❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Disc dels Pastorets de Sant Just

Enregistrament d'un disc amb les cançons originals del nostre espectacle, cantades pels actors i el cor i músics de Pastorets.

Pastorets de Sant Just

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
73
Aportaciones
1.117€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Fa 10 anys un grup de santjustencs entusiastes va tenir l’atreviment d’iniciar representacions dels Pastorets al nostre poble, on no se n'havien fet mai. Es va escollir una obra trencadora («És teu?», de Pep Albanell) i des de llavors s’ha anat representant cada any.

Són uns Pastorets una mica estranys, laics (sí, laics) i l’obra original té el subtítol «Els contrapastorets de la Seu» que diu molt de per on poden anar les coses. Llavors... són uns Pastorets? Bé, diguem que en tenen tots els elements. Hi ha un naixement la nit de Nadal, un pare, el Josep, que no és ben bé el pare, uns personatges (blanc, negre i groc) que traginen paquets amunt i avall i arriben al lloc del naixement seguint un llum que els guia, gent del poble, uns diables reals que qualsevol de nosaltres pot tenir de veïns i uns àngels dels quals només ens recordem quan les coses van maldades. I el bé acaba guanyant el mal. Són uns Pastorets, sí o no?.

Sempre basant-nos en la mateixa obra, el guió canvia cada any per adaptar-nos a la realitat santjustenca i a la situació sociopolítica del moment. I com fet diferencial... tenen música en viu i amb cançons originals.

Ara, per tal de celebrar el desè aniversari hem decidit enregistrar aquest disc, però per tirar endavant el nostre projecte necessitem l’ajuda econòmica d’alguns col·laboradors.

Qui som

Els Pastorets de Sant Just som una secció de l'Ateneu de Sant Just Desvern que ens dediquem a representar Pastorets (això ja us ho podeu imaginar a aquestes alçades) i a fer altres actuacions d'animació al carrer.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es dedicaran al pagament de totes les despeses que origina el projecte. Si bé els actors, cor i músics són amateurs i canten per amor a l'art, darrera hi ha diversos professionals (director del cor, productor musical, tècnics de so, estudis d'enregistrament,...) que viuen de la música i és de justícia que cobrin per la seva feina. En cas que el projecte acabi generant algun petit benefici es destinarà íntegrament a la migrada caixa de Pastorets per comprar o llogar materials per a les representacions.

Calendari previst

El projecte ja està en marxa. Ens hem llançat a la piscina i esperem que quan arribem a baix hi hagi aigua... Estem realitzant els enregistraments i esperem que el procés de postproducció finalitzi a mitjans de novembre per tal que el disc estigui disponible quan iniciem les representacions d'aquest any (dies 21, 22, 23 i 26 de desembre).

Les persones que facin aportacions podran recollir els seus exemplars de discs a l'Ateneu de Sant Just els dies de representació i si no els fos possible, els faríem arribar per missatgeria.

+ Info

Podeu veure més informació dels Pastorets al web www.ateneudesvern.cat/pastorets, i podeu seguir-nos a Instagram #pastoretssantjust

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Miquel

    Miquel

    más de 1 año

    Enhorabona i molta sort

  • FLORETO

    FLORETO

    más de 1 año

    Bona Feina

#02 / Ja tenim el disc......!

Coincidint amb l'estrena dels Pastorets d'aquest any...

Ja tenim el disc!

Podeu recollir els exemplars que us corresponen a la taula que trobareu a l'entrada de l'espectacle. Els discs que no recolliu us els farem arribar quan acabin les representacions.

Esperem que us agradi!

#01 / Ja estem confecionant el disc!

Moltes gràcies a tothom que ha fet possible aquest projecte! No ens cansarem de dir-vos-ho: si no fos per les vostres aportacions el projecte no hagués pogut tirar endavant.

Us comuniquem que el disc ja està madur. El productor musical està fent els últims arranjaments per tal d'iniciar la seva producció i arribar a temps als dies de les representacions.

Us mantindrem informats!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies