a que La bici de la Lola sigui un projecte compartit és essencial per la pròpia causa. Parlant de la Bici de la Lola ja estem abordant la temàtica en l'esfera pública, i això, com adultes, ens pot empoderar a trencar tabús i parlar-ne també en les esferes més privades. Veiem que La bici de la Lola ja està tenint impacte fins i tot abans d'aparèixer sobre paper. I això, ens emociona.

I a partir d'ara? La campanya verkami acaba aquí?

Res acaba aquí ;) La campanya verkami estarà oberta fins el 16 de desembre. Encara tenim 16 dies disponibles a la plataforma per seguir aportant al projecte.

Anem juntes cap al proper objectiu:

leer más

#03 / Iniciatives solidàries que fan avançar la bici!

Estimades mecenes!
¡Queridas mecenas! (en castellano más abajo)

Estem contentes de compartir que no paren d’arribar-nos propostes boniques de col•laboració per afegir aportacions solidàries al projecte. Aquesta setmana hem rebut l’aportació fruit d’una sessió de ioga solidària de part dels i les practicants de YOGAYO – Arenys de Mar.

És preciós veure el remolí de timbrades que està generant la Bici de la Lola. I us animem a què ens seguiu proposant totes les activitats que considereu per donar a conèixer el projecte i sumar a la campanya verkami.

www.yogayo.cat  // @yogayo.cat
www.yogayo.cat // @yogayo.cat

Parlar de les agressions sexuals en la infància sovint no resulta fàcil; toca molts tabús: sexualitat, família, abusos de poder, impunitats tradicionalment legitimades... Però està clar que la cultura la fem entre les vives i que som un bon grapat que volem aturar aquestes dinàmiques. Parlar del projecte i fer-lo públic en associacions, activitats, empreses, ja és un gest que per si, trenca silencis.

leer más

#02 / La bici de la Lola a TV3 - Televisió de Catalunya

Estimades mecenes! en castellano más abajo

La Bici de la Lola segueix fent sonar el timbre: ahir a la tarda vam estar al programa Planta Baixa de TV3, en entrevista amb la periodista Agnès Marquès

Ens van preguntar sobre la necessitat que els infants "entenguin que han estat abusats", que ho comuniquin en cas d'abús, i sobre les dificultats per part de les persones adultes per fer-ne la prevenció.

Aquí podeu veure l'entrevista completa: "Saber comunicar un abús sexual"

El tema dóna per molt i celebrem que "La Bici de la Lola obri aquests debats en l'esfera pública". Per part nostra, per començar, deixem dos missatges claus:

1// La prevenció de les agressions i abusos sexuals no són elements aïllats sinó que formen part d'un conjunt molt més ampli: l'educació afectiva i sexual que oferim a les nostres criatures. Com parlem dels… leer más

#01 / 5000 gràcies i moltes més!

Hem passat l’equador en menys d’una setmana!

La campanya verkami arranca amb una força impactant! El primer dia es va arribar a un 25% i ahir, en tan sols 5 dies, ja vam passar el 50% de l’objectiu incial per la producció de l’àlbum il•lustrat.

I això no para: a dia d’avui, ja sou 184 mecenes, 194 aportacions i entre totes, 5.667euros!

Com a autores sabíem que “La bici de la Lola” estava llesta per recórrer el món. I ara, veure que el món està llest per rebre-la, per escoltar-la, per llegir-la, per explicar-la i per fer-ne sonar el timbre... això és una dosi enorme d’esperança i d'il•lusió!

És un honor i un goig ser testimonis d’aquesta rebuda i aquest impuls.

Agraïm també als mitjans de comunicació que en fan ressó i col•laboren en la difusió de la campanya.

*Entevista a Diari de Sabadell: La “complexitat” de les agressions sexuals infantils, en forma de conte il•lustrat.

*Entrevista a Ràdio Illa “Formentera inspira una llibre per sensibilitzar sobre els abusos sexuals”.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies