❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aixequem ara el vol

Moltes gràcies a totes per haver-nos ajudat.

Esplai Vol i Vol

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
125
Aportaciones
4.283€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Per què fem un Verkami

El motiu d'aquesta iniciativa és convertir un espai buit en el local de l'esplai que tots estimem. Per poder fer-ho, necessitem els recursos suficients per poder pintar tot el local, decorar totes les sales, comprar material necessari...

Perquè necessitem el nou local

L'actual Local, que ens ha acompanyat durant més de 20 anys, se'ns va plantejar com un local de pas. Al llarg de tots aquests anys l'entitat ha crescut tant, que finalment se'ns ha quedat petit i ara ens cal un espai més gran que s'adapti a les noves necessitats i on més infants puguin gaudir del Vol i Vol.

Qui som

L'esplai Vol i Vol és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a l'educació en el lleure d'infants i joves. Si preguntéssim a la gent del carrer, la gran majoria ens diria que és un lloc on els nens i nenes van a jugar i a passar-s'ho molt i molt bé.​

Però nosaltres anem molt més enllà. Els que hagin passat pel Vol i Vol sabreu que els dissabtes de 16h a 19h són insubstituïbles. Les nostres gimcanes són molt més que unes simples proves. Els nostres "Pichis" són més emocionants que la final d'un Mundial. Les nostres caminades no es poden ni comparar amb una escalada a l'Himàlaia. I la nostra estimada "Susi" cus millor que el sastre del conte d'El vestit nou de l'Emperador.

Anem on anem, fem el que fem, les activitats del Vol i Vol són insuperables: jocs de nit, excursions, colònies, vermuts, petons de bona nit, melés, paseillos, sota-caballo-reis, uròbics..., tot un ventall de paraules que només entenen e*ls qui coneixen el llenguatge propi del **Vol i Vol*.

Per això, e l*Vol i Vol* no és tan sols un esplai... ÉS L'ESPLAI!

Història

A mitjans de l'any 1969 neix el primer esplai de la ciutat, el Vol i Vol. La nostra primera seu va ser el Casal Parroquial i al llarg de la nostra història ens hem anat movent.

Hem passat anys difícils, un periple per diversos locals –CEIP Anselm Clavé, Parròquia de Santa Maria, Acadèmia Junyent, sense oblidar tot un curs fent esplai al carrer- i de lluita i negociacions amb l'administració de Cornellà (qui no recorda les cartellades, de les reunions a Can Vallhonrat, els plens, etc!!!). Però tot això, en lloc de desanimar-nos, ens va fer adonar de la importància que tenia per nosaltres l'esplai. Només es tractava de fer el que realment teníem ganes de fer: ESPLAI... i prou!!!

El curs 1996-1997, amb la cessió de la tercera planta del Mercat Centre a la Plaça Lluís Companys, per part de l'Ajuntament, vam tancar un cicle i al curs 2003-2004 vam fer l'esperada inauguració per tots i totes.

Aquest local ens ha fet viure molts moments que mai oblidarem i sempre ens quedarà un molt bon record d'ell. Però ha arribat el moment de mirar endavant i començar aquesta etapa tan esperada.

Calendari previst

Per aquest mes de novembre esperem tenir entrada al nou local i començar tota la mudança i preparació per enllestir-lo. La nostra previsió es que durant el segon trimestre del curs poguem fer tot el canvi i innaugurar-lo al voltant del març de 2023.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ana_Hernandez_Rubiales

    Ana_Hernandez_Rubiales

    más de 1 año

    Endavant!!! Amb ganes!! Aixequem el vol!!

  • Oriol Anguera

    Oriol Anguera

    más de 1 año

    Endavant Vol i Vol! 💪

  • Oriol Anguera

    Oriol Anguera

    más de 1 año

    Endavant Vol i Vol! 💪

  • Neus Anglès

    Neus Anglès

    más de 1 año

    Sou molt grans Volivoleres i Volivoleros!!!!!

  • Concha Mateu

    Concha Mateu

    más de 1 año

    Felicitats.

  • Concha Mateu

    Concha Mateu

    más de 1 año

    Felicitats.

  • Mireia

    Mireia

    más de 1 año

    El nom serà Tanit i Pau Farré

#01 / Comencem el Verkami de la millor manera!

Moltes gràcies a tots i totes per les vostres aportacions durant el primer dia del verkami. Només en 24 hores ja hem passat de la meitat del nostre objectiu!

Ara ens queden 40 dies per davant i no podem relaxar-nos. Si encara no has fet la teva aportació corre, que les recompenses volen!

Agraim màxima difusió durant aquestes setmanes per aconseguir els 3.500 i poder aixecar el vol!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies