❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Calendari 2023 “Una terra de cançons”

Calendari per a 2023 amb cançons actuals il·lustrades d’arreu dels Països Catalans.

Elvira Oliver

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
132
Aportaciones
3.384€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

NOU OBJECTIU: 3.200 € (si hi arribem, afegirem una nova pàgina amb l'agraïment a cadascuna de vosaltres).

El calendari és un projecte que vaig encetar l’any passat amb un resultat que em va fascinar, molt per damunt de les quantitats a què aspirava i que no podia quedar enguany sense oferir-vos-el de nou.

Amb tot, però, la intendència va resultar una mica tediosa i és per això que enguany he decidit fer servir la plataforma Verkami per a agilitzar-ne i facilitar-ne els processos.

Es tracta d’un calendari en tamany A3 de dotze pàgines + portada + contraportada il·lustrat amb cançons que s’han publicat majoritàriament enguany.

Artistes i grups actuals, nostres, d’arreu dels Països Catalans com Cactus, Xiula, Tesa, Alidé Sans o Rudymentari, entre d’altres, que vos acompanyaran cada mes a les vostres cases…

Les recompenses a què podreu optar són les següents:

  • Calendari + enviament

    Calendari + enviament
    Calendari + enviament

  • Pack calendari + il·lustració en A4 o A5 a escollir d’una selecció d’il·lustracions del meu perfil

    Pack calendari + il·lustració A4/A5 a escollir
    Pack calendari + il·lustració A4/A5 a escollir

Possibles il·lustracions
Possibles il·lustracions

  • Pack 2 calendaris + enviament

    Pack 2 calendaris + enviament
    Pack 2 calendaris + enviament

  • Pack 3 calendaris + enviament

    Pack 3 calendaris + enviament
    Pack 3 calendaris + enviament

  • Pack 5 calendaris + enviament

    Pack 5 calendaris + enviament
    Pack 5 calendaris + enviament

Qui soc?

El meu nom és Elvira Oliver, aborigen de la Pobla de Vallbona, Camp de Túria, assentada ara mateix a Tarragona. Soc filòloga de professió i il·lustradora d’afició des de ben menuda. M’estime la terra, la llengua i les arrels i m’encisa la possibilitat de connectar-ho amb la música, és d’ací d’on surt la idea de crear aquest calendari que, espere, gaudiu moltíssim i vos acompanye!

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners aniran destinats a:

  • Impresió: 1000€ (aproximadament)

  • Enviaments: 800€

  • Maquetació: 200€

  • Material d’enviament: 250€

  • Benefici per feina i hores invertides: 500€

  • Percentatge per a Verkami + imprevistos: 250€

Despeses
Despeses

Calendarització prevista

El procés creatiu hauria d’estar finalitzat abans d’acabar octubre i, al mes de novembre, es preveu la maquetació i impressió, per la qual cosa, si els terminis no s’interrompen o alteren per causes externes, cap al desembre haurien de començar a arribar els vostres calendaris a casa per si voleu aprofitar per a regalar-los al Nadal.

+ Informació

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Eva Samitier caceres

    Eva Samitier caceres

    más de 1 año

    Conseguido

  • Eva Samitier caceres

    Eva Samitier caceres

    más de 1 año

    Por un mundo mejor!!!

  • Eva Samitier caceres

    Eva Samitier caceres

    más de 1 año

    Por un mundo mejor!!!

  • Sergi Camarena

    Sergi Camarena

    más de 1 año

    Eres la més millor de totes 💜

  • Carme Gregori

    Carme Gregori

    más de 1 año

    Ganes de veure'l fer realitat

  • Mari Vargas

    Mari Vargas

    más de 1 año

    Ja queda menys. Ànims 💪

  • PepeluPV

    PepeluPV

    más de 1 año

    Val que ja casi està!

  • Francisca Barragan Perpinya

    Francisca Barragan Perpinya

    más de 1 año

    Molta merda!! Eres una crac❤️

  • Laureta Sellés Lloret

    Laureta Sellés Lloret

    más de 1 año

    Ànims!

  • VerdCel

    VerdCel

    más de 1 año

    dies de l'any amb cançons, passen millor! ;) <3

#07 / Problemes amb els enviaments...

Bona vesprada, estimades.

Moltes m'esteu dient que encara no heu rebut els calendaris. Vaig enviar-los fa com 10 dies des de l'oficina de Correus de Tarragona perquè pogueren arribar amb temps a les vostres cases, però sembla que ha succeït quelcom i ara que estic de vacances a casa, he intentat contactar amb l'oficina en diverses ocasions per a esbrinar si ha passat res, però no he tingut èxit. Continuaré intentant-ho aquests dies, ja que no tornaré a Tarragona fins a passar festes, doncs aquesta situació m'està angoixant moltíssim perquè sé que moltes el volíeu per a Nadal. De veres, lamente de tot cor aquesta situació alhora que em sent molt impotent de no poder fer res més a hores d'ara. Tan bon punt tinga més informació vos faré sabedores.

Gràcies per la paciència i la comprensió,

Elvira.

#06 / GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES! HO HEM ACONSEGUIT!

GRÀCIES, de veres, per haver fet possible aquest projecte. Em trobe encara en un núvol on em sent profundament agraïda i extremadament feliç. Vaig arribar a pensar que havia estat una bajanada encetar açò perquè veia xifres molt elevades, molt llunyanes i, inevitablement, hi desconfiava. Però ara sé que no ho hauria d'haver fet. Em va costar creure-hi, supose que per allò que en parlen de l'autoestima. Però m'heu trepitjat el menysteniment amb escreix.

Per això, em dispense amb mi i amb vosaltres, per no haver-hi confiat durant uns dies i vos agraïsc de manera infinita el punt fins al qual hem arribat juntes. Perquè, com ja he esmentat en diverses ocasions, crec moltíssim en la màxima que diu que... entre totes, tot. Perquè crec en la meua gent i en les persones. I ara, més que mai, he sigut capaç de refermar-ho.

Gràcies, de cor. Gràcies, sempre.

Elvira.

#05 / NOU OBJECTIU: 3.200€

Bon dia, estimades!

Amb el vostre calendari assegurat, encara amb uns pocs dies perquè s'acabe el termini del Verkami, hem pensat en un nou objectiu: 3.200 €. I com a incentiu, si ara assolim aquesta xifra, afegirem una nova pàgina al calendari amb l'agraïment a cadascuna de vosaltres (si vos plau, és clar). Com ho veieu? Estirem totes juntes i fem que acabe de trontollar tot d'una?

vkm.is/terradecançons

#04 / ÚLTIMS DIES!

TIES, TIES, TIES!

Manquen cinc dies perquè acabe el projecte i ÚNICAMENT 150€ per a poder-lo assolir.

Açò està siguent molt, molt bèstia.

Ja sabeu que m'encisa dibuixar i, alhora, em plau compartir el que dibuixe. Potser, amb una certa solvència econòmica pròpia més elevada seria més fàcil poder compartir-vos el calendari "Una terra de cançons". Però no és així...

Quan vaig idear poder finançar el calendari mitjançant un procés de micromecenatge no imaginava el desgast mental que açò suposaria. A més, malauradament, vivim a un sistema capitalista i he tingut moltes contradiccions amb la campanya tan (diguem-ne) agressiva que he hagut de fer per a aconseguir que hi participeu. Però és l'única manera que he trobat per a fer realitat l'objectiu principal d'aquesta aventura que no és sinó —com esmentava adés— que poder compartir el calendari amb totes vosaltres.

leer más

#03 / ÚLTIMA SETMANA, ÚLTIMS 1.000€

Bona vesprada, estimades!

Ens trobem en la darrera setmana del procés per a poder fer el calendari. A hores d'ara, portem un 66% assolit del mínim necessari i queden una mica menys de 1.000 €. No obstant això, apel·le de nou a la vostra ajuda per a completar el percentatge restant.

El calendari d'enguany ja no és només un objectiu, sinó un repte: aconseguir que totes i cadascuna de les que heu col·laborat pugueu tindre'l a les vostres cases aquest Nadal, fer realitat un projecte individual que ha esdevingut col·lectiu.

Per això, juntes, cal fer la darrera espenta: podeu compartir el projecte amb totes les vostres amistats, pensar en elles per a regalar-los-en un, continuar fent-ne difusió...

Recordeu que l'adreça al projecte és vkm.is/terradecançons i que tot açò és gràcies a vosaltres, que ho feu possible.

Seguim fins a la fi!

#01 / GRÀCIES

Bon dia, estimades!

En primer lloc, GRÀCIES (en majúscules, perquè més gran no es pot). Sou increïbles! Han passat amb penes poc més de 24 hores des que va encetar-se el projecte i ja s'ha superat la barrera del 15%. Tot gràcies a vosaltres que sou, al cap i a la fi, el motor perquè açò funcione i tire endavant.

Tinc moltíssima il·lusió dipositada ací, ja que és la primera vegada que faig una campanya de micromecenatge. Alhora, m'acompanya tota l'estona la pregunta "i si no arribem?", però després se'm torna tot al lloc i recorde la resposta de l'any anterior i em torna la confiança.

I ara que no ens escolten... El calendari està molt avançat, m'hi he capficat tant que he estat fent jornades d'il·lustrar durant pràcticament les 24 h que té el dia, fet que m'ha portat a tindre una motivació extra afegida. Ara mateix manquen tan sols quatre… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies