❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Amics de MeteoVallada

T'agrada la tasca que fem a MeteoVallada? Doncs continua llegint més avall per a decobrir allò que hem pensat per a millorar.

MeteoVallada

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
54
Aportaciones
1.255€
De 1.150€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'estació meteorològica de Vallada "Placeta dels Columpios" compleix 3 anys, i des d'eixe moment no hem deixat de transmetre dades meteorològiques, registrant-les per a la seua interpretació, realitzant meteo-resums mensuals i informant a la gent de Vallada sobre qualsevol fenomen meteorològic transcendent així com altres curiositats observades.

La informació que proporciona ininterrompudament la nostra estació junt a les publicacions que fem quasi a diari al nostre canal de Telegram, ha demostrat ser molt interessant per a majors i joves, per a llauradors, per suposat, però també per a moltes persones i oficis diferents.

A més a més, cal destacar que durant aquests 3 anys, hem facilitat nombrosos informes detallats als particulars que els han necessitat, ajudant-los a ser coberts per les assegurances. Recordeu que fins aleshores, les assegurances s'agafaven a la informació que proporcionaven les estacions d'Ontinyent o Xàtiva, i degut a les dades errònies no oferien cobertura als perjudicats de Vallada. Açò era injust, perquè com ja hem vist en nombroses ocasions, les precipitacions són molt variables entre poblacions properes. El canvi climàtic està provocant fenomens inusuals, puntuals i tempestius cada vegada més habituals... i la informació, és poder.

Per últim, i no menys important, hem donat molta visivilitat a Vallada, el nostre poble, el qual ha començat a sortir als mapes del temps de À punt, tant a les notícies com al programa L'oratge.

Durant aquests tres anys, les despeses de MeteoVallada han sigut de 2.045€:

  • 250€ en la primera estació meteorològica que varem mantenir durant el primer any (froggit wh6000).

  • 1.400€ en l'estació meteorològica definitiva (DAVIS Vantage Pro 2 + pont inhalambric Weatherlink Live) i material per a la seua instal·lació.

  • 130€ en la càmera exterior IP.

  • 75€ en el pluviòmetre de contrast stratus coco.

  • 150€ en les 3 anualitats de soci de AVAMET

  • 41€ en les anualitats de Davis per a generar informes per a assegurances (sols un any).

Tot el que hem fet, ho hem fet desinteressadament, sense demanar res a canvi, sols per l'afició a la meteorologia. No obstant això, ens agradaria millorar, i fer-ho amb l'ajuda de micro mecenatge (una única donació feta a través de la web VERKAMI), sense demanar res a cap Ajuntament ni cap subvenció. Creguem en el poder de l'associacionisme, sense deure cap favor a ningú.

QUÈ ENS AGRADARIA ACONSEGUIR?

Ens agradaria millorar el nostre servei i millorar suposa millorar les dades meteorològiques, ja que degut a la orografia del nostre terme (que abarca la vessant nord'est de la muntanya, una vall, un riu, amplies zones de solana i ombria...) les dades poden variar significativament. Quantes vegades ha plogut a El Plà, i al poble no ha caigut ni una gota?

El nostre objectiu en aquest VERKAMI és aconseguir 1.150€ amb aportacions vostres per a:

Instal·lar una segona estació meteorològica automàtica DAVIS VUE VANTAGE + Weatherlink Live a la zona de les Hortes Baixes, nucli rural, valorada en 850€ (instal·lació inclosa).

Instal·lar dos pluviòmetres professionals Stratus Coco en zona del Plà - Pinadeta de les Monges i altre en zona Oest, entre les Sobiranes i l'Ombria, valorats en 150€.

Per últim, ens agradaria fer front al pagament de les anualitats corresponents al 2023 de AVAMAET i DAVIS WEATHERLINK. (Ja que el servei de registre i tractament de dades d'AVAMET té un cost anual de 50€ i el servei d'informes de DAVIS, de 41€ anuals).

EN TOTAL: 1.150€.

Aquesta seria la distribució de les dues estacions i dels dos pluviòmetres.
Aquesta seria la distribució de les dues estacions i dels dos pluviòmetres.

CALENDARI I ENTREGA DE RECOMPENSES ALS MECENES DEL PROJECTE

Al ser un VERKAMI (micro mecenatge), els diners aconseguits, sols els rebrem si arribem a la xifra-objectiu (1.150€). DE NO SER AIXÍ, TOTS ELS DINERS SERAN RETORNATS AUTOMÀTICAMENT ALS SEUS DONANTS. Ací ningú perd res i tots guanyem si ho aconseguim. Per això és tant important que feu difusió de la notícia.

Si aconseguim l'objectiu establert, ens comprometem a comprar ràpidament el material i procedir a la seua instal·lació.

Oferim les següents recompenses:

Aportació solidària i anònima: 2€. És poc, el preu d'una cervesa, però tot suma. Anima't!

Aportant 5€, seràs esmentat en un document d'agraïment que redactarem al finalitzar el VERKAMI. Seràs oficialment, "Amic de MeteoVallada".

Aportant 6€, tu (i si vols també la teua família), podràs participar en una visita guiada a totes les instal·lacions: Les dos estacions i els dos pluviòmetres (consulta el mapa de la descripció). Per suposat, també seràs "Amic de MeteoVallada".

Aportant 15€ tindràs dret a sol·licitar informes per a les asseguradores de manera gratuïta i de per vida (la vida de l'estació, s'enten), ja que a partir d'ara, els informes* tindran un cost de 20€ cadascún d'ells. Per suposat, també seràs "Amic de MeteoVallada".

Si tens un negoci, i fas una donació de 50 o 100€ tindràs publicitat mensual FINS FINALITZAR EL 2025. Com? Els meteo-resums que realitzem tots els mesos, aniràn encapçalats pels logotips dels 6 negocis que ens han ajudat en aquest VERKAMI. Per a que et faces una idea, la visivilitat del nostre canal és de 28.000 lectures a l'any. La redacció d'informes gratuïts també està inclosa amb aquesta recompensa i per suposat, també seràs "Amic de MeteoVallada".

Aportació de 300€. Si tens un negoci/associació, etc, el vostre nom apareixerà directament a les estacions de AVAMET de Vallada, just en l'encapçalament de la web, PER A SEMPRE. Açò és una publicitat molt més que interessant, ja que l'estació de Vallada en l'any 2022 ha rebut quasi 100.000 visites . Alguns exemples els podeu trobar en poblacions com Olocau del Rei o Albocàsser La Llacuna. Visita el llistat de MXO per a veure més exemples d'estacions patrocinades en aquest link.

Si vols saber més sobre nosaltres visita el nostre canal de Telegram o llig sobre la nostra història.

Contacte per a dubtes: @kike_80 (Telegram) o al correu [email protected]

Preguntas frecuentes

  • En què consistirà la visita guiada? És apta per a nanos?

    Visitarem i explicarem el funcionament de les dos estacions meteorològiques i els pluviòmetres.

    Explicarem també com visualitzar e interpretar les dades de les estacions.

    La qualificariem com a "apta per a majors de 5 anys", encara que pot vindre tothom.

  • Podem pagar en efectiu?

    Sí, podeu pagar en efectiu però sols múltiples de 5 (5, 10, 15, etc.).

  • Què passa si volem donar més de 15€ però menys de 100€?

    L'única opció és participar en varies recompenses alhora fins arribar a la xifra que voleu aportar.

  • Com sabem on van destinats els diners?

    Si arribem a l'objectiu fixat, realitzarem les compres de tot el material i aportarem fotografies de les factures i/o transferències realitzades.

    Penjarem tot el material al nostre canal de Telegram @meteovallada.

  • Però l'Ajuntament té algo a veure amb tot açò?

    No, l'Ajuntament no té res a veure amb aquest projecte. De fet, mai a mostrat cap interés.

    MeteoVallada és una iniciativa privada.

    Coneix més sobre la nostra història en aquest enllaç https://telegra.ph/Estaci%C3%B3-meteorol%C3%B2gica-Vallada-Placeta-dels-Columpios-12-02

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Quino

    Quino

    más de 1 año

    Esperem que es millore l'estació metereològica de Vallada.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies