❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Adrià: Un amor genuí o un deure?

Curtmetratge sobre salut mental que tracta la problemàtica de l'adopció en les relacions filio parentals.

Visual Rant

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
143
Aportaciones
7.430€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El curtmetratge Adrià és un projecte cinematogràfic que ha estat creat amb l’objectiu de mostrar les dificultats de l’adopció i l’impacte psicològic que generen en els menors adoptats i en les relacions filio parentals. L’associació de psicòlegs Curta Distància fa anys que treballa amb persones adoptades i ha decidit crear una història per mostrar el que dia a dia viuen les persones adoptades i les seves famílies.

A part de les adversitats del protagonista, Adrià és un curt didàctic que comptarà amb una segona pista d’àudio amb una anàlisi psicològica feta per professionals del sector, que narraran el que està sentint el protagonista i les seves actituds.

Adrià forma part d’un projecte que vol visibilitzar la importància de tractar els problemes de salut mental i donar veu a persones que no sempre són escoltades, ja que 1 de 4 persones patirà un problema de salut mental al llarg de la seva vida.

L’Adrià, un noi de 17 anys, es busca a si mateix després de ser adoptat. A través del rap i la música, expressarà tot el que porta a dins i farà tot un treball introspectiu i psicològic que el portarà a discutir amb els seus progenitors i recordar tot el que li va passar abans de ser adoptat.

  • Adicció (10€): Enllaç del visionament / Enllaç del making of / Fotografies del rodatge / Agraïment en els crèdits

  • Deure (20 €): Anterior + Adhesius

  • Lluita (30 €): Anterior + Cartell oficial imprès i firmat per l'equip

  • Música (50 €): Anterior + Totebag

  • Amor (100 €): Anterior + Guió oficial en PDF / 2 entrades per l'estrena

  • Adrià (350 €): Anterior + Crèdits com a productor associat (en cas de voler) / Aparició en la pàgina web de l'associació com a productor associat (en cas en voler) / Guió oficial imprès / 2 entrades per l'estrena amb la possibilitat de Networking

Actualment, l’equip de persones que estan treballant en aquest projecte són el psiquiatre i guionista Joan Manel Blanqué; el psiquiatre i tresorer Vicente Llibrer; l'actor i guionista Marcel Franc; la directora Mariona Llibrer; i la productora executiva Anna Carbonell.

D'altra banda, també han participat activament professionals de l'associació Curta Distància en la creació del guió del curtmetratge com podrien ser: el psicòleg clínic i psicoterapeuta Pere Jaume Serra Renom; la psicòloga clínica i psicoterapeuta Maria Cristina Ribera Bergos; i la psicòloga clínica i psicoterapeuta María Teresa Roura Fernández.

Tot i això, el teaser ha estat creat amb un equip tècnic meravellós que possiblement formarà part del projecte final, el qual el podeu trobar mencionat en els crèdits finals del teaser.

És un plaer anunciar-vos el que serà el protagonista del curtmetratge Adrià, l’Albert García. Després d’anys estudiant i d’entrar en contacte amb altres branques del sector audiovisual, ha decidit dedicar-se plenament a la interpretació i, actualment, s’està formant com a actor professional a l’escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver. A més a més, ha participat en curtmetratges per l’Escola Superior de Cine i Audiovisuals (ESCAC) i està confirmat per rodar una sèrie que s'estrenarà pròximament.

A continuació, s’adjunta el pressupost del curtmetratge Adrià per tal de mostrar on aniran els diners recaptats en aquest Verkami.

Les despeses de les recompenses estan incloses a l'apartat de varis producció.

Si s'aconsegueix l'objectiu establert, el curtmetratge es començarà a rodar a principis de gener, per tal que estigui llest a finals del mes d'abril, ja que es vol presentar a diversos festivals de cinema sobre salut mental.

Les recompenses es rebran un cop el curtmetratge estigui llest, a tot tardar el juny del 2023.

Finalment, us adjuntem la pàgina web de l'associació Curta Distància; les xarxes socials de la productora; i les xarxes socials d'una part de l'equip tècnic. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres quedem a la vostra disposició al següent correu ( [email protected] ).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Xavi Gellida Llorach

    Xavi Gellida Llorach

    más de 1 año

    Sort!

  • Ignasi Bros Cugat

    Ignasi Bros Cugat

    más de 1 año

    Segur que serà un projecte útil.

  • Francesca Gilabert Cortina

    Francesca Gilabert Cortina

    más de 1 año

    Us desitjo molta sort!

  • Oscar Rosselló

    Oscar Rosselló

    más de 1 año

    Moltes gràcies pel vostre treball per fer visible l'adopció i els problemes de salut mental!!

  • 9658lgs@comb.cat

    [email protected]

    más de 1 año

    Endavant amb la producció!

  • Antonia Durán

    Antonia Durán

    más de 1 año

    Bona idèa. Sort!!

  • Vicente llibrer

    Vicente llibrer

    más de 1 año

    Endevant i molta sort

  • Cristina Ribera

    Cristina Ribera

    más de 1 año

    Molt feliç de que aquest projecte estigui en camí !!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies