❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El jove músic i compositor Cesc Corominas presenta: 'Mar de sang'

Un viatge musical inspirat en el drama que viuen els refugiats a tot el món. Fusió de música per a cobla, poesia, interpretació i pintura.

Cesc Corominas

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
99
Aportaciones
3.075€
De 1.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

NOU OBJECTIU

Atenció!

Estem molt agraïts de l'èxit que està tenint la campanya. Ja hem assolit la quantitat mínima que volíem aconseguir. Així que ara ens proposem arribar a 3.000 euros suma que ens permetrà cobrir el 50% del projecte.

EL PROJECTE

MÚSICA PER A COBLA COM MAI L’HAS VIST. ‘Mar de sang’ és un poema simfònic per a cobla, arpa, percussió i narrador que fusiona diferents disciplines artístiques a partir de la música i el lideratge del jove músic i compositor Cesc Corominas. Assumpta Rodeja (poemes) i Sònia Moret (il·lustracions) col·laboren en aquest ambiciós projecte artístic.

El resultat és una obra es capbussa en l’ànima de les persones refugiades. Homes, dones, nens i nenes obligats a deixar la seva terra per salvar-se i buscar una vida millor en nous països on moltes vegades no són ben rebuts. Un projecte cultural que connecta amb el drama de l’actualitat, a vegades oblidat, dels nostres dies. La música de Corominas sacseja els espectadors a través d’una visió humanista i solidària.

PER QUÈ UN VERKAMI? L’objectiu és poder enregistrar ‘Mar de sang’ en un disc i compartir aquest projecte amb el màxim nombre de persones possible. Per fer-ho necessitem 6.000 euros. Com pots veure és un projecte ambiciós i tot i que comptem amb ajuts de diferents institucions, el verkami ens permetrà aconseguir-ne una part. Ajuda’ns a fer-ho realitat!

QUI ÉS EN CESC COROMINAS I MUÑOZ?

Cesc Corominas i Muñoz és el JOVE compositor, promotor, creador i director de l’obra, en la part de creació, producció, presentació i difusió.

Destaca el fet que és un jove compositor, violoncel·lista i director de les comarques gironines, format al Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona i actualment a l'Escola Superior de Música de Catalunya, plantilla de la Simfònica de Cobla i Corda Nacional de Catalunya i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines. Decideix impulsar aquest projecte arran del treball de síntesi de Batxillerat presentat a l’Institut Santiago Sobrequés de Girona. Treball que fou qualificat d'EXCEL·LENT en l’avaluació del jurat.

Com a element a remarcar, el desenvolupament de la seva composició musical ha comptat amb la revisió del Mestre Francesc Cassú, director de la Principal de la Bisbal, qui ha animat personalment al jove artista a emprendre aquest projecte de presentació pública i difusió cultural.

Dins la seva producció musical precedeixen 'Mar de sang', obres com l’opus 1 anomenat "L'udol de la Llopa" sota un encàrrec de l'Agrupació sardanista de Calella, l'opus 2 amb el nom de "Meditació", l'opus 4 (la seva entrada en el món dels instruments de corda) una peça per a quintet, orquestra de corda o orquestra simfònica anomenada "Negror" i l’opus 5
"Com si el destí fos una deu secreta".

Com a jove, compromès, desenvolupa un projecte d’emprenedoria absolut: fer evolucionar una creació íntima, fins a assolir-ne la presentació pública d’aquesta obra en forma de concert-estrena, per aconseguir la seva divulgació a diversos públics d’arreu també mitjançant el seu enregistrament. Cosa que significa desplegar la seva capacitat per harmonitzar totes les necessitats logístiques vinculades a la producció, i direcció, en sentit ple.

EL CD

El disc estarà format per obres per a cobla compostes per Cesc Corominas (el poema simfònic 'Mar de sang' i dues sardanes 'Com si el destí fos una deu secreta' i 'Meditació'). L’enregistrament sonor d'aquestes es durà a terme als estudis de gravació 44.1. El CD tindrà una durada total d'aproximadament 45 minuts.

Per nosaltres cuidar la qualitat de tots els aspectes de l'enregistrament és primordial. Per això comptem amb els millors: estudis de gravació 44.1

QUÈ REBRÀS SI COL·LABORES EN FER REALITAT 'MAR DE SANG'

Primer de tot, el nostre agraïment etern i la satisfacció de participar en un projecte que projecta la cultura catalana d'arrel tradicional. Una aventura cultura de la qual et sentiràs orgullós d'haver-hi posat el teu granet de sorra.

Tot l'equip de Mar de sang molt conscients del valor que teniu tots els col·laboradors (inversors) dins el projecte per això hem dissenyat unes recompenses molt atractives.

UNA INSTRUMENTACIÓ INSÒLITA AMB UNS INTÈRPRETS DE LUXE

L’obra compta amb el protagonisme de la cobla, l’arpa i la percussió (dues timbales, caixa, plat suspès, plats de xoc, triangle, maraques i campanes tubulars). Per altra banda estructuralment està concebuda com a poema simfònic. Aquests no són aspectes irrellevants, ans al contrari. Són tota una declaració d’intencions sobre com concep la cobla l’autor. Cesc Corominas creu que és una sort poder disposar d’una agrupació musical tradicional amb una riquesa i perfecció tímbrica tècnica tan elevada. Davant d’això, intenta esprémer al màxim el gran ventall de possibilitats sonores que aquesta ens ofereix. Així doncs, per què no utilitzar combinacions d’instruments i formes musicals insòlites per aquesta formació?

Un altre aspecte a remarcar, és el luxe de poder comptar amb el talent musical de l’arpista Melani Molina, el percussionista Jaume Yelo, la cobla Principal de la Bisbal (cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, Creu de Sant Jordi l’any 1988 i Premi nacional de cultura el 2014) i Queralt Pedemonte en la labor de dramatització dels poemes per a l’enregistrament i el concert d’estrena de l’obra. La participació d’aquests artistes és sinònim de qualitat. Sota la direcció del mestre Francesc Cassú, aportaràn una sonoritat única.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

La campanya de verkami d'aquest projecte la dedicarem a cobrir les despeses necessàries per a dur a terme l'enregistrament de l'obra.

CALENDARI DE PRODUCCIÓ I ENTREGA DE RECOMPENSES

El disc està previst enregistrar-lo entre els mesos d’octubre i novembre de 2022. Així doncs, tindrem el CD acabat al desembre. Es preveu dur a terme una estrena de l’obra en format concert entre els mesos de Gener i Febrer de 2023.

D'aquesta manera, com que l’entrega dels productes es durà a terme al concert i entorn a les dates d’aquests pels que s’hagin d’entregar personalment, es preveu que els col·laboradors tindreu obtindrà els discs entre gener i febrer de 2023.

+ Info

. Instagram: https://www.instagram.com/mardesang/
. Correu electrònic: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

16 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Burlú

    Burlú

    7 meses

    Segueixo sense rebre la meva recompensa tot i que fa tres mesos em vau indicar que me l'enviaríeu; no tinc cap problema de recollir-la o fer anar un missatger perquè la reculli allà on em digueu, però si us plau que algú es manifesti d'una vegada per totes, el silenci és molt relaxant però en aquest cas resulta massa monòton. Moltes gràcies.

  • Burlú

    Burlú

    10 meses

    Algú ha rebut la seva recompensa? Jo només vaig rebre el missatge que el projecte havia arribat a bon port, d'això ja fa uns nou mesos, però no he tingut cap més notícia i si escric al correu electrònic de més amunt ningú em contesta mai. És tot normal o hi ha alguna cosa que ha fallat? Si us plau, que algú digui alguna cosa, no em molesta gens l'espera però sí que ningú respongui ni digui res. Moltes gràcies!

  • Ismael Berengena Sidera

    Ismael Berengena Sidera

    más de 1 año

    Enhorabona!

  • Carles Vila

    Carles Vila

    más de 1 año

    Defensem la Sardana !

  • Yolanda Martínez

    Yolanda Martínez

    más de 1 año

    Ànims

  • Eulàlia Guiu

    Eulàlia Guiu

    más de 1 año

    Felicitats Francesc !!!

  • Carme Martinez

    Carme Martinez

    más de 1 año

    Felicitats Cesc! Moltes gràcies per compartir.

  • Josep Sendra Piera

    Josep Sendra Piera

    más de 1 año

    En Cesc eres fantàstic

  • Josep Sendra Piera

    Josep Sendra Piera

    más de 1 año

    En Cesc eres fantàstic

  • Burlú

    Burlú

    más de 1 año

    Qui va dir que el jovent no estava interessat en la sardana i en la música per a cobla? Visca en Cesc i els futurs valors!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies