❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

La bici de la Lola

Àlbum il·lustrat - Per a totes les edats - Trencar els tabús és el primer pas perquè les agressions sexuals a la infància deixin d'existir.

0
seconds
400
Pledges
11.660€
From 10.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

La bici de la Lola

"Una nit de tempesta la bici de la Lola es trenca. En pocs dies la Lola desplega tots els seus recursos i imaginació, i repara la bicicleta. Només li falta el timbre. Sota el mar, la bici fa sonar el timbre i avisa la Lola. Juntes troben la manera de parlar amb la mare: no volen que torni el tiet."

"La bici de la Lola" és una història que ens connecta amb els recursos propis i col·lectius de resiliència, que anima les petites a expressar–se en cas d’agressió, i les adultes a escoltar i protegir.

Parlar de les agressions sexuals a la infància no és fàcil però cal fer-ho per evitar que aquestes segueixin succeint. El conte ens aplana el camí i obre portes.

L'àlbum il·lustrat

El conte està fet des d'una perspectiva que cerca que l'infant sigui qui llegeixi la història, en gaudeixi el procés, la màgia i les aventures que succeeixen per tal que la vulgui tornar a llegir i s'impregni de l'empoderament necessari per posar límits i integrar eines per expressar-se en cas d'agressió. Amb il·lustracions lluminoses i clares, i diàlegs ben planers, “La bici de la Lola” vol ser un conte present a les cases, a les aules i a les biblioteques; vol ser un conte llegit i explicat.

Punts claus del conte

 • El contingut i el llenguatge és enginyós i fresc. "La bici de la Lola" expressa l’experiència de l’infant des de l’aventura, la valentia i el seu esperit de superació, acompanyat de la seva germana gran i la seva colla.

 • Per a totes les edats. El component simbòlic fa que es pugui llegir amb diferents graus de profunditat segons l'edat i el propòsit de qui el llegeix o l'explica.

 • El conte aporta llum a la complexitat emocional del procés i aborda la multiplicitat de sensacions, emocions i sentiments presents en l’experiència de l’abús: des de la confiança a la confusió, el dubte, el desconcert, el fàstic, el bloqueig, la ràbia... L’emoció de la por hi és però en cap cas eclipsa la totalitat de l’experiència.

 • La història situa l'infant al centre, tant la seva vulnerabilitat com el seu procés de resiliència. Alhora, desvincula la història d'allò purament individual i situa el col·lectiu (tant la colla com la família) en un lloc clau del procés d'acompanyament, resolució i reparació.

 • La història dona una importància cabdal a la comunicació per part de la criatura i a la indispensable escolta i protecció per part de la persona adulta que l'acompanya.

 • L’estructura, desenvolupament i guió es relacionen amb els processos d’aprenentatge. Es parteix de l'experiència de l'infant i dels seus temps, de validar els recursos propis; així com del discerniment d’allò que m'agrada i allò que no, allò que desitjo i allò que no vull.

Per què fem un verkami?

Volem fer sonar el timbre de la bici tant fort com poguem. Volem que "La bici de la Lola" sigui coneguda i ens nutreixi de recursos per a prevenir les violències sexuals infantils. Creiem en el verkami com a projecte participatiu i volem facilitar la col·laboració a totes aquelles persones que vulguin donar suport i sentir-se coresponsables del projecte.

Volem facilitar la participació a tantes i tantes persones que després d'haver patit agressions, hem hagut de calmar l'esperit guerrer, hem hagut de guardar silenci en determinades esferes familiars i ens hem quedat amb les ganes de fer quelcom a l'esfera pública perquè les agressions sexuals a la infància deixin de succeir. Finalment, volem donar valor a l'autoria i a les il·lustracions, i que la nostra entrega i servei sigui compensat de manera més justa que la que marca purament el mercat.

Tu també vols fer sonar el timbre?

Col·labora amb el projecte! Pots escollir d'entre les següents recompenses:

Recompenses

Els contes "La bici de la Lola" estaran dedicats per les autores. Compten amb un descompte per la campanya verkami i inclouen les despeses d'enviament dins la península i les Illes Balears. Podràs demanar els contes en català o castellà. Pots comptar amb els llibres per regalar-los per St.Jordi!

Taller online amb les autores. Una sessió en línia d'intercanvi amb les autores on parlarem de:

 • Les idees clau sobre com explicar el conte

 • Com aquest obre les portes per parlar amb les i els petits.

 • Per què és difícil identificar les violències, tant per a la criatura com per a la persona adulta que acompanya.

 • Estratègia de comunicació

 • Estratègia de prevenció de les violències sexuals

Podràs intercanviar idees amb les autores i la resta de participants, i preguntar tot allò que vulguis sobre la història i el projecte. El taller serà a mitjans d'abril quan totes les mecenes ja tingueu el conte entre les mans.

Extres d'enviament.

Cal afegir aquesta recompensa si vols rebre els contes fora de l'estat espanyol:

 • Europa (18€) per enviaments dins del continent europeu.

 • Internacional (25€) a altres continents.

Aportacions solidàries.

Obrim aquesta opció de participació per totes aquelles que volgueu col·laborar amb la producció i difusió de "La bici de la Lola" sense rebre cap recompensa material a canvi.

Qui som

Alba Barbé i Serra és educadora social i doctora en Antropologia. Està especialitzada en coeducació, creació de materials pedagògics i accions per erradicar les violències de gènere. És coautora dels contes "Pessigolles" i "Cua de sirena", del que n'ha fet un curtmetratgecandidat als Premis Gaudí. Ha dirigit el documental “EnFemme”. // Twitter @alba_barbe // Facebook Alba Barbé-Serra

Laia Pibernat Mir és llicenciada en Biologia i màster en Antropologia de la salut, especialitzada en gènere i salut. És una apassionada de l’autoindagació i la complexitat de la natura humana. Ha coordinat el documental “Temps d’écoute”. És practicant de ioga, professora i codirectora de Yogayo. // Instagram @yogayo.cat

Judit Piella és il·lustradora i ambientòloga. Des de ben petita l'acompanya una llibreta i un llapis allà on va. La seva inspiració és la natura i tot allò que amaga, des de l'animal més esmunyedís fins a la planta més vistosa. Ha il·lustrat els contes “Abecedari de cel i terra” i “Balenyà. Descobreix el poble amb l’Aya i en Ton”. // https://www.juditpiella.com/ // Instagram @piellart

EDICIONS BELLATERRA. Una editorial amb el compromís de facilitar el diàleg entre persones adultes i petites, posant a la disposició d'aquestes últimes materials que les ajudin a entendre el món on viuen i aniran creixent. I al mateix temps, que ens ajudin a les persones adultes a abordar temes que a voltes no ens fan fàcil trobar les formes i expressions adequades per a la infància. Els nostres llibres il·lustrats van dirigits a famílies i a totes les persones que es dediquen a l'educació o que treballen amb la infància. Encara que semblin sols «llibres infantils», són una mica més. Són llibres per a compartir amb infants, amb els qui tenim converses sobre temes que ens importen. Són eines dirigides a reflexionar, madurar i caminar en la construcció d'un món millor i més just. // https://www.bellaterra.coop/es // Twitter @Bellaterra_ed

A què destinarem les vostres aportacions

Calendari previst

Rebreu els vostres contes entre finals de març i principis d'abril. El tindreu abans del 23 d'abril si el voleu regalar per St. Jordi.

El taller online serà a mitjans d'abril, quan totes les persones que hagueu col·laborat ja tingueu el conte a les vostres mans.

+ Info

MAIL: [email protected]

YOUTUBE: La bici de la Lola

Difon la campanya: #labicidelalola

FAQ

 • Ja he col·laborat i no m'ha demanat l'adreça d'enviament, és normal?

  Gràcies per col·laborar!!

  Les adreces d'enviament, l'idioma del conte i la resta de detalls us les demanarem més endavant, un cop la campanya hagi finalitzat, a partir del 16 de desembre.

 • On puc indicar l'idioma amb el que vull el conte?

  L'idioma del conte (cat/cast), les adreces d'enviament i la resta de detalls us les demanarem més endavant, un cop la campanya hagi finalitzat, a partir del 16 e desembre.

  Gràcies per col·laborar en el projecte!

 • El conte té bona pinta, però tinc dubtes de si sabré explicar-lo.

  L'àlbum il·lustrat té una història lineal que facilita la narració, amb moments de gaudi, d'aventures, d'accidents, de fantasía, de superació... En aquest viatge la Lola sent i expressa un ventall ampli d'emocions. Al mateix temps, la història està plena de detalls a nivell simbòlic, tan pel que fa al marc de les violències en la infància com en els processos de resiliència i reparació. Tot plegat permet explicar el conte a diferents profunditats depenent de l'edat i les particularitats de l'infant que escolta, així com el propòsit que tingui la persona adulta amb la narració.

  Si encara tens dubtes, et convidem a participar al taller online on parlarem més sobre aquestes qüestions. Aleshores les mecenes ja tindreu el llibre a les vostres mans i podrem veure més detalladament les diferents parts de la història.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

42 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • narcis montfort

  narcis montfort

  over 1 year

  Un goig col·laborar en un projecte així! mooltes ganes de tenir el conte!!

 • Dorig El royal

  Dorig El royal

  over 1 year

  Gràcies per engegar un projecte tant bonic i necessari!!

 • Iona

  Iona

  over 1 year

  Gràcies pel projecte,molt necessari sempre! Ara a esperar el conte

 • Saül Montserrat

  Saül Montserrat

  over 1 year

  Un plaer col·laborar en bons projectes

 • Salvador Pibernat Deulofeu

  Salvador Pibernat Deulofeu

  over 1 year

  Content de participar en aquest bon projecte. Ànims i endavant!!!

 • MAGRANES

  MAGRANES

  over 1 year

  Ja som mecenes!!! Podreu trobar "La bici de la Lola" a La SexTruck!!! Quines ganes tenim de veure'l! Felicitats companyes!

 • YOGAYO

  YOGAYO

  over 1 year

  Acabem de fer l'aportació fruit de taller de ioga del passat divendres. Gràcies per tant a les practicants que van participar en el taller de ioga solidari i que han fet possible aquesta aportació!

 • YOGAYO

  YOGAYO

  over 1 year

  Un goig sumar forces entre projectes i sentir que som moltes les que remem en la mateixa direcció!

 • cristina Escútia i Fors

  cristina Escútia i Fors

  over 1 year

  Felicitats per aquest projecte

 • cristina Escútia i Fors

  cristina Escútia i Fors

  over 1 year

  Felicitats per aquest projecte

#14 / AVUI 19h // HOY 19h ::: INSTAGRAM LIVE

Estimades mecenes!

Recordatori que avui a les 19h, a l'instagram @labicidelalola l'Alba i la Laia faran un directe parlant d'estratègies de comunicació i prevenció de les violències sexuals en la infància a partir de l'àlbum il·lustrat, La bici de la Lola!

Entre d'altres compartirem:

*claus sobre com explicar el conte

*com i quan abordar la prevenció de les violències sexuals amb les criatures

Aquest cop l'exposició serà en castellà per fer arribar i compartir el missatge amb la comunitat no catalano-parlant.

Esteu totes convidadíssimes!

Fins després!

Amb Amor,

Alba, Laia i Judit.

.......

Queridas mecenas!

Recordatorio que hoy a las 19h, en el instagram @labicidelalola Alba y Laia harán un directo hablando de estrategias de comunicación y prevención de las violencias sexuales en la infancia a partir del álbum ilustrado, La bici de Lola!

Entre otras compartiremos:

*claves sobre cómo explicar el cuento

read more

#13 / 26 de junio "Presentación online en castellano" con Alba Barbé y Laia Pibernat

Queridas mecenas!

Esperamos que este mensaje os llegue con una sonrisa!

Os anunciamos que el próximo lunes 26 de junio, a las 19h, ofreceremos la presentación online esta vez en castellano.

¿QUÉ VEREMOS EN LA PRESENTACIÓN?

 • Hablaremos sobre claves y herramientas de comunicación y prevención de las violencias sexuales a la infancia

 • Compartiremos claves sobre cómo explicar el cuento.

 • Abriremos el espacio a compartir experiencias fruto de las primeras lecturas entre adultas, y con criaturas.

 • Espacio abierto para preguntarnos lo que deseéis a las autoras.

*Si no podéis estar en directo, enviaremos el link para poder verlo (disponible 1 semana).

*Domingo 25 enviaremos el LINK DE ZOOM a aquellas personas que COMPRASTEIS EL TALLER durante la campaña verkami. Si no nos decís lo contrario, enviaremos al link al email que habéis utilizado para la campaña verkami.

¿QUIERES APUNTARTE AL TALLER? Puedes! --> Manda un email a [email protected] o escribe en instagram @labicidelalola.

#12 / 25 d'abril "Taller Online" amb les 3 autores

Estimades mecenes!

Ja teniu totes el conte a les mans? Ens consta que ja han arribat a destí els contes que creuaven oceans. Ens omple de satisfacció els vostres feedbacks, fotos i vídeos. Gràcies!

Us confirmem doncs que el proper dimarts 25 d'abril, a les 18h, oferirem el taller online

QUÈ VEUREM EN EL TALLER?

 • Parlarem sobre **claus i eines de comunicació i prevenció **de les violències sexuals a la infància

 • Compartirem claus sobre com explicar el conte.

 • Obrirem l'espai a compartir experiències fruit de les primeres lectures entre adultes, i amb infants.

 • Espai obert per preguntar-nos allò que desitjeu a les autores.

*Hi serem les 3 autores.

*Aquest taller serà en català.

*Si no podeu ser-hi en directe, enviarem el link per poder-lo veure (disponible 1 setmana).

Dilluns 24 us enviarem el LINK DE ZOOM a aquelles persones que VAREU COMPRAR EL TALLER durant la campanya de verkamiread more

#11 / 5 Claus per explicar el conte // Web + Taller online

Estimades mecenes!

Els contes ja estan enviats! Us haurien d'arribar entre aquesta setmana i les dues properes setmanes. Si en en aquest temps no els has rebut, si us plau, escriu-nos a [email protected] per veure què ha pogut passar i posar-hi remei.

Quan rebeu el conte, seria genial que aquelles que feu servir xarxes socials pengessiu una foto o vídeo amb el conte amb l'etiqueta @labicidelalola #femsonareltimbre Desitgem de tot cor que vibreu amb les primeres lectures.

Voleu més claus sobre com explicar el conte?

Visiteu la web!
www.labicidelalola.comon trobareu més pistes i més detalls sobre els elements del conte per estirar del fil.

Participeu al taller online: El dimarts 25 d'abril, a les 18h Reserveu comentaris i qüestions a compartir pel taller online. Serà un honor xerrar plegades de les oportunitats i els reptes alhora d'explicar el conte.

Si us agradaria ser-hi i no us hi vau apuntar durant el verkami, apunteu-vos-hi ara escrivint a [email protected].read more

#10 / Estrenem Instagram! // ¿Queréis ver cómo se imprime el cuento?

Estimades mecenes!

Missatge de celebració: La bici de la Lola ja ha sortit d'impremta i ara s'està enquadernant. Cada dia queda menys per tenir-lo a les mans!

Voleu veure com funcionaven les màquines de la impremta? I la mida dels llençols on s'imprimeix? És impressionant. Aquí teniu un enllaç al vídeo!

Ho heu vist bé? Sí, sí, tenim compte d'Instagram de la Bici de la Lola!

Segueix-nos a les xarxes i estaràs al dia de les dates de les presentacions presencials.

DILLUNS 20, a les 11h, l'Alba i la Laia @labicidelalola farem un InstaLive amb @albacarreres a @criar.cat

Pots aprofitar també l'instagram per seguir recomanant el projecte. Ara que està a punt de sortir agraïm moltíssim tota col·laboració en la difusió del projecte!

Una abraçada a totes! Seguim en contacte!

Alba, Laia i Judit.


¡Queridas mecenas!

Mensaje de celebración: La bici de Lola ya ha salido de imprenta y ahora se está encuadernando. ¡Cada día queda menos por tenerlo entre nuestras manos!

read more

#09 / Ja l'hem vist sobre paper! // Pruebas de impresión emocionantes!

Estimades mecenes!

Esperem que estigueu bé i que rebeu aquestes notícies amb un gran somriure! Per aquí ja hem fet les proves d'impressió digital. És molt emocionant veure les pàgines sobre paper, a tot color i amb la mida real que tindrà l'àlbum.

Sabeu què però...? La primera prova va sortir verdosa!!! Oiiiiiii... quin ensurt!! Res que no tingués solució! Amb els retocs pertinents, la Judit ha recuperat tots els matisos i els colors llueixen com s'havien pintat!

Ara mateix, el projecte ja està a imprenta i el paper està a punt d'arribar. Aquesta setmana s'estan fent les planxes i en els propers dies, tan bon punt arribi el paper, s'iniciarà la primera tirada en català, castellà i euskera!

El calendari previst:
"La bici de la Lola" a les vostres mans a finals de març. I a les llibreries amigues, a principis d'abril.

Mil gràcies de nou pel vostre suport al projecte!

Una abraçada a totes!

Seguim en contacte!

Alba, Laia i Judit.


¡Queridas mecenas!

read more

#08 / 3, 2, 1.... Algun spoiler més ;) // Acabando el álbum... ¡todo va sobre ruedas!

Estimades mecenes!

Esperem que estigueu bé i que estigueu gaudint amb somriures aquest hivern fred i d'encostipats eterns.

Nosaltres treballant i gaudint molt en la producció de l'àlbum. Estem ja de compte enrere fent les 3 últimes il·lustracions. Emocionades de com ha quedat el conjunt de l'àlbum no podem evitar fer-vos algun spoiler més ;)

En paral·lel, estem detallant la composició del text i perfilant les traduccions al castellà i l'euskera, ordenant infos, recursos, i creant continguts per la Guia de lectura, la Pàgina web i les Xarxes socials. Gràcies a les vostres aportacions podrem tenir domini web propi!

Gràcies a totes aquelles que ja heu respost el formulari. Les que no, aprofitem per recordar-vos que teniu fins el dia 24 per fer-ho.

Una abraçada a totes!

Seguim en contacte!

Alba, Laia i Judit.


¡Queridas mecenas!

Esperamos que estéis bien y que estéis disfrutando con sonrisas este invierno frío y de resfriados eternos.

read more

#07 / Entre totes, La bici de la Lola estarà amb vosaltres el proper març2023!

Estimades mecenes!

Us volem fer arribar un missatge de gratitud enorme pel vostre suport! Gràcies a totes vosaltres la campanya de verkami ha estat un èxit!

Heu estat prop de 400 mecenes que en total heu aportat un total de 11.660 euros. El recolzament al projecte és una mostra d'interès, de voluntat i de valentia per trencar els tabús. Ens emociona sentir-nos part d'aquest dinamisme de canvi cap a un món més just on no hi hagi espai per a les violències sexuals en la infància.

En total repartirem a prop de 500 llibres... ara estem curioses per saber cap a on viatjaran aquests primers contes.

En els propers dies us farem arribar el formulari on podreu indicar les vostre dades d'enviament dels contes, l'idioma amb el que el voleu, l'adreça, etc. El formulari arribarà al mateix email que vàreu deixar en el moment de fer l'aportació.

read more

#06 / Aquí teniu el vostre Val nadalenc // Aquí tenéis vuestro Vale navideño

Estimades Mecenes, castellano y euskera más abajo

Ens consta que moltes heu comprat exemplars del conte per regalar. Voleu fer aparèixer a la Lola i la seva bici sota el tió o sota l'arbre de nadal? Aquí us deixem un VAL REGAL desplegable per regalar "La bici de la Lola" aquestes festes.

CARA A

CARA B

1) Descarregar
2) Imprimir
3) Plegar
4) Posar-lo dins d'un sobre i...

5) Regalar!!

https://youtu.be/PFPJpGbuh_k

En aquest vídeo veureu com muntar el val de regal desplegable per oferir un exemplar de "La bici de la Lola" durant aquestes festes de nadal. I si penseu que encara podeu regalar l'àlbum a algú més, aprofiteu! Queden 8 dies de campanya verkami per seguir comprant exemplars. Fins el dia 16, tot allò recaptat per sobre dels 10.000 ens servirà per desenvolupar la pàgina web del projecte!

Gràcies! Seguim!

Alba, Laia i Judit


Queridas Mecenas,

read more

#05 / Novetats: La bici de la Lola també sortirà en euskera! i demà, jugarà a l'hoquei!

Estimades mecenes! castellano más abajo

Aquests dies estem treballant a fons en la producció de l'àlbum il·lustrat. La tablet i els dits de la Judit treuen fum de colors, i l'Alba i la Laia tenim el guió i els diàlegs cada dia més perfilats i rodons ;)

Com més es va completant l'àlbum, més impressionades estem del potencial comunicatiu que va agafant. Estem en un moment creatiu preciós i volem compartir amb vosaltres la il·lusió que sentim en saber que "La bici de la Lola" serà àlbum il·lustrat.

Enmig del procés de producció, noves sorpreses fan créixer el projecte. Ahir mateix Edicions Bellaterra ens va anunciar que la primera edició es farà també en euskera! Lolaren bizikleta! Euskaraz ere eskuragarri!

Amb l'euskera ja són 5 versions en la primera tirada: Català central, amb accepcions dialectals balears, aranès, castellà i euskera!

Darrera notícia: demà 19h30, partit d'hoquei solidari amb l'equip femení d'OK del C.P Manlleu!read more

#04 / Gràcies mecenes! Primer objectiu aconseguit!

Estimades mecenes, (castellano más abajo)

HEM ARRIBAT ALS 10.000€!

Estem emocionades que haguem reunit aquesta xifra gràcies a vosaltres, persones que recolzeu la causa, que creieu en el projecte i en la necessitat actual que hi ha en la prevenció de les violències sexuals en la infància.

El valor que donem les autores a que La bici de la Lola sigui un projecte compartit és essencial per la pròpia causa. Parlant de la Bici de la Lola ja estem abordant la temàtica en l'esfera pública, i això, com adultes, ens pot empoderar a trencar tabús i parlar-ne també en les esferes més privades. Veiem que La bici de la Lola ja està tenint impacte fins i tot abans d'aparèixer sobre paper. I això, ens emociona.

I a partir d'ara? La campanya verkami acaba aquí?

Res acaba aquí ;) La campanya verkami estarà oberta fins el 16 de desembre. Encara tenim 16 dies disponibles a la plataforma per seguir aportant al projecte.

Anem juntes cap al proper objectiu:

read more

#03 / Iniciatives solidàries que fan avançar la bici!

Estimades mecenes!
¡Queridas mecenas! (en castellano más abajo)

Estem contentes de compartir que no paren d’arribar-nos propostes boniques de col•laboració per afegir aportacions solidàries al projecte. Aquesta setmana hem rebut l’aportació fruit d’una sessió de ioga solidària de part dels i les practicants de YOGAYO – Arenys de Mar.

És preciós veure el remolí de timbrades que està generant la Bici de la Lola. I us animem a què ens seguiu proposant totes les activitats que considereu per donar a conèixer el projecte i sumar a la campanya verkami.

www.yogayo.cat // @yogayo.cat
www.yogayo.cat // @yogayo.cat

Parlar de les agressions sexuals en la infància sovint no resulta fàcil; toca molts tabús: sexualitat, família, abusos de poder, impunitats tradicionalment legitimades... Però està clar que la cultura la fem entre les vives i que som un bon grapat que volem aturar aquestes dinàmiques. Parlar del projecte i fer-lo públic en associacions, activitats, empreses, ja és un gest que per si, trenca silencis.

read more

#02 / La bici de la Lola a TV3 - Televisió de Catalunya

Estimades mecenes! en castellano más abajo

La Bici de la Lola segueix fent sonar el timbre: ahir a la tarda vam estar al programa Planta Baixa de TV3, en entrevista amb la periodista Agnès Marquès

Ens van preguntar sobre la necessitat que els infants "entenguin que han estat abusats", que ho comuniquin en cas d'abús, i sobre les dificultats per part de les persones adultes per fer-ne la prevenció.

Aquí podeu veure l'entrevista completa: "Saber comunicar un abús sexual"

El tema dóna per molt i celebrem que "La Bici de la Lola obri aquests debats en l'esfera pública". Per part nostra, per començar, deixem dos missatges claus:

1// La prevenció de les agressions i abusos sexuals no són elements aïllats sinó que formen part d'un conjunt molt més ampli: l'educació afectiva i sexual que oferim a les nostres criatures. Com parlem dels… read more

#01 / 5000 gràcies i moltes més!

Hem passat l’equador en menys d’una setmana!

La campanya verkami arranca amb una força impactant! El primer dia es va arribar a un 25% i ahir, en tan sols 5 dies, ja vam passar el 50% de l’objectiu incial per la producció de l’àlbum il•lustrat.

I això no para: a dia d’avui, ja sou 184 mecenes, 194 aportacions i entre totes, 5.667euros!

Com a autores sabíem que “La bici de la Lola” estava llesta per recórrer el món. I ara, veure que el món està llest per rebre-la, per escoltar-la, per llegir-la, per explicar-la i per fer-ne sonar el timbre... això és una dosi enorme d’esperança i d'il•lusió!

És un honor i un goig ser testimonis d’aquesta rebuda i aquest impuls.

Agraïm també als mitjans de comunicació que en fan ressó i col•laboren en la difusió de la campanya.

*Entevista a Diari de Sabadell: La “complexitat” de les agressions sexuals infantils, en forma de conte il•lustrat.

*Entrevista a Ràdio Illa “Formentera inspira una llibre per sensibilitzar sobre els abusos sexuals”.

read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy